Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Korg Pa700 - nu vede si nu citeste mp3,text si midi
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
ym_dx21
Thu Jul 19 2018, 03:43PM

Registered Member #10570
Joined: Tue Nov 08 2011, 06:06PM
Posts: 273
Daca a tinut neaparat sa ma corecteze ,nu stiu cat de mult a gresit ....oricum noi care ne-am nascut si "studiat " aici ,nu gresim , noi asa scriem ca nu prea ne-a placut scoala, nici munca ,nici imaginea noastra in lume...respect pentru voi care ne invatati limba ....inseamna ca n-am pierit...


Back to top
miki67
Thu Jul 19 2018, 03:52PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 262
ym_dx21 a scris ...

Daca a tinut neaparat sa ma corecteze ,nu stiu cat de mult a gresit ....oricum noi care ne-am nascut si "studiat " aici ,nu gresim , noi asa scriem ca nu prea ne-a placut scoala, nici munca ,nici imaginea noastra in lume...respect pentru voi care ne invatati limba ....inseamna ca n-am pierit...


Domnilor,hai sa nu ne certam va rog frumos.sa revenim la problema omului...


Back to top
angelitto
Thu Jul 19 2018, 03:56PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 978
Haideti sa revenim la problema omului si sa lasam off topicul.
Gheha, ce antivirus folosesti pe PC?

[ Edited Thu Jul 19 2018, 03:57PM ]


Back to top
vio42003
Thu Jul 19 2018, 08:08PM
Registered Member #10726
Joined: Fri Jan 06 2012, 10:42AM
Posts: 54
De vina e stikul incearca altul am avut exact acea-si problema in calculator mergea si in clapa nu

Back to top
GHEHA
Thu Jul 19 2018, 09:58PM

Registered Member #14703
Joined: Mon Nov 24 2014, 07:45PM
Posts: 42
Buna seara tuturor !Am incercat diferite stickuri,curate ,am scris si numai chite un fail in ele si nu da nimic .Tot apasind pe diferite butoane din media am observat inca un lucru,failurile mp3 din folder nu se vad,dar chind dai sa le copii ,apasind pe "Copy" apar failurile mp3 si textele dischizind folderele.Failurile apar chind vreai sa le copii .Am luat si am copiat un folder de pe stic in clapa si chind stau pe tasta "Load" in disk,apas pe folder si imi arata pustiu.Numai chind apas "Copy"si "Open" folderul,apar failurile mp3 si textele din folder ca sa le pot copia .Mai mult nimic nu pot face cu ele....

[ Edited Thu Jul 19 2018, 09:59PM ]


Back to top
GHEHA
Thu Jul 19 2018, 10:32PM

Registered Member #14703
Joined: Mon Nov 24 2014, 07:45PM
Posts: 42
Multumesc la toti ce n-au fost indiferenti de problema mea .Parimise ca sa rezolvat .Poate nu faceam ceva corect nustiu ,ca deodata chind am cumparat clapa am pus stickul in ea,am apasat si am nimerit cum trebuie si a mers bine.Acum chind stau apasate doua butoane "Song Play" si "Media" clapa nu vede failurile ci numai denumirea folderelor goale.Am spus ca chind dau sa copii apar mp3 si textele.Dupa ce le-am copiat pe disk esind din "Media "(sta apasata numai "Song Play") am dat de un fail mp3 am apasat pp pleer si a mers.Dupa ceia atinghind sensorul le-am vazut toate failurile copiate de mine pe disk.In "Song selection" am intrat pe USB si e tot normal cum ar trebui sa fie.Cred ca totusi eu nu faceam corect si nu mi se primea sa gasesc failurile de pe stick.Inca-o data multumesc mult la toti ce au sarit in ajutor,chiar si lui ym_dx21 ca e cam brutal ,de parca i-am invatat limba lui da nu a mea.
Mi-a mai ramas sa ma clarific si cu midi failurile. >-

Back to top
GHEHA
Thu Jul 19 2018, 10:38PM

Registered Member #14703
Joined: Mon Nov 24 2014, 07:45PM
Posts: 42
E complicat de la inceput sa intelegi cum sa lucrezi la asa clapa.Eu de-am facusem si video pe problema mea ca sa fie mai clar unde e "buba",dar multumesc totul sa clarificat asa.

Back to top
miki67
Thu Jul 19 2018, 10:43PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 262
GHEHA a scris ...

E complicat de la inceput sa intelegi cum sa lucrezi la asa clapa.Eu de-am facusem si video pe problema mea ca sa fie mai clar unde e "buba",dar multumesc totul sa clarificat asa.

LINK: Click aici !

scuze,dar vreau sa-mi elimin orice dubiu precum tu ai face vreo greseala.procedezi ca in video?si inca ceva,inainte de a te complica sa afli aici rezolvarea unei probleme in ceeace priveste modul de lucru a clapei,cauta tutoriale pe YouTube ca sunt o gramada.nu o spun cu rautate,dar e greu si pentru noi sa intelegem modul tau de a lucra pe clapa.asta este modesta mea parere si sfat.asta pentru a invata mai usor,asa cum spuneam,modul de lucru a clapei.ma refer cel putin la operatii de baza,cum ar fi aceasta de a reda un midi file sau mp3.astea trebuie sa fie explicat si in manualul clapei.

acestea fiind spuse,iti urez Sanatate si succes!

[ Edited Fri Jul 20 2018, 03:12PM ]


Back to top
GHEHA
Thu Jul 19 2018, 11:06PM

Registered Member #14703
Joined: Mon Nov 24 2014, 07:45PM
Posts: 42
Totul e ok,gresala mea.Merg si midi failurile.

Back to top
miki67
Thu Jul 19 2018, 11:46PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 262
GHEHA a scris ...

Totul e ok,gresala mea.Merg si midi failurile.

Bine ca s-a rezolvat.tine cont de sfatul meu cu tutorialele si manualul clapei.nu se poate invata doar din ce te sfatuiesc altii.aia ar trebui sa fie ultima solutie.asa vad eu lucrurile.
Numai bine si sper sa te vad la televizor in curand cu formatia Botgros
Sau macar pe YouTube…
Asa cum ai scris pe chat,cred si eu ca thread-ul se poate inchide aici.

[ Edited Thu Jul 19 2018, 11:49PM ]


Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by miki67 on 17 Aug : 21:23
Aveti listele mai jos cu ce contine setul.LINK: Click aici !


[download] Kontakt old Folclor-AD: SupitaG-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:14
Multumesc


[download] Kontakt old Folclor-AD: Fluier-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:07
Multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by muset on 17 Aug : 18:03
este inclus in set si braci+ contra pentru manual? multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by Mihai13 on 17 Aug : 16:36
Ritmurile sunt din setul de baza, lucrate de mine in PA1000Tonurile sunt mai vechi majoritatea de la AD din setul de PA600.Din bonus sunt doar cele 2 chitari si un pian acustic car [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap