Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Inregistrare usb dynacord pm600-3
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
edighegoiu
Sat Feb 24 2018, 05:34PM

Registered Member #15449
Joined: Sun Oct 11 2015, 03:38PM
Posts: 262
Buna seara! Am cumparat un pm600-3 de aproximativ o saptamana si vreau sa inregistrez cu el si nu ii pot da de cap deloc...

Am bagat driverul de pe dynacord.com (vad ca imi apare in bara "DYNACORD USB-AUDIO Control Panel") deci cred ca este instalat deoarece vreau sa il instalez din nou si nu mai merge plus de asta imi apare si in control panel- "DYNACORD Audio Interface", daca vreau sa il instalez din nou nu merge.

Am incercat cu cool edit 2.1, cu soundforge 12,5, si cu inca un program care nu mai stiu cum ii zice, nimic, nu merge.
Recent am incercat si pe iesirea de REC SEND, nici aia nu merge.

Potentiometrul REC SEND & USB OUT e la maxim, pe canalul clapei am dat volum la potentiometrul galben si cel albastru am zis ca o fi de acolo, deci n-a fost...

Ce trebuie sa fac ca m-a innebunit de tot...
Precizez ca am windows 10 pe 64 bit, si da, am luat driverul de 64.

Back to top
CrysMM
Sun Feb 25 2018, 09:48AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 543
Vezi in programul de inregistrare sa fie setat dynacord la intrare. Probabil ai setata placa de sunet din PC.

Back to top
edighegoiu
Sun Feb 25 2018, 11:36AM

Registered Member #15449
Joined: Sun Oct 11 2015, 03:38PM
Posts: 262
Nu, chiar m-am uitat si e cea din dynacord setata

Back to top
CrysMM
Sun Feb 25 2018, 12:13PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 543
Vezi in device manager la PC sa nu ai ceva cu semnul exclamarii. Vad ca driverul este cam vechi, din 2012, tu ai Win10, posibil ceva probleme din cauza asta.

Din cate stiu eu, trebuie setat si din meniul mixerului ceva. Intri in meniu, selectezi USB record routing, sau ceva de genul si acolo ar trebui sa ai 2 optiuni.

La tine pe ecranul mixerului, apare USB cand este conectat la PC?

Vezi aici instructiuni in romana, ai acolo si ceva legat de Cubase si de cum il setezi sa functioneze corect.

LINK: Click aici !

M-am chinuit si eu cu un mixer Dynacord acum vreo 2 ani, dar sincer nu-mi mai amintesc ce i-am facut. Era ceva legat de ASIO. Vezi in instrunctiunile din link-ul de mai sus.

[ Edited Sun Feb 25 2018, 12:22PM ]


Back to top
edighegoiu
Sun Feb 25 2018, 12:21PM

Registered Member #15449
Joined: Sun Oct 11 2015, 03:38PM
Posts: 262
Vad ca nu e nimic cu semnul exclamarii, trebuie sa ma conectez cu laptop-ul la mixer?

Back to top
CrysMM
Sun Feb 25 2018, 12:37PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 543
Pai normal, trebuie sa fii conectat pe USB.

Back to top
edighegoiu
Sun Feb 25 2018, 03:03PM

Registered Member #15449
Joined: Sun Oct 11 2015, 03:38PM
Posts: 262
M-am uitat nu este nimic cu semnul exclamarii, imi apare acolo usb dynacord si etc...

Acum o sa verific si meniul lui
Si da imi apare pe ecranul mixerului USB...

Back to top
edighegoiu
Sun Feb 25 2018, 03:32PM

Registered Member #15449
Joined: Sun Oct 11 2015, 03:38PM
Posts: 262
M-am uitat in meniu, nimic sa aibe legatura cu USB

Back to top
CrysMM
Sun Feb 25 2018, 03:41PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 543
Sunetul din PC este redat in mixer prin USB?

Back to top
edighegoiu
Sun Feb 25 2018, 03:47PM

Registered Member #15449
Joined: Sun Oct 11 2015, 03:38PM
Posts: 262
Zici sa pun muzica de pe pc si sa o redau pe boxe din mixer?
Nu merge, nici nu cred ca este posibil



[ Edited Sun Feb 25 2018, 03:51PM ]


Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by miki67 on 17 Aug : 21:23
Aveti listele mai jos cu ce contine setul.LINK: Click aici !


[download] Kontakt old Folclor-AD: SupitaG-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:14
Multumesc


[download] Kontakt old Folclor-AD: Fluier-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:07
Multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by muset on 17 Aug : 18:03
este inclus in set si braci+ contra pentru manual? multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by Mihai13 on 17 Aug : 16:36
Ritmurile sunt din setul de baza, lucrate de mine in PA1000Tonurile sunt mai vechi majoritatea de la AD din setul de PA600.Din bonus sunt doar cele 2 chitari si un pian acustic car [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap