Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Alto vs Behringer
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
AndreiPopa
Wed Feb 07 2018, 12:28PM

Registered Member #15172
Joined: Mon May 04 2015, 03:08PM
Location / Localitate:: Petrosani
Posts: 86
Buna ziua. As vrea si eu sa imi iau niste boxe active mai ieftine pentru inceput, ce ati alege intre behringer si alto?
Multumesc mult!

Back to top
Grisa
Wed Feb 07 2018, 01:39PM

Registered Member #16858
Joined: Fri Nov 24 2017, 03:46AM
Location / Localitate:: Cernauti
Posts: 92
Salut Andrei,eu ti-as recomanda behringer ca faci destul de bine treaba cu ele,sanatate si numai bine.
Back to top
angelitto
Wed Feb 07 2018, 01:52PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 939
Alto. Sunt mult peste Behringer.
Back to top
alinbz
Wed Feb 07 2018, 02:29PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Location / Localitate:: buzau
Posts: 526
AndreiPopa a scris ...

Buna ziua. As vrea si eu sa imi iau niste boxe active mai ieftine pentru inceput, ce ati alege intre behringer si alto?
Multumesc mult!

e greu sa alegi dupa o anume firma..spune ce buget ai maxim si asa e mai usor.plus ca trebuie sa ei in considerare si costurile unui stabilizator de tensiune daca vrei sa le ai intregi....
Back to top
pustiulica
Wed Feb 07 2018, 03:18PM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1355
Salut!

Acum vreo 2 ani am ascultat cateva zeci de modele de boxe, fara sa exagerez, in incercarea de a alege doua boxe care sa sune foarte bine, la un pret rezonabil.

Singurele boxe de la Behringer care sunau cat de cat decent au fost modelele B112 si B115, in rest oale, cratite si ceaune.
Am ales Alto TS 112.
Calitatea sunetului este foarte ridicata, iar la nivelul lor de pret eu nu am auzit altceva care sa sune atat de bine. Ma raportez la PRET si nu compar cu producatorii consacrati!

Un detaliu important, cred eu: la intalnirile la care particip frecvent in care oamenii vin sa cante de placere si vin muzicanti foarte buni, eu asigur sonorizarea de 3 ani, cu boxe Alto si mixer Allen&Heath! Toti au propriile sisteme de sunet pe care canta la evenimente, dar dupa ce au cantat prima data pe sistemul meu nu le-au mai adus pe ale lor la urmatoarele intalniri.
Inca ceva, daca vreti sa le dati in blana, ca asa suna cel mai bine, nu va luati Alto
As putea spune mai multe, dar ma opresc aici.

Spor la distractii si bani, orice model de boxe veti alege!
Marius
Back to top
pyry
Wed Feb 07 2018, 03:39PM

Registered Member #16844
Joined: Tue Nov 14 2017, 04:41PM
Location / Localitate:: floresti
Posts: 28
alto am fost anul trecut la un eveniment organizat de primaria din Giurgiu aveau baietii2 sateliti si 2 suburi alto si dadeau bine era si afara chiar am ramas uimit,behringer am avut un mixer amplificat la care am pus 4 behringer b1520 si 2 basi activi b1800 am renuntat mi-au ramas decat basi activi de care vreau sa scap si de ei nu ca ar fi rai dar sunt prea grei o ziii buna mergi linistit pe alto
Back to top
CrysMM
Wed Feb 07 2018, 04:19PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 496
Am o boxa B112 NEO. Este ok, se aude binisor, cu o conditie, nu in blana, Cum sari un pic cu volumul distorsioneaza si asta inainte sa intre in clip. Am avut B115 simplu, nu NEO, intra prea usor in clip, la volum distorsioneaza, mi-au picat inaltele de 2 ori in garantie, abia mi le-au reparat, cu ceva scandal din partea mea. Le-am facut vant cu prima ocazie. Este o diferenta intre B112 si B112 NEO. Mai bune NEO. Dar si destul de scumpe. Am impresia ca nu se mai fabrica. Eu am dat pe a mea in jur de 1800 acum vreo 3 ani. Nu are multe ore de folosire, am facut ceva DJ-iala cu ea vreo 4 evenimente mici si vreo 20 de aniversari. Pana acum este ok, dar nici nu am fortat-o.

Alto nu am avut, colegul alinbz a avut daca nu ma insel, el poate da o parere despre ele. Parca stiu ca si lui i-ai picat inaltele.


Back to top
AndreiPopa
Wed Feb 07 2018, 08:09PM

Registered Member #15172
Joined: Mon May 04 2015, 03:08PM
Location / Localitate:: Petrosani
Posts: 86
pustiulica a scris ...

Salut!

Acum vreo 2 ani am ascultat cateva zeci de modele de boxe, fara sa exagerez, in incercarea de a alege doua boxe care sa sune foarte bine, la un pret rezonabil.

Singurele boxe de la Behringer care sunau cat de cat decent au fost modelele B112 si B115, in rest oale, cratite si ceaune.
Am ales Alto TS 112.
Calitatea sunetului este foarte ridicata, iar la nivelul lor de pret eu nu am auzit altceva care sa sune atat de bine. Ma raportez la PRET si nu compar cu producatorii consacrati!

Un detaliu important, cred eu: la intalnirile la care particip frecvent in care oamenii vin sa cante de placere si vin muzicanti foarte buni, eu asigur sonorizarea de 3 ani, cu boxe Alto si mixer Allen&Heath! Toti au propriile sisteme de sunet pe care canta la evenimente, dar dupa ce au cantat prima data pe sistemul meu nu le-au mai adus pe ale lor la urmatoarele intalniri.
Inca ceva, daca vreti sa le dati in blana, ca asa suna cel mai bine, nu va luati Alto
As putea spune mai multe, dar ma opresc aici.

Spor la distractii si bani, orice model de boxe veti alege!
Marius


Eu ma gandeam la modelul TS 215 sau 212.. oare sunt ok?
Dar despre mixer? Cum este Allen & Health?
Back to top
Aug2014
Wed Feb 07 2018, 08:10PM
Registered Member #13782
Joined: Wed Jan 08 2014, 11:58PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 16
Eu am doua bucati Alto TX12 si sunt multumit daca tin cont de banii pe care i-am dat pe ele. Echivalent Behringer B112 nu am avut insa le-am ascultat si nu mi-au placut.
Back to top
alinbz
Wed Feb 07 2018, 08:45PM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Location / Localitate:: buzau
Posts: 526
eu cand am auzit cum suna alto ts215 m am indragostit de ele,sunet clar curat dar acum sunt la al treilea rand de drivere care trebuie sa il schimb:(((((((..
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global

cdinu » 10 Apr : 10:35
Adevarat a inviat !!!
Dragi colegi am un set de pa 2 cu 12 favorite.
Il pot incarca.in pa 800 cu ram de 256?

pyry » 10 Apr : 07:48
Histos a inviat ,colegi

mussic » 09 Apr : 20:19
Buna seara prieteni ! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de dei dragi ! Hristos a inviat !

iulianpuscasu96 » 09 Apr : 16:11
Hristos a inviat!

Yamahakey » 09 Apr : 15:41
Sarbatori fericite tuturor

sd.roman » 09 Apr : 10:41
Hristos a inviat! Sanatate la Toti!

petrassrl » 09 Apr : 10:38
caut un set cu ritmuri din ardeal si banat pentu pa 600 poate ma ajutati sin de la medias va multumesc

petrassrl » 09 Apr : 10:36
buna ziua




Comentarii noi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by marukorg on 23 Apr : 01:01
Cred ca i tare fain la...2 Mb😂😁😀..Dawnload irosit..


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by balamucfm on 22 Apr : 10:53
Buna ziua , Dl. admin, Va rog frumos a-mi aproba daca este posibil sa primesc acces la mai multe downloadari fata de cele actoale .Va multumesc


[download] set pa800 nache Posted by M.C.Marius on 19 Apr : 22:01
lam probat, da eroare, contine ceva codat, cere usb cu setul original.


[download] Set banat Raul Uncu Posted by Crissys123 on 18 Apr : 23:55
e pentru pa4


[download] Set banat Raul Uncu Posted by dan_68 on 18 Apr : 21:03
cine stie poate este pentru yamaha???





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap