Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Acordeoane

<< Previous thread | Next thread >>
Supita B sau Cantora?
Moderators: admin, pustiulica
Author Post
ionutrus
Thu, 26 Jul 2018, 12:56PM
Guest
Buna ziua! Studiez la un liceu de muzica din Piatra Neamt acordeonul si doresc a-mi achizitiona un acordeon. Voiam sa aflu acum parerile voastre despre aceste doua acordeoane si care ar fii mai potrivit din toate punctele de vedere. Mentionez ca la el voi canta mai mult folclor. Multumesc si astept comentariile dumneavoastra.

[ Edited Thu, 26 Jul 2018, 12:57PM ]

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

Comentarii noi

[download] RomanianFolclorMedeli Latest comment Posted by mihaidor on 01 Aug 2025, 10:07
Dacă puteți să încărcați samplerele de la acest mpk în format UVN sau SF2 , așa cum ați spus că ne puteți ajuta ar fi nemaipomenit. Vă putem răsplăti dacă este necesar. Acum de la [more ...]

[download] SET Korg PA4x Luis Mugurel 2025 Latest comment Posted by ionut74 on 01 Aug 2025, 09:53
Mulțumesc 👍👍👍👍👍

[Content] Perimisiune 1 download pe zi Latest comment Posted by marianfr8x on 01 Aug 2025, 09:00
Bună dimineața după un efort de 1 an am reușit recent să mă înscriu pe acest site .Cum am intrat în prima zi am și început să postez .Am încărcat seturi cum ar fi :Luis Mugurel 202 [more ...]

[download] SET Aurel Constanteanu 2025, Korg PA4x - Part2 Latest comment Posted by StefanTavi on 01 Aug 2025, 01:59
Salut , mă poate ajuta cineva cu Partea 2 din set . nu mai am acces la download , si am descarcat doar prima parte , puteti sa mi-l trimitie-ti pe mail , -email- , Mersi mult !

[download] SET Moldova pentru Yamaha PSR s670, 750 etc Latest comment Posted by Nox21 on 31 Jul 2025, 14:16
Și un rating dacă se poate mulțumesc

Siteul Muzicantilor

Mobile Theme Setări confidenţialitate

Sitemap