Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Compatibilitatea, incarcarea si folosirea seturilor de pe diferite clape Korg PA
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
GHEHA
Thu Jul 12 2018, 08:03PM

Registered Member #14703
Joined: Mon Nov 24 2014, 07:45PM
Posts: 42
Buna ziua la toti.Ma intereseaza modalitatea de incarcare a unui set de pe clapele inferioare PA300-PA3X in clapele Korg PA700,1000,4x ca sa functioneze corect setul.In deosebi ma intereseaza cum pot incarca corect si folosi un set de exemplu de pe PA600 pe clapa mea Korg Pa700?

Back to top
GHEHA
Thu Jul 12 2018, 08:21PM

Registered Member #14703
Joined: Mon Nov 24 2014, 07:45PM
Posts: 42
Stiu ca sunt oameni competenti in acest domeniu aici pe forum si as vrea sa ma ajute.Sint sigur ca aceasta intrebare ear interesa pe multi.In manualul clapei asa ceva n-am gasit.Anume detailat pasii cum sa incarci un set de pe PA600 pe PA700 de exemplu,ca sa functioneze corect setul.

Back to top
miki67
Thu Jul 12 2018, 09:24PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 262
GHEHA
Voi încerca sa-ti explic pasii.in primul rand nu-ti face probleme daca se ia curentul.aia e valabil(in oarecare masura) pentru când încarci sistemul operativ).deci sa trecem la pasii incarcarii unui set pentru alte clape korg pa:
In primul rand iti salvezi setul tau (daca nu il ai deja salvat) pe usb.pentru asta apesi butonul Media,pe ecran apesi Save,apoi All,New set,apesi pe litera T sa.i dai un nume si apoi Yes.dupa aceea tot in media apesi Utility si faci Factory restore.confirmi cu yes dupa care iti va apărea mesajul sa opresti orga.dupa ce ai stins-o astepti 5secunde circa si o reaprinzi.acum orga este cum a iesit din fabrica.urmeaza încărcarea setului.apesi Media,Load si mergi in setul care vrei sa.l încarci.il deschizi si începi sa încarci asa: Daca setul este mai mare decât memoria clapei pa700 va trebui sa deschizi folderul sound si sa încarci primul user dupa care il deschizi pe al doilea si încarci ce doresti,stiind ca nu poti incarca totul pentru ca va depasi memoria clapei tale.daca nu iti apare nici.un mesaj mergi in urmatorul user si incarca mai departe ce te intereseaza.când memoria va fi plina iti va apărea mesajul Not enough memori.apoi treci la folderul style si.l încarci fiecare favorit pe rand.apoi performance si dupa paduri.mai cauta si tu tutoriale pe youtube ca gasesti de a domnului Daniel Andronescu,de exemplu.nu sunt cu clapa in fata de aceea imi cer scuze daca am omis sau gresit ceva.
setul de pa 600 il poti incarca fara nici.o problema in întregime neavand problema de memorie, fiind mai mare la pa700. Oricum incarca pe rand.nu uita Factory restore,înainte de a incarca.
Succes!

[ Edited Thu Jul 12 2018, 09:32PM ]


Back to top
cipyanoo
Thu Jul 12 2018, 09:53PM

Registered Member #10460
Joined: Sun Oct 09 2011, 10:58AM
Posts: 139
salut!ar mai fi de precizat ca folderul GLOBAL din set nu trebuie instalat daca modelul de clapa nu este acelasi.parca nu am gasit asta in postarile de mai sus.sanatate si spor la butonat!

Back to top
acery71
Thu Jul 12 2018, 10:19PM

Registered Member #2774
Joined: Fri Oct 31 2008, 11:10PM
Posts: 25
Salutare ! Pentru Ghena , nu trebuie de fiecare data cand incarci un set sa faci factory reset . O sa iti explic pas cu pas cum se face acest lucru . Incarci un set , il asculti , oricum o sa fie incalcite cum spui tu .Alegi ce este bun si iti place tie , iti notezi userele ramase libere in clapa si il salvezi(salvezi ceea ce ai ales ca set ) , pentru ca in momentul cand incarci alt set , faci acelasi lucru alegi ce iti place , aranjezi totul in userele libere si salvezi din nou ceea ce ai ales ca set . Din zece seturi incarcate , o sa reusesti sa iti faci un set al tau asa cum iti place .Dupa ce ai salvat un set , ca sa il stergi complet ,dupa ce ai sters fiecare user in parte , apesi butonul sound , dupa care apesi butonul mp3 recording si ai intrat in locul unde se gasesc semplerele .O sa gasesti 3 functii si anume edit , loop si info .In stinga sus unde este scris empty o sa vezi scris cu litere mari una sub alta si SM , care vrea sa zica samplere .Apesi pe ele si te gasesti direct in folderul cu samplere , selectionezi un sampler apasind pe ei si o sa iti apara o fereastra cu numele de la sampler , dupa apesi in coltul din dreapta sus si se va deschie o fereastra cu mai multe optiuni printre care si delete .Selectionezi delete, dupa se va deschide o alta fereastra unde ai doar trei optiuni.Tu bifezi optiunea numarul trei care se numeste ALL SAMPLES, MULTISAMPLES ,DRUM SAMPLES si dai OK . In acest mod stergi toate memoria user samples fara sa faci factory reset . Daca ai nelamuriri deschide un topic pe acest subiect si te vom ajuta in continuare .Multa sanatate si fericire va doresc. O seara placuta in continuare !

