Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Conectare boxe active+ subwoofer la mixer
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Thu Feb 08 2018, 08:08PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Soundcraft daca vei folosi efectul. Signature 10/12, daca bugetul poate sari Signature 16 sau 22, 22 are procesor dual, adica poti pune 2 efecte. Efectele la aceste modele au 2 parametri reglabili. Daca ai buget mergi pe 22, daca nu, si 10/12 este bun.

Nici un RCF 12cx nu este rau, sau 16cx daca prinzi o oferta buna, cum am prins eu la 1650 lei. La RCF este posibil sa nu te impaci cu efectele. Are deja efecte combinate, cum ar fi reverb + delay in vreo 10 variante. Eu pe asta il folosesc si se aude foarte bine. In schimb ai un compresor foarte bun si poate compensa destul de mult. In momentul in care intri in compresor se schimba radical jucaria. In plus, se poate adauga un modul, parca sunt 3 variante: player USB, recorder USB sau bluetooth. Pe cel din urma o sa-l cumpar si eu. Eu l-am cumparat la sfatul lui DorelC, nu cunosteam absolut nimic despre acest mixer, si cu toate ca Souncraft are efectul mai bun, nu regret. Pana la urma daca vrei performanta vocala un efect separat este obligatoriu.

Ar mai fi ca varianta XAir12 de la Behringer. Problema este ca acesta este digital si ai nevoie de o tableta sa-l controlezi, de preferat una de 10". Eu am testat Midas MR12, care este acelasi mixer ca behringer, doar ca are preamp-urile de microfon mai bune. Poti pune pana la 4 efecte pe canal, efecte editabile. te pierzi in ele cate poti seta. Eu nu m-am impacat cu el si nici tableta nu am, ar fi fost o investitie prea mare. In schimb pe voce este excelent.

Pana la urma bugetul isi spune cuvantul.




Back to top
DorelC
Thu Feb 08 2018, 08:26PM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
Organist a scris ...

DorelC sau CrysMM....va rog sa.mi faceti si mie o recomandare de mixer pentru 2 rcf art 315a mk IV, cabluri, stabilizator/ups sau ce mai trebuie! Va multumesc.

Da, am vazut boxele au 400 W, au medii pe 15 toli. Totusi iti recomand sa-ti procuri si un sub! La puterea asta daca fortezi basii boxele fiind pe stander s-ar putea sa le deteriorezi! Cu vocea un pic e greu cu astea daca nu ai langa ele ceva pe 10 sau 12 toli!
Ca mixer iti recomand RCF bineinteles. Fiind de la ceeasi firma se potrivesc foarte bine! Ti-as recomanda mixerul cu 16 canale dar daca nu ai buget e bun si cel cu 12 sau 8 canale! Ai aici pagina cu toate modelele! LINK: Click aici !

Daca tot vrei sa protejezi sculele cu un stabilizator obisnuit nu faci nimic! Sunt UPS-uri cu stabilizator! Trebuie sa alegi unul cu timp de backup cat mai mare! Deci daca scade foarte tare tensiunea te trece fara sa observi pe UPS! Si cand creste la o anumita valoare comuta inapoi! Eu mai am un Powermust care atunci cand l-am cumparat acum cativa ani puteam sa cantam si o jumatate de ora numai cu UPS-ul avea timp de backup 45 de minute. Normal depinde la ce volum canti! Daca consumul e mai mare timpul e mai mic. Am patit cand tensiunea a scazut sub 170 de volti si atunci UPS-ul s-a decuplat.. ) Am bagat direct sculele si am cantat asa. Acum sunt mai mult singur si nu-l mai hamalesc e foarte greu! Deci trebuie ales cu atentie. Poti si asa sa pui un stabilizator inaintea UPS-ului dar ai de carat la greu. nebunie totala!

[ Edited Thu Feb 08 2018, 08:27PM ]

Back to top
Organist
Thu Feb 08 2018, 08:32PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 212
Si cabluri? Ce cabluri recomandati?

[ Edited Thu Feb 08 2018, 08:34PM ]

Back to top
DorelC
Thu Feb 08 2018, 08:40PM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
Cabluri obisnuite nu trebuie foarte scumpe. De exemplu de unde cumperi mixerul poti cumpara doua cabluri cu Canon la ambele capete de 10 metri! Sunt cabluri speciale audio bine ecranate! Eu am cabluri facute de mine si de 20 de ani si inca sunt bune nu fasaie, nu pocnesc.. In materie de cabluri nu trebuie mari fite! Dai banii degeaba!
Back to top
CrysMM
Thu Feb 08 2018, 09:10PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
La cabluri sunt bune Adam Hall. Ai mufele bune, sunt flexibile, nu sunt foarte scumpe.

Un UPS de 2000W, sa poti tine 2 active, mixer, clapa lejer. Dar costa, in jur de 2000 lei.
Back to top
Organist
Fri Feb 09 2018, 06:36AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 212
CrysMM sau DorelC, pentru minipetreceri de.astea, adica in casa, pe terasa afara, in curte, ce boxe si ce mixer ati recomanda?
Back to top
CrysMM
Fri Feb 09 2018, 09:07AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Pentru aer liber, dupa parerea mea, cele mai potrivite active sunt RCF. Daca ai RCF 315, nici nu-ti trebuie mai mult. Asta daca le ai deja. Daca nu le ai, totul tine si de buget. Eu as lua 712 MK4, se aud bine si pe voce, tot tacamul.

La mixer, Soundcraft Signature 10, ai pe el procesor de efecte Lexicon cu 2 parametri editabili. Ai medie parametrica, foarte utila.

Sau, RCF 12CX . La acesta ai un conpresor foarte bun pentru voce, efecte predefinite, unele deja combinate, ca ex: reverb + delay. Poti adauga un modul bluetooth si te poti conecta in mixer cu telefon sau tableta si redai negativ direct in mixer. Daca vrei sa mergi tot pe RCF, au as zice sa urci la 16cx. La 12 nu ai medie parametrica, foarte buna la voce si pe intrarile stereo 9-12 nu ai decat 2 corectii de ton. La 16cx ai medie parametrica si 4 corectii de ton. Conteaza foarte mult, am facut eu comparatie cu un mixer fara medie si doar cu 2 corectii si este diferenta foarte mare.

Astea doua sunt de buget. Daca dispui de bani, cauti modele superioare. Dar pentru 2 boxe clapa si microfon nu are rost sa dai banii pe un mixer cu zeci de canale, cred eu ca un Signature 10 este suficient.

La capitolul mixere si efecte voce este treaba grea. Parerile sunt impartite. Oricum ai da problema, tot exista alta parere, alt sfat. Fiecare cu ce are si a testat. Eu as recomanda Midas MR12 sau Behringer XAir 12, dar sunt digitale si ai nevoie de tableta, in plus sunt cam greu de controlat "on the fly".
Back to top
Organist
Fri Feb 09 2018, 09:22AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 212
CrysMM a scris ...

Pentru aer liber, dupa parerea mea, cele mai potrivite active sunt RCF. Daca ai RCF 315, nici nu-ti trebuie mai mult. Asta daca le ai deja. Daca nu le ai, totul tine si de buget. Eu as lua 712 MK4, se aud bine si pe voce, tot tacamul.

La mixer, Soundcraft Signature 10, ai pe el procesor de efecte Lexicon cu 2 parametri editabili. Ai medie parametrica, foarte utila.

Sau, RCF 12CX . La acesta ai un conpresor foarte bun pentru voce, efecte predefinite, unele deja combinate, ca ex: reverb + delay. Poti adauga un modul bluetooth si te poti conecta in mixer cu telefon sau tableta si redai negativ direct in mixer. Daca vrei sa mergi tot pe RCF, au as zice sa urci la 16cx. La 12 nu ai medie parametrica, foarte buna la voce si pe intrarile stereo 9-12 nu ai decat 2 corectii de ton. La 16cx ai medie parametrica si 4 corectii de ton. Conteaza foarte mult, am facut eu comparatie cu un mixer fara medie si doar cu 2 corectii si este diferenta foarte mare.

Astea doua sunt de buget. Daca dispui de bani, cauti modele superioare. Dar pentru 2 boxe clapa si microfon nu are rost sa dai banii pe un mixer cu zeci de canale, cred eu ca un Signature 10 este suficient.

La capitolul mixere si efecte voce este treaba grea. Parerile sunt impartite. Oricum ai da problema, tot exista alta parere, alt sfat. Fiecare cu ce are si a testat. Eu as recomanda Midas MR12 sau Behringer XAir 12, dar sunt digitale si ai nevoie de tableta, in plus sunt cam greu de controlat "on the fly".

Nu are boxele inca...opteaza sa ia ori 315 ori 715...vad ca tu zici ceva si de 712...ce sa aleaga pana la urma?...bugetul nu ar fi o problema diferenta asta de cateva sute de lei poate chiar o mie doua per total...insa sa fie sculele ok
Deci la mixer am vazut ca recomanzi ori signature 10 ori rcf 16cx...am inteles...dar la boxe?
Back to top
DorelC
Fri Feb 09 2018, 09:30AM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
Organist a scris ...

CrysMM sau DorelC, pentru minipetreceri de.astea, adica in casa, pe terasa afara, in curte, ce boxe si ce mixer ati recomanda?

Mixerul nu conteaza poti sa-ti cumperi ce-ti place tie! Mixerul e la fel si in aer liber, la retsaurant sau oriunde vrei tu! Insa la boxe in aer liber RCF the best! La voce cele mai bune sunt de toli mici! Eu am 710 evident cu 10 toli. Dar poti opta si pentru 12 toli! Orga si vocile suna cel mai bine in astea! Indiferent ce sateliti ai daca vrei un sunet complet trebuie neaparat subwoofer! Plus ca eviti sa fortezi difurile de medii din sateliti!

[ Edited Fri Feb 09 2018, 09:33AM ]

Back to top
Organist
Fri Feb 09 2018, 09:37AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 212
DorelC a scris ...
Indiferent ce sateliti ai daca vrei un sunet complet trebuie neaparat subwoofer! Plus ca eviti sa fortezi difurile de medii din sateliti!

Si la 2 rcf 315 cati si ce sub trebuie?
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global

cdinu » 10 Apr : 10:35
Adevarat a inviat !!!
Dragi colegi am un set de pa 2 cu 12 favorite.
Il pot incarca.in pa 800 cu ram de 256?

pyry » 10 Apr : 07:48
Histos a inviat ,colegi

mussic » 09 Apr : 20:19
Buna seara prieteni ! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de dei dragi ! Hristos a inviat !

iulianpuscasu96 » 09 Apr : 16:11
Hristos a inviat!

Yamahakey » 09 Apr : 15:41
Sarbatori fericite tuturor

sd.roman » 09 Apr : 10:41
Hristos a inviat! Sanatate la Toti!

petrassrl » 09 Apr : 10:38
caut un set cu ritmuri din ardeal si banat pentu pa 600 poate ma ajutati sin de la medias va multumesc

petrassrl » 09 Apr : 10:36
buna ziua




Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by balamucfm on 22 Apr : 10:53
Buna ziua , Dl. admin, Va rog frumos a-mi aproba daca este posibil sa primesc acces la mai multe downloadari fata de cele actoale .Va multumesc


[download] set pa800 nache Posted by M.C.Marius on 19 Apr : 22:01
lam probat, da eroare, contine ceva codat, cere usb cu setul original.


[download] Set banat Raul Uncu Posted by Crissys123 on 18 Apr : 23:55
e pentru pa4


[download] Set banat Raul Uncu Posted by dan_68 on 18 Apr : 21:03
cine stie poate este pentru yamaha???


[download] Midi-uri din Korg Pa4x Posted by lucianG1000 on 18 Apr : 17:13
Sunt style-urile in format midi dar nu CV-uri.Ca exemplu... este un style tras cap coadă trecând prin toate variațiunile și fill-uri. Așa sunt toate.Nimic interesant, sunt aceleași [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap