Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
korg pa800 128 ram
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
M.C.Marius
Tue Mar 20 2018, 09:26AM

Registered Member #14928
Joined: Thu Jan 29 2015, 10:34AM
Posts: 17
salut prieteni, mia dat cineva un ram de 128 de la un pa3x si sal pun in pa800, cum pot sa procedez ca sa mearga? si ce OS. sa pun ca sal prinda?

Back to top
newoton
Tue Mar 20 2018, 09:41AM

Registered Member #11789
Joined: Sun Nov 25 2012, 12:08PM
Posts: 80
Salut. Cred că cel mai in măsură să te ajute ar fi colegul Procesor .Vezi că are un topic deja deschis pe tema asta. Nu știu dacă RAM-ul de PA 3 este compatibil cu cel de PA 800 . Daca ar fi nu o sa recunoască cei 128 MB până instalezi os-ul modificat. Baftă.

Back to top
Marian80
Tue Mar 20 2018, 10:20AM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 156
newoton a scris ...

Salut. Cred că cel mai in măsură să te ajute ar fi colegul Procesor .Vezi că are un topic deja deschis pe tema asta. Nu știu dacă RAM-ul de PA 3 este compatibil cu cel de PA 800 . Daca ar fi nu o sa recunoască cei 128 MB până instalezi os-ul modificat. Baftă.

Este compatibil ramul.

Back to top
padys78
Tue Mar 20 2018, 11:34AM

Registered Member #200
Joined: Fri Jun 27 2008, 01:23PM
Posts: 218
Pe lângă RAM și OS modificat ai nevoie și de un Stick Usb pe post de HDD sau kitul original cu hard disk din fabrica,altfel nu merge.Pe același principiu vede și pa2 cei 256 RAM.

[ Edited Tue Mar 20 2018, 11:35AM ]


Back to top
M.C.Marius
Tue Mar 20 2018, 01:54PM

Registered Member #14928
Joined: Thu Jan 29 2015, 10:34AM
Posts: 17
am montat ramul, dar cand am aprins orga nu dadea nici un semn doar ecranul albastru, dupa am pus ramul ei si a pornit, o fi pentru ca nu am HDD?

Back to top
Marian80
Tue Mar 20 2018, 08:38PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 156
M.C.Marius a scris ...

am montat ramul, dar cand am aprins orga nu dadea nici un semn doar ecranul albastru, dupa am pus ramul ei si a pornit, o fi pentru ca nu am HDD?

In mod normal ar trebui sa mearga daca este bun ramul.

Back to top
M.C.Marius
Tue Mar 20 2018, 09:24PM

Registered Member #14928
Joined: Thu Jan 29 2015, 10:34AM
Posts: 17
Marian80 a scris ...

M.C.Marius a scris ...

am montat ramul, dar cand am aprins orga nu dadea nici un semn doar ecranul albastru, dupa am pus ramul ei si a pornit, o fi pentru ca nu am HDD?

In mod normal ar trebui sa mearga daca este bun ramul.

totusi de ce se vinde ram 256mb in kit cum usb de 8gb pentru pa800


Back to top
M.C.Marius
Tue Mar 20 2018, 09:41PM

Registered Member #14928
Joined: Thu Jan 29 2015, 10:34AM
Posts: 17
[quote]
[quote]
M.C.Marius a scris ...

am montat ramul, dar cand am aprins orga nu dadea nici un semn doar ecranul albastru, dupa am pus ramul ei si a pornit, o fi pentru ca nu am HDD?

In mod normal ar trebui sa mearga daca este bun ramul.
[/quote15215737]
totusi de ce se vinde ram 256mb in kit cum usb de 8gb pentru pa800

[/quote1521574816]




Back to top
mishone
Wed Mar 21 2018, 12:09PM

Registered Member #11249
Joined: Thu Aug 16 2012, 09:49AM
Posts: 137
Pentru ca daca vrei sa-ti vada clapa 256mb ram sau 128mb ram,pe langa instalarea o.s. modificat,ai nevoie de HDD montat in clapa sau de un stik USB cu kitul de montaj aferent!

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set YAMAHA PSR EW400 Posted by cipri on 22 Sep : 20:38
Multumesc.


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap