Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Ajut cu Korg Pa Manager v.4
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
formmusic
Tue Jan 26 2021, 07:31PM

Registered Member #17765
Joined: Tue Dec 01 2020, 07:24PM
Posts: 26
Acest soft permite exportarea midi?

Back to top
miki67
Tue Jan 26 2021, 10:09PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 577
Nu

Back to top
miki67
Tue Jan 26 2021, 10:34PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 577
pasol.bgd a scris ...

Am si eu nevoie de ajutor cu kmp v4
L am achizitionat recent,am luat set ul de la zero si am importat style urile si sound urile preferat...doar ca dupa ce l am salvat si am intrat la sample manager mi a dat un raport si cand am dat sa sterg acele samplere care imi apareau cu rosu , se pare ca au aparut niste modificari...
mentionez ca setul l am salavat indublu exemplar inainte si dupa acel raport si este diferenta unele style uri nu se mai aud bine(respectiv toba)

Nu este modul corect asa cum ai procedat.cand sunt wavuri in rosu dai click dreapta pe el si apoi ,,Optiuni,, iar apoi pe lupa.asa iti arata multisamplerul din care face parte.dai dublu click pe acel multisampler si treci prin fiecare nota.in felul acesta vezi unde lipseste wavuri. in stanga jos iti arata si numarul wavului.inlocuieste-l cu cel dinainte sau dupa(depinde de caz).exemplu: iti arata ca la nota G2 wavul 172 este gol.inlocuiesti cu cel dinainte,adica 171.asa procedezi cu toate.dupa aceea salveaza apoi dupa ce ai terminat cu toate multisamlerele cu wavuri goale,elimini toate wavurile in rosu prin modalitatea cea mai simpla: dai click dreapta pe un wav in rosu si alegi ultima optiune ,,Elimina,, apoi ,, Elimina samplerele fara referiment,, In modul acesta elimina in automatic toate wavurile in rosu.si eu am bajbait putin pana am inteles cum se lucreaza cu acest soft.



Back to top
miki67
Tue Jan 26 2021, 10:41PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 577
mark a scris ...

Salutari miki67, daca poti sa te uiti la setul de pa 600studioDM sa-l folosim si noi cei cu korg pa 600.Se aude un sunet ciudat. Multumesc

Setul respectiv are Ram 57 gol.de acolo pleaca problemele.Sincer nu am sa bag in clapa fiecare set care imi cereti sa-l convertesc,modific,repar,etc.Daca ai putea fi mai precis in specificarea problemei poate te-as putea ajuta.,,Se aude un sunet ciudat,, Unde,la ce ton???


Back to top
mark
Wed Jan 27 2021, 11:36AM
Registered Member #12218
Joined: Sun Jan 13 2013, 08:19PM
Posts: 48
Salut miki,tonul este tambal tz41.Dar ai dreptate din cauza la ram 57 se aude asa daca nu se poate nu e problema.Respect

Back to top
marianmoisii
Wed Jan 27 2021, 06:37PM

Registered Member #6772
Joined: Sun Mar 01 2009, 02:14AM
Posts: 266
miki67 a scris ...

mark a scris ...

Salutari miki67, daca poti sa te uiti la setul de pa 600studioDM sa-l folosim si noi cei cu korg pa 600.Se aude un sunet ciudat. Multumesc

Setul respectiv are Ram 57 gol.de acolo pleaca problemele.Sincer nu am sa bag in clapa fiecare set care imi cereti sa-l convertesc,modific,repar,etc.Daca ai putea fi mai precis in specificarea problemei poate te-as putea ajuta.,,Se aude un sunet ciudat,, Unde,la ce ton??? "



Salut, am încercat și eu setul acesta și m-am lovit de aceași problemă; țambalul TZ41" are porțiuni în care se aude gen cum se aud discurile de vinil când sunt puțin zgâriate...nu știu să îți explic mai bine ; Sper că am fost explicit.

[ Edited Wed Jan 27 2021, 06:42PM ]


Back to top
Danystest
Sat May 22 2021, 09:11PM
Registered Member #17125
Joined: Mon Apr 23 2018, 03:47PM
Posts: 4
tonuri din abx pa4x pentru pa 700 / pa 1000 sa convertiti daca puteti in special ansamblurile / acordeoane va rog.

Back to top
miki67
Wed May 26 2021, 07:43PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 577
@Danystest, am urcat setul convertit in os versiunea 2

Back to top
florin_yamaha
Sat May 29 2021, 06:22PM

Registered Member #2169
Joined: Fri Oct 10 2008, 07:44PM
Posts: 208
Salut Miki67 , Am si eu o intrebare , mi-am achizitionat softul KPMv4, voiam sa te intreb cand imbini mai multe seturi iti ia si tonurile aferente stylurilor? Asta am observat ca se intampla, doar ca ce se intampla cand sunt 2 tonuri pe aceeasi pozitie? Schimba automat in style pozitia tonului? Multumesc frumos !

Back to top
miki67
Sun May 30 2021, 01:27PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 577
Salut Florin! Da, stylurile,padurile si performance/keyboard,vin in setul nou cu tot cu tonurile aferente, asta daca bifezi casutele acelea din dreapta.atunci cand doua tonuri sunt pe aceeasi pozitie, automat softul alege o locatie libera pentru tonul care vrei sa-l introduci in setul nou, tocmai pentru a nu se suprapune.
Sanatate si felicitari pentru achizitie!


[ Edited Sun May 30 2021, 01:31PM ]


Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set pa4x 2020 Cristian Chisinau Posted by cozyx7 on 16 Oct : 21:33
e ceva original aici sau doar tinichele ?


[download] Genos XGM-SF2-2 Posted by Mihai13 on 30 Sep : 14:38
Cu mare placere si eu m-am bucurat cand le-am gasit pt ca avand acces la wave-uri bune poti face ce ton consideri atat pt Yamaha cat si pt Korg sau alte clape.Le voi separa si pe c [more ...]


[download] Genos XGM-SF2-2 Posted by sVipper on 27 Sep : 10:49
Mihai, mulțumim!


[download] Set Folclor Yamaha PSR-S650&S750 Posted by Marcel9411 on 18 Sep : 19:39
e super , merge


[download] ALEX PRAVILA&ANICHEI21.pa4x.part1 Posted by miki67 on 13 Sep : 18:23
Eu folosesc Korg pa manager V4.1





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap