Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
intro korg pa3x
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
eugentes
Fri Mar 23 2018, 10:19AM

Registered Member #13197
Joined: Mon Aug 05 2013, 05:18PM
Posts: 97
salutare! vreau si eu sa creez un style cu intro dar am o problema. intro-ul intra de la a doua masura. am facut midi in sequencer in cand dau import in create style atunci intro-ul il ia de la masura 2. daca stie careva va rog sa ma ajutati!

Back to top
petronel66
Fri Mar 23 2018, 05:15PM
Registered Member #14824
Joined: Sat Jan 03 2015, 06:13PM
Posts: 4
cut,si tai prima masura....

Back to top
eugentes
Sat Mar 24 2018, 11:18AM

Registered Member #13197
Joined: Mon Aug 05 2013, 05:18PM
Posts: 97
ms mult petronel66. am rezolvat.

Back to top
Cristinell
Tue May 22 2018, 12:56PM

Registered Member #17156
Joined: Mon May 21 2018, 08:56AM
Posts: 12
eugentes a scris ...

salutare! vreau si eu sa creez un style cu intro dar am o problema. intro-ul intra de la a doua masura. am facut midi in sequencer in cand dau import in create style atunci intro-ul il ia de la masura 2. daca stie careva va rog sa ma ajutati!



II DAI " CUT" SI ITI IA DE LA PRIMA MASURA

Back to top
turkish-man
Tue May 22 2018, 04:31PM

Registered Member #9037
Joined: Thu Mar 11 2010, 05:25PM
Posts: 143
Salutare,

ca sa nu mai deschid alt thread voi posta aici nelamurirea mea, fiind asemanatoare, eu detinand KORG PA600.
Doresc sa fac INTRO dintr-un fisier MIDI inregistrat in Sequencer.
Care sunt setarile in Sequencer si mai apoi in Record astfel incat orice gama as apuca in stanga clapei sa imi cante INTRO din aceeasi nota.
In ce gama trebuie inregistrat in Sequencer ?
Eu am inregistrat in Sequencer din gama Mi minor pentru ca asa imi vine mai usor la mana, iar dupa ce am realizat INTRO cu Import MIDI, etc.....cand apuc gama Mi la aranjor incepe sa imi cante din alta tonalitate.

Multumesc.

Back to top
angelitto
Wed May 23 2018, 02:03PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 963
Salut. In Sequencer nu faci nicio setare. Doar in Record. Daca in Sequencer ai inregistrat midul in gama RE minor, o setezi si la intro'ul respectiv in Record pe toate cele 6 track'uri (bass, acc1-acc5). Iar la NTT pui pe ”parallel” si ”no transpose”. Poti inregistra in Sequencer din ce gama vrei, (doar sa nu folosesti Transpose, caci atunci e mai complicat) si apoi in Record setezi gama din care ai inregistrat. Bafta!

Back to top
turkish-man
Wed May 23 2018, 02:22PM

Registered Member #9037
Joined: Thu Mar 11 2010, 05:25PM
Posts: 143
Multumesc Angelitto.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by Puica on 18 Jun : 02:06
Bravo miki faci treaba buna !


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by miki67 on 17 Jun : 23:26
cu placere baietinumai bine!


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by alinas on 17 Jun : 21:48
Multumim mult


[download] hora rara 3 Posted by CrysMM on 17 Jun : 17:29
Pentru E423 un style trebuie sa aiba dimensiunea maxima 50 KB.


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by DaNuTzZu on 17 Jun : 13:49
Mihai13 te rog muuuuulllttt pune la download ce ai facut pana in prezent,chiar daca e putina diferență ca mi se termiba perioada de download si nu vreau sa mai plates 10€ acum,o sa [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap