Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Inregistrare usb dynacord pm600-3 |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
CrysMM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16489
Daca citesti ce am scris eu mai sus si urmezi pasii, va functiona.
|
||
Back to top |
|
||
viorelious |
|
||
![]() Registered Member #1633
ai aici driverul original pentru Windows 10 LINK: Click aici ! sau LINK: Click aici ! pentru MAC [ Edited Mon, 28 Mar 2022, 09:18AM ] |
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16489
Degeaba ai driverul daca nu urmezi pasii din postul meu, nu va functiona. Nu conectezi mixerul la portul USB decat atunci cand programul de instalare cere asta. Apoi selectezi manual din control panel mixerul ca placa de sunet pentru redare si inregistrare. |
||
Back to top |
|
||
edighegoiu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15449
Revin si eu la topic.. Depinde putin de laptop, sistemul de operare si de programul de inregistrare. Pe precedentul laptop foloseam cool edit pro si trebuia sa umbli in sound(in windows) sa modifici niste lucruri pe acolo ca sa il faci sa inregistreze, mergea sa pun foarte usor muzica dar nu inregistra. Cand am schimbat laptopul, am instalat sound forge si a mers din prima fara sa fac eu nimic, decat am instalat driverul si asta a fost. Trebuie sa selectezi manual in control panel (sound) ca mixerul sa fie placa de sunet pentru redare si inregistrare, asa cum zice si @cryssMM. Daca faci toate lucrurile astea si nu merge e clar ca e o problema undeva, la laptop sau la mixer. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |