Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Probleme si defectiuni tehnice |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Probleme afisaj PSR8000 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
florian |
|
||
Registered Member #3896
Am un PSR 8000 si nu merge afisajul.Sunt din Bucuresti si am fost la Yamaha pe Calea Victoriei .Nu au putut sa o repare. In rest totul functioneaza perfect . Daca stie cineva un depanator (electronist) bun sau o solutie pentru a rezolva acest neajuns raman indatorat. PS Am citit despre adresa din Ungaria .Momentan nu cred ca pot face deplasarea pana acolo
|
||
Back to top |
|
||
Andrei |
|
||
Registered Member #1137
Daca cei de la Yamaha, nu au reusit sa faca ce trebuia, cea mai simpla varianta ar fi cea cu Ungaria.Sau cu electronistul.Dar multi electronisti nu se baga la asta.
|
||
Back to top |
|
||
floriensen |
|
||
Registered Member #4685
salut florian ai reusit sa repari dysplayul la orga ? aceiasi problema am si eu tot la psr 8000
|
||
Back to top |
|
||
florian |
|
||
Registered Member #3896
Buna floriensen Nu am reusit sa repar clapa pentru ca intre timp am facut rost de alta clapa. Si toti cu care am vorbit mi-au spus ca nu merita reparata .Pe Calea Victoriei langa Palatul Telefoanelor la reprezentanta Yamaha la subsol este un domn Mircea care se ocupa de garantii si reparatii la instrumente Yamaha. El iti poate da un diagnostic .Si cel mai important el are schema electronica a clapei care iti poate fi de folos daca gasesti un alt electronist bun care sa te poata ajuta. Succes si sa-mi spui si mie ce ai reusit sa rezolvi. Cu respect Stan Florian
|
||
Back to top |
|
||
LAVIN |
|
||
Registered Member #5747
salut sunati la 0727.005009 va poate ajuta este un f bun electronist si repara clape scumpe.
|
||
Back to top |
|
||
mark29 |
|
||
Registered Member #13856
Salutare.Am si eu o yamaha psr8000 cu aceiasi problema.Dupa ce a disparut de pe display tot,a ramas doar lumina albastra,am crezut ca e de la un soc de curent,dar m-am gandit ca imi ardea si alte aparate electronice de prin casa.Am lasat-o in repaus cam 1 an,dupa care,si-a revenit.Apoi dupa un timp,se vedea tot mai sters pana iar a disparut.Am chemat un electronist,a verificat-o si a zis ca nu isi da seama de ce nu merge,el repara tv-uri si se pricepe.Si de-atunci,nu si-a mai revenit. Intre timp,mi-am luat alta.Vad ca nu sunt singurul cu problema asta.Am citit si alte postari pe acest site si am inteles ca d-l Mircea de la yamaha Bucuresti ar putea rezolva problema.Numa ' ca nu stiu daca merita efortul,eu stau in Caras-Severin si pana acolo,probabil ca trebuie sa o trimit prin courier plus reparatia...astept sa-mi spuneti cei care ati rezolvat cu display-ul acolo,cat v-a costat.Multumesc
|
||
Back to top |
|
||
mark29 |
|
||
Registered Member #13856
Fratilor,inca o intrebare posesorilor de psr8000. Voi cand combinati pian si strings,in timp ce cantati,n-ati patit sa vi se taie sunetul? Eu da,din cate stiu e de la polifonie. Psr 8000 are polifonia pe 64 de canale,am folosit de-aliungul timpului una pe 32,mult mai veche,tot yamaha,si alte marci,si n-am patit asa ceva.Voi?
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Registered Member #13587
Un super baiat,care repara orice model de clapa: Cornel- 0744.246.742 |
||
Back to top |