Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ajut cu Korg Pa Manager v.4 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
miki67 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8203
unaidiu a scris ... Pasii descrisi mai sus , ii cunosc destul de bine , dar crede-ma ca ceva nu este in regula , ceva nu iese bine dar nu am gasit nicaieri raspunsul pana acum ... eu am uploadat doar tonuri de rototom din diverse seturi de korg aici : LINK: Click aici ! ... ... toata percutia nu stiu cum se aranjeaza in kontakt ...daca esti dragut ar fi foarte util sa pui la upload ... Bafta Maxima si multumesc pentru ajutorul acordat . cautand pe la download tonuri kontakt,am vazut ca multi au urcat special pentru tine set tobe manele,rototom-uri etc.daca nimic nu te-a multumit,pai sa fi sigur ca eu as face si mai prost pentru ca nu stiu sa lucrez bine cu kontakt.imi pare rau ca nu te pot ajuta ![]() poate altcineva priceput citeste pe aici si te va ajuta. Succes! [ Edited Fri, 03 Aug 2018, 05:59PM ] |
||
Back to top |
|
||
vitallis |
|
||
![]() ![]() Registered Member #14462
miki ai incercat sa incarci setul lui ad care la uploadat fantastic?
|
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
vitallis a scris ... miki ai incercat sa incarci setul lui ad care la uploadat fantastic? Da,dar când nu aveam parola.asta seară când ajung acasă încerc sa bag parola si.l testez. |
||
Back to top |
|
||
vitallis |
|
||
astep vesti bune. Succes in continuare. Eu am incarcat in clapa semplerele dar nu merg
|
||
Back to top |
|
||
vitallis |
|
||
eu am deschis pcm cu adobe audition dar suna rau in orice frecventa. music studio a deschis numai o parte din semplere si sunt toate compresate. nu poti decompressa pcm? wavurile au calitate 16 bit si 22 000hz
|
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
vitallis a scris ... eu am deschis pcm cu adobe audition dar suna rau in orice frecventa. music studio a deschis numai o parte din semplere si sunt toate compresate. nu poti decompressa pcm? wavurile au calitate 16 bit si 22 000hz Sigur,am sa le decompresez,numai ca va trebui sa aștepți pana marti-miercuri,ca sunt la mare. |
||
Back to top |
|
||
vitallis |
|
||
Odihna placuta.Si sa revii cu multa energie.
|
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
vitallis a scris ... Odihna placuta.Si sa revii cu multa energie. Multumesc frumos. |
||
Back to top |
|
||
albundy |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10099
Frate dar ai convertit ceva seturi nu gluma . Am si eu o rugaminte : Poti sa convertesti (pentru mine si toti baietii ) niste seturi de tonuri doar pentru seria PA? Sa le decompresezi, ma intereseaza sa-mi scot eu kmp apoi din 2 seturi cu tonuri .Tonurile, in marea lor majoritate sunt compresate . O sa le urc pe site si cand ai tu timp ,daca vrei . Sunt niste tonuri foarte bune acolo si le vreau decompresate. Mai departe ma descurc eu cu socaterea kmp-urilor din seturi. Doar trebuiesc decompresate. Cred ca de pa3x sunt . Le-am uploadat, amandoua seturile intrun folder. Mi-a aparut pagina alba ,cred ca s-au uploadat, vedem zilele astea daca nu mai incerc iar. Apropo, vazusem ca intrebase cineva ,parca pustiulica, nu ma retin , daca exista pe site setul lui Asmir Zukic. Din cate stiu eu, nu cred sa existe . Dar ai bafta daca il doresti, il am eu, o sa-l caut si il uploadez ![]() [ Edited Wed, 08 Aug 2018, 11:08PM ] |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
albundy a scris ... Frate dar ai convertit ceva seturi nu gluma . Am si eu o rugaminte : Poti sa convertesti (pentru mine si toti baietii ) niste seturi de tonuri doar pentru seria PA? Sa le decompresezi, ma intereseaza sa-mi scot eu kmp apoi din 2 seturi cu tonuri .Tonurile, in marea lor majoritate sunt compresate . O sa le urc pe site si cand ai tu timp ,daca vrei . Sunt niste tonuri foarte bune acolo si le vreau decompresate. Mai departe ma descurc eu cu socaterea kmp-urilor din seturi. Doar trebuiesc decompresate. Cred ca de pa3x sunt . Le-am uploadat, amandoua seturile intrun folder. Mi-a aparut pagina alba ,cred ca s-au uploadat, vedem zilele astea daca nu mai incerc iar. Apropo, vazusem ca intrebase cineva ,parca pustiulica, nu ma retin , daca exista pe site setul lui Asmir Zukic. Din cate stiu eu, nu cred sa existe . Dar ai bafta daca il doresti, il am eu, o sa-l caut si il uploadez ![]() Sigur,ti le fac,numai ca pana saptamana viitoare marti-miercuri,nu sunt acasa. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |