Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ajut cu Korg Pa Manager v.4 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
vio42003 |
|
||
Registered Member #10726
LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
Registered Member #8203
imi faci reclama,sau care-i treaba? |
||
Back to top |
|
||
vio42003 |
|
||
Registered Member #10726
Reclama e mama comertului !
|
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
Registered Member #8203
vio42003 a scris ... Reclama e mama comertului ! pai daca scrie,,Ajut,, inseamna ca e gratis,deci nu este comert.oricum mersi de intentie... |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Registered Member #13587
miki67 a scris ... Da Minel,sunt decompresate.daca ai vreo problema,te rog sa ma anunti! Ok. Mersi frumos. |
||
Back to top |
|
||
vio42003 |
|
||
Registered Member #10726
Ajut cu Korg pa manager? ma fac cu seturile voastre gratis si fac un set pentru vanzare nu de 20 euro ci de 200 euro ajutor sau pacaleala
|
||
Back to top |
|
||
florian71 |
|
||
Registered Member #15381
😂 Smart 😉
|
||
Back to top |
|
||
Marian80 |
|
||
Registered Member #10419
vio42003 a scris ... Ajut cu Korg pa manager? ma fac cu seturile voastre gratis si fac un set pentru vanzare nu de 20 euro ci de 200 euro ajutor sau pacaleala Nu este prost cine cere.... |
||
Back to top |
|
||
Mihai13 |
|
||
Registered Member #16460
Baieti, nu va suparati, iarasi vreti sa adeverim zicala ca (facerea de bine e ca (ceva) de mama) Daca Miki vroia cele max 10 seturi care merita de aici platea 10 Euro si nu ajuta pe nimeni, chiar nu se poate aprecia de loc timpul pierdut cu toate cererile noastre. Si cel mai prost set la care s-a luat la mana sty cu sty si ton cu ton face 100 de euro daca omul s-a straduit cu el. Si eu pierd destul de mult timp cu reparatul, de dragul activitatii si cu singurul interes de a mai vedea din cand in cand cate ceva nou pe domeniu. De vreo 10 ani nici nu mai cant dar microbul ramane. Acum astept cu mare interes setul de la Studio Romania (bucurati-va ca nu se codeaza usor ca la Yamaha) pt ca, pe sty-lurile nepreluate, cel care face Inrto-urile este chiar meserias. Mihai incearca sa mergi tot asa nu fa te rog ca AD : M-ati suparat imi iau calul si plec. Multa sanatate la toti, indiferent de pareri. |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
Registered Member #8203
Mihai13 a scris ... Baieti, nu va suparati, iarasi vreti sa adeverim zicala ca (facerea de bine e ca (ceva) de mama) Daca Miki vroia cele max 10 seturi care merita de aici platea 10 Euro si nu ajuta pe nimeni, chiar nu se poate aprecia de loc timpul pierdut cu toate cererile noastre. Si cel mai prost set la care s-a luat la mana sty cu sty si ton cu ton face 100 de euro daca omul s-a straduit cu el. Si eu pierd destul de mult timp cu reparatul, de dragul activitatii si cu singurul interes de a mai vedea din cand in cand cate ceva nou pe domeniu. De vreo 10 ani nici nu mai cant dar microbul ramane. Acum astept cu mare interes setul de la Studio Romania (bucurati-va ca nu se codeaza usor ca la Yamaha) pt ca, pe sty-lurile nepreluate, cel care face Inrto-urile este chiar meserias. Mihai incearca sa mergi tot asa nu fa te rog ca AD : M-ati suparat imi iau calul si plec. Multa sanatate la toti, indiferent de pareri. Salut Mihai! mda,stiam ca intr-o zi se va intampla si asta.chiar nu.i bai.imi asum riscurile.cat celor care vor sa faca bani pe urma muncii noastre...spor!am spus mereu ca facerea de bine f...a de mama.asta este lumea,oameni mai buni (uneori considerati fraieri) si oameni mai rai(de cele mai multe ori considerati smecheri). am avut si eu momente in care m-am gandit ca as putea face ceva bani din treaba cu materiale/software in construirea unui set si pus la vanzare,dar mi-a trecut repede.ma simt mult mai implinit si satisfacut sa ajut.e adevarat ca mi s-a intamplat cand m-au sunat persoane care mi-au cerut sa le fac din mai multe seturi un set.acolo e alta poveste.ceva trebuia sa le cer.aici pe sait e cu totul alta treaba.totusi,ar trebui sa se faca o alta sectiune download cu accesul doar a celor care au intr-adevar activitate pe sait,nici macar acelora care platesc ,unde acolo sa fie puse doar materiale facute la cerere de catre cine se pricepe. sper sa nu fi suparat pe nimeni. Doamne ajuta! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |