Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Butoane Pa4X.
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Kmcoio
Thu Aug 16 2018, 06:39PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 564
Am o mica nelamurire legata de butoanele de la Pa4X. In fapt, intrebare pentru posesori. Butonul de Start Stop are cumva un mic joc lateral sau in sus si in jos si la voi? Sunt curios daca numai a mea are jocul respectiv, nu e mare, dar parca la Pa3 era mai fix. Am observat tendinta asta de joc la butoanele care nu fac parte dintr-un grup, cum de exemplu sunt butoanele de variatiune, care sunt fixe si tepene in locasul lor. P.S. : Clapa este noua.

Back to top
miki67
Thu Aug 16 2018, 07:22PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 288
Kmcoio a scris ...

Am o mica nelamurire legata de butoanele de la Pa4X. In fapt, intrebare pentru posesori. Butonul de Start Stop are cumva un mic joc lateral sau in sus si in jos si la voi? Sunt curios daca numai a mea are jocul respectiv, nu e mare, dar parca la Pa3 era mai fix. Am observat tendinta asta de joc la butoanele care nu fac parte dintr-un grup, cum de exemplu sunt butoanele de variatiune, care sunt fixe si tepene in locasul lor. P.S. : Clapa este noua.

Si la mine are putin joc,dar doar start/stop style, atat orizontal cat si vertical.nu mi se pare excesiv .toate celelalte sunt bine fixate in locasul lor.


[ Edited Thu Aug 16 2018, 07:25PM ]


Back to top
Kmcoio
Thu Aug 16 2018, 08:46PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 564
Da, da, asa e si la mine. Credeam ca e fix cum sunt alea de la variatiuni. M-am linistit acum. Multumesc frumos pentru raspuns.

Back to top
miki67
Thu Aug 16 2018, 09:35PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 288
Kmcoio a scris ...

Da, da, asa e si la mine. Credeam ca e fix cum sunt alea de la variatiuni. M-am linistit acum. Multumesc frumos pentru raspuns.

pentru putin!
PS Ti-am lasat un mesaj.

[ Edited Thu Aug 16 2018, 09:43PM ]


Back to top
Kmcoio
Thu Aug 16 2018, 10:40PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 564
Am vazut mesajul, tind sa cred ca e normal, cand e pe mono, clapa are o ordine in care ia notele cand se salveaza din global. Nu prea ai motiv sa iei acord cand esti pe mono, in fapt, ca se aude ca dracu. Si la Kronos face la fel.

Back to top
gigiflo
Thu Aug 16 2018, 11:27PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1362
La mine butonul de Start/Stop este "foarte strâns", in schimb cel de Record îmi pare cu un ușor "joc"...

Back to top
pustiulica
Fri Aug 17 2018, 11:17AM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1409
Ziua buna,

Comentez si eu un pic pe langa subiect si un pic pe subiect. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif
Chiar am fost uimit sa vad cat de precise sunt butoanele lui Pa1000!
Potentiometrele rotative sunt un pic cam moi pentru gustul meu, le prefer pe cele pe care le am pe mixerul Zed 10 Fx, dar daca nu se vor inmuia dupa un timp, asa cum s-a intamplat la Pa300, atunci sunt ok.
Inca ceva, imi plac conectorii audio, par solid contruiti, simti cand intra si cand iese un jack.

PS: a pus cineva folie de sticla pe display? Poate pare ciudata intrebarea, dar este pana la urma o tableta, iar fi-miu mai arunca cu chestii, cand se joaca si m-am gandit sa protejez display-ul ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
Kmcoio
Fri Aug 17 2018, 02:29PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 564
Fiind display capacitiv, nu vad problema in a pune o folie de sticla. Merge de la tabletele de 7 inch. Buna idee, cred ca o preiau si eu.

Back to top
hajdujeno
Fri Aug 17 2018, 10:52PM

Registered Member #163
Joined: Mon Jun 23 2008, 08:07PM
Posts: 48
Buna seara dragi colegi !
Am pus o folie dar nu de sticla ci o folie normala de plastic ( ce se foloseste la tabletele de 7 inchi). Dupa aceea imediat am recalibrat ecranul si totul functioneaza la parametrii normali . Mentionez ca se poate sterge ,curata mult mai usor cu o carpa moale putin umeda .

Back to top
Puica
Sat Aug 18 2018, 03:15AM

Registered Member #15476
Joined: Fri Oct 23 2015, 02:38PM
Posts: 83
Bravo 👏 ai facut o treaba buna !

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by Crissys123 on 18 Sep : 21:33
salut .. poti te rog sa copiezi ce este pe microsd acel fisier si sa il pui ?


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by bghenadii on 18 Sep : 15:27
acery71 Multumim frumos


[Content] activitate Posted by ValiKorg on 17 Sep : 14:13
Buna ziua ! Va rog frumos sa imi examinati activitatea mea pe site si daca este posibil sa primesc acces la download. Va multumesc !


[download] IulianDeLaVrancea-FaraDefecte Posted by Mihai13 on 16 Sep : 19:07
Maru problema este memoria, cand se intoarce Miki o sa-l rog sa-l puna compresat si voi inlocui tonurile foarte mari, poate intra in 128MB


[download] IulianDeLaVrancea-FaraDefecte Posted by marukorg on 14 Sep : 10:14
Mihai poți sa l faci si pt pa 700?? Mulțumesc





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap