Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Recomandare orga |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
alexpaul |
|
||
Guest
|
Multumesc!
|
||
Back to top |
|
||
c1pr1an_24 |
|
||
![]() Registered Member #2399
Korg pa700! Vad aici pe forum o problema des întâlnită si anume claviatura.Fratilor cântați cu dalta si ciocanul?Unii habar nu au sa cante dar ei vor clape tari,de calitate,etc😂😂😂.Poți sa ai si pa4, daca suna ca si cazanul si nu este aranjata o ai degeaba.Pa 700 este mai practica si ușoara la meniu,plus că pe parte de placa de sunet este f buna!Recomand!
|
||
Back to top |
|
||
vio42003 |
|
||
![]() Registered Member #10726
PA 700 claviatura mult peste psr
|
||
Back to top |
|
||
ionutrus |
|
||
Guest
|
Korg PA700, o clapa cu care iti poti face treaba.
[ Edited Thu, 26 Jul 2018, 11:59AM ] |
||
Back to top |
|
||
tudora12 |
|
||
![]() Registered Member #17267
Recomand Korg pa 700. Este cel mai nou aranjor de inalta performanta din serie Pa si vine cu KAOSS FX, care va ofera control dinamic si creativ in timpul interpretarii.
|
||
Back to top |
|
||
Kmcoio |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8319
Sa stii ca lautarii folosesc Kaoss Fx la hore... pprrr prrrrr prpac! pe ton de tambal.:))
|
||
Back to top |
|
||
cipri |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10828
Salutare ca si claviatura declar pe propria raspundere ca am o yamaha de noua, cei drept cam slabuta dar fara nici cea mai mica problema la claviatura dupa 5 ani de cand am inceput sa cant. Acuma dupa indelungi cercetari personale acustice si vizuale ptr. complexitatea stylurilor folclor - manele aranjamente sound butoneala si nunumai subscriu la cele spuse de colegi anterior Korg PA700. Spor in toate cele bune.
|
||
Back to top |
|
||
apbgd |
|
||
![]() ![]() Registered Member #17168
E ok si un Pa 800, sau pa2x, se aud bine, nu stiu cum e 700.
|
||
Back to top |
|
||
marianmoisii |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6772
Recomand cu încredere Korg Pa 3Xle, este o clapă extrem de fiabilă cu sunet plin ; sigur că nu este ca și modele cele mai noi de la korg, dar este o clapă cu care îți poți face treaba.
|
||
Back to top |
|
||
apbgd |
|
||
![]() ![]() Registered Member #17168
Sa fie Korg Pa prima data ![]() Parca a disparut total interesul fata de pa 800 ![]() |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |