Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Conectare boxe active+ subwoofer la mixer
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
misukorg
Thu Feb 08 2018, 10:12AM
Registered Member #12784
Joined: Tue Apr 30 2013, 07:41PM
Location / Localitate:: Tecuci
Posts: 218
Salutare colegi, ca nota informativa vreau sa mi dati un sfat : am 2 RCF MK4 315 , mixer sound craft efx8, subwoofer the box TA 18 , se poate conecta subwoofer la acest mixer? Care sunt modurile de conectare sau odinea corectă? Va multumesc!

Back to top
CrysMM
Thu Feb 08 2018, 11:29AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Ai MIX L si MIX R pentru boxe, cabluri XLR balansate cu mama la mixer si tata la boxe. Foloseste cabluri de calitate sa nu ai probleme. Eu dea lungul timpului am folosit Adam Hall si nu am avut probleme cu ele.

Pentru sub folosesti Mono out, ai nevoie de un cablu " 3-pole ‘A’ gauge jack", adica cablu balansat cu jack de 6,3 stereo la mixer si la sub XLR tata, cam asa ar trebui sa ai pe sub. Cam asa vad eu lucrurile fara sa am sculele in fata.


Back to top
alinbz
Thu Feb 08 2018, 11:54AM

Registered Member #10218
Joined: Mon Jun 13 2011, 12:18PM
Location / Localitate:: buzau
Posts: 526
eu cred ca varianta corecta este urmatoarea. din mixer te conectezi cu ambele iesiri L si R in subwoofer si din el ai iesiri pentru boxe..poti activa si crossoverul din subwoofer pentru a optimiza sunetul corect
Back to top
CrysMM
Thu Feb 08 2018, 12:36PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Acum vad ca are acel sub si iesiri. Se poate incerca si asa, in functie de cum se aude mai bine se alege modul de conectare. Mixerul este destul de saracut la conectica si iesiri. Era bine daca se putea trimite din canale pe grupuri. In felul asta evitai sa trimiti vocea in sub.

@misukorg - testeaza ambele variante si vezi care se aude mai bine. varianta lui alinbz pare cea mai potrivita, dar ramane sa constati practic. Eu am testat acum ceva timp un sub mai ieftin, iar la conectarea activelor in sub aveam ceva probleme, parca taia ceva din calitatea sunetului.

[ Edited Thu Feb 08 2018, 12:37PM ]

Back to top
misukorg
Thu Feb 08 2018, 12:51PM
Registered Member #12784
Joined: Tue Apr 30 2013, 07:41PM
Location / Localitate:: Tecuci
Posts: 218
Am inteles baieti, va multumesc pentru timpul si atenţia acordată!
Back to top
DorelC
Thu Feb 08 2018, 01:04PM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
misukorg a scris ...

Salutare colegi, ca nota informativa vreau sa mi dati un sfat : am 2 RCF MK4 315 , mixer sound craft efx8, subwoofer the box TA 18 , se poate conecta subwoofer la acest mixer? Care sunt modurile de conectare sau odinea corectă? Va multumesc!

Misule eu nu-mi dau cu parerea ci sunt absolut sigur de ce vorbesc. Solutiile prezentate de baieti nu or fi ele rele dar e mai mult buna pentru DJ-i! Mai ales a doua sa filtrezi satelitii prin crossoverul din sub are rezultate catastrofale la cantat mai ales vocal. Mi-am facut timp si am cautat un mixer ca al tau pe net sa vad care e treaba.
Eu iti prezint solutia mea cum cant de ani de zile si suna foarte bine!
In primul rand noi fiind lautari nu avem nevoie de bubuiala, vrem sa se auda clar ceea ce cantam. De ce nu e bine ca sa punem subul pe general? Pentru simplul motiv ca de exemplu la voce nu ai nevoie de atata sub ca la clapa .. si daca reglezi bine pentru clapa nu e bine pentru voce sau alt instrument, plus ca intervine acel feedback in joase de iti bubuie si capul. Ca sa filtrezi boxele e pacat deoarece crossoverul taie si niste frecvente nedorite si o sa te chinui la voce de nu-ti mai gasesti locul! Plus ca daca trebuie sa pui undeva satelitul mai departe langa el suna ca la gara cand anunta trenul!
Cand ai un singur bas si nu folosesti semnalul filtrat, e de ajuns un singur cablu pe care il pui la Left care de obicei e mono!
Deci uitandu-ma la mixerul tau am vazut ca ai linie de auxiliar! Iesi frumos cu un jack de la aux si bagi la left in boxa! Desigur trebuie sa ai pe mixer si un volum general pentru iesirea aux! O sa-l reglezi in functie de cata putere ai nevoie. Pe urma ai de pe fiecare canal volum separat pe linia de auxiliar pentru sub de cat ai nevoie.In felul asta satelitii suna full range cu toate frecventele gandite de producator! Deci prima data reglezi satelitii frumos sa sune bine vocea! Pe urma la clapa si la ce mai ai tu nevoie, ajuti din sub! Eu de obicei la reglajele de ton las reglajul de bas la ora 12! Deci la mijloc! Pe urma ajut, completez cu subul! O sa sune intr-un mare fel, te asigur! Te sfatuiesc sa vinzi 18 toli e prea mare pentru lautari si bubuie prea tare in basi confunda tare basul cu toba mare etc.. Eu am de 15 si e ok. Acum vreau sa-l vand si pe asta si sa iau numai de 12 toli de la RCF, de altfel cum mi-e tot sistemul! Am pobat suna f bine si-mi incap sculele foarte bine in masina!
(Mentionez ca la noi stilul manea e mult mai cuminte si mai rar! Asta cu cantatul de la 5 mii de W in sus e alta poveste)


[ Edited Thu Feb 08 2018, 01:11PM ]

Back to top
CrysMM
Thu Feb 08 2018, 01:46PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Bine gandit, are iesire AUX1, pune sub-ul pe AUX 1 si are volum pentru AUX1 pe canalul de mic, in felul asta nu mai trimite vocea in AUX1, respectiv in sub.

Ce sa fac ,daca m-ai pus de mi-am luat RCF 16cx, nu ma mai duce mintea la artificii, am grupuri gramada, 3 AUX si trimit ce vreau unde vreau Am incercat si eu sa trimit vocea in sub pe mixerul meu, ai avut dreptate cand m-ai sfatuit sa-l cumpar, este dezastru sa trimiti vocea in sub. Acum modelele astea de Soundcraft mi se par rudimentare pe langa RCF, mai ales ca la pret sunt cam tot pe acolo. Nu spun ca Soundcraft nu sunt bune, mai ales pe partea de efect, dar saracute in optiuni, daca ai si multe boxe/sub-uri, esti un pic blocat.

[ Edited Thu Feb 08 2018, 01:46PM ]

Back to top
DorelC
Thu Feb 08 2018, 02:28PM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
Ai vazut cate posibilitati ai pe mixerul asta! E gandit pentru zilele noastre si ara tot ce avem nevoie, daca vrei trimiti efect in auxiliare daca nu, NU! Ceea ce e f bine pentru sub si monitor. Ce rost are sa ai delay sau reverb in sub? Eu am subul pe aux1, si monitorul care e si el activ pe aux2. Asta ma ajuta sa dau mai putin vocea in monitor sa nu am feedback. Si pot da mai mult din clapa sau alte instrumente in functie de cum am nevoie sa aud eu in spate! Pai normal ca trimiti semnalul pe unde vrei.. Ai 4 grupuri, C-room, Monitor, Iesiri-intrari pe Rca, pe USB.. Ai vazut cate send si return ai si pe spatele mixerului.. Ai insert general si pe fiecare canal.. Efecte bune. Pentru banii ei e o scula excelenta! Ultimul canal stereo daca redai prin usb, prin apasarea acelui buton, devine reglaj de ton-volum pentru usb audio! Deci esenta cand canti mai multi intr-o trupa e sa poti regla separat subul si monitorul pe fiecare canal in parte! E mai gingas un pic cu trupa decat sa iei un laptop un microfon si sa faci pe DJ-ul!
Back to top
pustiulica
Thu Feb 08 2018, 02:32PM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1355
Scuze pentru off-topic, cum sta acest mixer RCF 16cx, la capitolul efecte de voce?
Back to top
angelitto
Thu Feb 08 2018, 02:40PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 939
CrysMM a scris ...

Acum modelele astea de Soundcraft mi se par rudimentare pe langa RCF, mai ales ca la pret sunt cam tot pe acolo. Nu spun ca Soundcraft nu sunt bune, mai ales pe partea de efect, dar saracute in optiuni, daca ai si multe boxe/sub-uri, esti un pic blocat.


Nu inteleg de unde ai dedus asta. Daca lasam efectele la o parte (aici Soundcraft e in fata), comparand L-Pad 16cx si Signature 16, vedem ca toate au 4 Grupuri OUT si 4 AUX Out.
Tot pe-acolo sunt. Nu sunt mari diferente intre ele. Doar ca Soundcraftul e mai popular.

[ Edited Thu Feb 08 2018, 02:41PM ]

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global

cdinu » 10 Apr : 10:35
Adevarat a inviat !!!
Dragi colegi am un set de pa 2 cu 12 favorite.
Il pot incarca.in pa 800 cu ram de 256?

pyry » 10 Apr : 07:48
Histos a inviat ,colegi

mussic » 09 Apr : 20:19
Buna seara prieteni ! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de dei dragi ! Hristos a inviat !

iulianpuscasu96 » 09 Apr : 16:11
Hristos a inviat!

Yamahakey » 09 Apr : 15:41
Sarbatori fericite tuturor

sd.roman » 09 Apr : 10:41
Hristos a inviat! Sanatate la Toti!

petrassrl » 09 Apr : 10:38
caut un set cu ritmuri din ardeal si banat pentu pa 600 poate ma ajutati sin de la medias va multumesc

petrassrl » 09 Apr : 10:36
buna ziua




Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by balamucfm on 22 Apr : 10:53
Buna ziua , Dl. admin, Va rog frumos a-mi aproba daca este posibil sa primesc acces la mai multe downloadari fata de cele actoale .Va multumesc


[download] set pa800 nache Posted by M.C.Marius on 19 Apr : 22:01
lam probat, da eroare, contine ceva codat, cere usb cu setul original.


[download] Set banat Raul Uncu Posted by Crissys123 on 18 Apr : 23:55
e pentru pa4


[download] Set banat Raul Uncu Posted by dan_68 on 18 Apr : 21:03
cine stie poate este pentru yamaha???


[download] Midi-uri din Korg Pa4x Posted by lucianG1000 on 18 Apr : 17:13
Sunt style-urile in format midi dar nu CV-uri.Ca exemplu... este un style tras cap coadă trecând prin toate variațiunile și fill-uri. Așa sunt toate.Nimic interesant, sunt aceleași [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap