Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Conectare boxe active+ subwoofer la mixer
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Wed Mar 07 2018, 12:10PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Pana acum v-am ascultat cu mixerul RCF 16cx, nu numai ca nu regret, dar sunt super incantat de el. Cu microfoanele de la Line6 la fel, am luat V75 si V35. Eram sceptic cu privire la ele, cu toate ca le si testasem, dar na, am fost intr-un mediu neprielnic, poate si sculele prost reglate, pana la urma am ascultat de sfatul dvs. si acum am "dujmani" printre prieteni care sunt lautari profesionisti, si microfoanele lor, Shure, sunt cu mult sub ale mele. Pana si V35 este mai bun ca un Beta58. Sta stai cu microfonul langa boxa cu volumul la zero si sa nu ai microfonie, nu credeam ca se poate asa ceva la banii astia.

Pentru bataie, sunt disponibil dupa ora 17, pana la ora aia este coada ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Am mai citit ceva negative despre modulul bluetooth cu privire la raza de actiune, cum ca ar fi de maxim 4-5 metri, cea ce ma indoiesc. Standardul este de 10 metri in siguranta, si asta este standardul vechi, de la inceputuri. Eu aveam un telefon Samsung, care in 5 metri deja nu mai functiona bine pe bluetooth, cum am trecut pe Asus, deja am 10 metri fara probleme. Mai mult nu a fost cazul. De aici rezulta cat conteaza si telefonul.

Stiu ca il folositi, de asta am apelat la sfatul dvs. Multumesc mult inca odata!

Back to top
pustiulica
Wed Mar 07 2018, 03:24PM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1409
Domnilor, nu v-o luati de la nimeni, stau eu de paza! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif
Serios, atat timp cat ne ajutati pe toti cu experienta voastra este cazul sa va multumim!

Back to top
Organist
Wed Apr 11 2018, 05:10AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
angelitto a scris ...

1. De la pa300 la mixer cu un cablu ca acesta. La mixer intri in cele 2 mufe mono din canalele 9/10.
2. Microfonul il bagi pe canalele 1 sau 2 si apesi butonul ”Limiter” si butonul cu 100hz de la Gain.
3. Boxele le legi la mixer tot cu cabluri de microfon si la mixer le conectezi la mufele XLR din dreapta sus (MST L si MST R).

Am legat exact cum mi.ati spus, dar nu se aude decat un fasait asa in boxe...nu se aude nimic altceva...care ar fi problema?
La clapa am dat din global pe audio out...dar nu stiu or fi si alte setari sau la mixer ceva?
Atasez si poze care arata cum am conectat...
LINK: Click aici !
LINK: Click aici !
LINK: Click aici !

Back to top
alinbz
Wed Apr 11 2018, 09:12AM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Posts: 535
Nu mai tine volumele la maximmmmmmmm!!!! Iti baga zgomot de fond!!!!!!!!!! !vezi ca ai butonul de mute pe volumul general activat.

Back to top
Organist
Wed Apr 11 2018, 09:17AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
alinbz a scris ...

Nu mai tine volumele la maximmmmmmmm!!!! Iti baga zgomot de fond!!!!!!!!!! !vezi ca ai butonul de mute pe volumul general activat.

Multumesc alinbz...unde e butonul de mute pe volumul general activat?
Te referi la ala micut din dreapta cu ledu rosu apruns?...ca ala imi scrie ca e pt canalele 11 si 12 si daca il apas si activez si dezactivez nu se schimba nimic...😔

Back to top
CrysMM
Wed Apr 11 2018, 01:48PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Pe canalul unde ai clapa, 9-10 in cazul tau, trebuie sa ai butonul MST apasat, in felul asta trimiti sunetul in Master. La fel si pe canalul cu microfonul trebuie sa ai MST apasat. Potentimetrul cu FX la zero, nu cred ca vrei sa bagi efect pe clapa si din mixer.

Back to top
Organist
Wed Apr 11 2018, 01:55PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
CrysMM a scris ...

Pe canalul unde ai clapa, 9-10 in cazul tau, trebuie sa ai butonul MST apasat, in felul asta trimiti sunetul in Master. La fel si pe canalul cu microfonul trebuie sa ai MST apasat. Potentimetrul cu FX la zero, nu cred ca vrei sa bagi efect pe clapa si din mixer.

Multumesc CryssMM...multumesc din suflet...iti sunt recunoscator daca ma mai ajuti cu sfaturi in ceea ce priveste reglajele necesare pentru a fi totul cum trebuie...sunt la inceput si imi cam prind urechile pana ma invat ce si cum...multumesc inca o data...

Back to top
Organist
Sun Apr 15 2018, 07:24AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi, pareri, propuneri privind reglajele necesare pe canalul de clapa la mixerul acesta LINK: Click aici ! ?

Back to top
padys78
Sun Apr 15 2018, 10:57AM

Registered Member #200
Joined: Fri Jun 27 2008, 01:23PM
Posts: 218
Organist in poza e mixerul tau cu clapa conectata pe canalul stereo?daca da ,închide volumul de la efect pe canal cel cu albastru.Inchide si Aux 1 si 2 daca nu ai monitoare legate la mixer.Cu butonul PFL apăsat doar la canalul cu clapa reglează din butonul de gain si din volumul clapei semnalul astfel încât ledurile de la semnal sa nu treaca pe roșu(clip) undeva pe la +6 db.Butonul de low pass 100 Hz sa nu fie apăsat.sa si butonul de MST apăsat pe canal.si apoi în funcție de camera unde cânți și de preferințe dai sau reduci puțin bass ,înalte .Cu media parametrică e un pic mai greu pt neinițiați.aia alegi frecventa de unde vrei sa tai sau sa crești.

[ Edited Sun Apr 15 2018, 11:05AM ]


Back to top
Organist
Sun Apr 15 2018, 04:00PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Multumesc padys78....si ce efect sa folosesc?

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set YAMAHA PSR EW400 Posted by cipri on 22 Sep : 20:38
Multumesc.


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap