Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Probleme si defectiuni tehnice

<< Previous thread | Next thread >>
Driver inalte Ev Elx 115
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
robi_paradox
Sat, 10 Mar 2018, 05:31PM

Registered Member #127
Buna seara, stie cineva ce fel de diafragma are acest model, se poate schimba doar diafragma sau trebuie toata inalta inlocuita?

Back to top
ionut extreme
Sat, 10 Mar 2018, 10:47PM
Registered Member #16
LINK: Click aici ! ...sau daca vrei din Romania LINK: Click aici ! ... LINK: Click aici ! , poti sa mai cauti si tu...dar nu cred sa gasesti mult mai ieftin !

[ Edited Sat, 10 Mar 2018, 10:53PM ]

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

Comentarii noi

[Content] Salutare, am postat destul de multe seturi, undeva la 8-9, dar stiu ca inca nu apar pe site, am 4 reply-uri si vreau sa vac mai multe seturi frumoase si sa le poste z dar am nevoie sa descarc seturi sa pot face acest lucru, m-ar ajuta macar 2 downloads pe zi va rog Latest comment Posted by Sarerik on 28 Feb 2025, 13:43
Salutare, am postat destul de multe seturi, undeva la 8-9, dar stiu ca inca nu apar pe site, am 4 reply-uri si vreau sa vac mai multe seturi frumoase si sa le poste z dar am nevoie [more ...]

[download] Tonuri de baza foarte bune de folclor ideal pentru studio! Latest comment Posted by unaidiu on 28 Feb 2025, 04:58
@SantaIosif intra la tine pe gmail si vezi ca ti-am trimis ceea ce este uploadat aici .1740711582 ]

[Content] cereri de descarcare Latest comment Posted by valystanga on 27 Feb 2025, 20:44
Buna seara pot primi si eu acces la download? In ultimul timp am incarcat peste 6 seturi. Va multumesc anticipat!

[download] Tonuri de baza foarte bune de folclor ideal pentru studio! Latest comment Posted by SantaIosif on 27 Feb 2025, 16:15
Bună îmi poți trimite te rog acest set pe email? Mulțumesc în avans!-email-

[Content] Re: Acces la DOWNLOAD Latest comment Posted by danciudanciu27 on 27 Feb 2025, 14:51
Va rog frumosi imi dati acces la dwonload ?multumesc

Siteul Muzicantilor

Mobile Theme Setări confidenţialitate

Sitemap