[ Edited Thu Jul 12 2018, 10:22PM ]


Back to top
miki67
Thu Jul 12 2018, 10:19PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 262
cipyanoo a scris ...

salut!ar mai fi de precizat ca folderul GLOBAL din set nu trebuie instalat daca modelul de clapa nu este acelasi.parca nu am gasit asta in postarile de mai sus.sanatate si spor la butonat!

Da asa este,nu am specificat asta dar nici nu am scris ca trebuie încărcat globalul.oricum,multumim pentru interventie!


Back to top
miki67
Thu Jul 12 2018, 10:27PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 262
acery71 a scris ...

Salutare ! Pentru Ghena , nu trebuie de fiecare data cand incarci un set sa faci factory reset . O sa iti explic pas cu pas cum se face acest lucru . Incarci un set , il asculti , oricum o sa fie incalcite cum spui tu .Alegi ce este bun si iti place tie , iti notezi userele ramase libere in clapa si il salvezi(salvezi ceea ce ai ales ca set ) , pentru ca in momentul cand incarci alt set , faci acelasi lucru alegi ce iti place , aranjezi totul in userele libere si salvezi din nou ceea ce ai ales ca set . Din zece seturi incarcate , o sa reusesti sa iti faci un set al tau asa cum iti place .Dupa ce ai salvat un set , ca sa il stergi complet ,dupa ce ai sters fiecare user in parte , apesi butonul sound , dupa care apesi butonul mp3 recording si ai intrat in locul unde se gasesc semplerele .O sa gasesti 3 functii si anume edit , loop si info .In stinga sus unde este scris empty o sa vezi scris cu litere mari una sub alta si SM , care vrea sa zica samplere .Apesi pe ele si te gasesti direct in folderul cu samplere , selectionezi un sampler apasind pe ei si o sa iti apara o fereastra cu numele de la sampler , dupa apesi in coltul din dreapta sus si se va deschie o fereastra cu mai multe optiuni printre care si delete .Selectionezi delete, dupa se va deschide o alta fereastra unde ai doar trei optiuni.Tu bifezi optiunea numarul trei care se numeste ALL SAMPLES, MULTISAMPLES ,DRUM SAMPLES si dai OK . In acest mod stergi toate memoria user samples fara sa faci factory reset . Daca ai nelamuriri deschide un topic pe acest subiect si te vom ajuta in continuare .Multa sanatate si fericire va doresc. O seara placuta in continuare !

Salut Acery! Eu nu cunosc pa700,dar esti sigur ca daca apesi mp3 recording intri la samplere/multisamplere? Eu stiu ca trebuie sa apesi Sound si apoi record.de acolo poti sterge samplerele.


Back to top
angelitto
Thu Jul 12 2018, 10:59PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 978
intri la samplere ascultand inainte o piesa in format mp3 ))
Acum pe bune, e acelasi buton. Se numeste ”Record”. Daca apesi ”Sound” si apoi ”Record”, se intra in ”Sampler Edit” si tot cu el se si inregistreaza in format mp3 daca se apasa Shi ft+Record. Sunt 2 functii diferite asignate la acelasi buton.

Back to top
acery71
Thu Jul 12 2018, 11:03PM

Registered Member #2774
Joined: Fri Oct 31 2008, 11:10PM
Posts: 25
Salutare Miki ! Daca apesi doar mp3 recording , ti se deschide doar fereastra pentru inregistrare melodie format mp3 cu clapa . In schimb daca apesi prima data sound ti se deschide o fereastra unde apasand butonul menu poti prelucra tonurile ,crea tonuri ,practic vezi tot oscilatoare etc... mereu folosind functia menu.Acum apasind sound , dupa care nu apesi menu ci butonul unde scrie mp3 recording ti se deschide fereastra care te duce direct unde este memoria user samples , care nu are nici o legatura cu memoria clapei (factory).Odata ajuns acolo te joci cum vrei cu ele ,daca gresesti pierzi doar memoria user samples. A i gresit ,nu-i nimic o iei de la capat , asa am invatat si noi gresind ! O seara placuta in continuare la dumneavoastra !

Back to top
acery71
Thu Jul 12 2018, 11:07PM

Registered Member #2774
Joined: Fri Oct 31 2008, 11:10PM
Posts: 25
Salut Miki .Daca citesti bine am scris ,ca prima data apasa butonul sound si dupa aceea butonul mp3. Sa fii iubit , poate ne vedem la Italia !Seara placuta !

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by miki67 on 17 Aug : 21:23
Aveti listele mai jos cu ce contine setul.LINK: Click aici !


[download] Kontakt old Folclor-AD: SupitaG-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:14
Multumesc


[download] Kontakt old Folclor-AD: Fluier-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:07
Multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by muset on 17 Aug : 18:03
este inclus in set si braci+ contra pentru manual? multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by Mihai13 on 17 Aug : 16:36
Ritmurile sunt din setul de baza, lucrate de mine in PA1000Tonurile sunt mai vechi majoritatea de la AD din setul de PA600.Din bonus sunt doar cele 2 chitari si un pian acustic car [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap