Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Conversie styluri de la Pa4 la modelele inferioare.
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
fantastic
Thu Sep 06 2018, 09:16PM

Registered Member #15640
Joined: Sat Jan 16 2016, 10:16AM
Posts: 141
Este un site Zamzar.com

Back to top
hajdujeno
Thu Sep 06 2018, 11:31PM

Registered Member #163
Joined: Mon Jun 23 2008, 08:07PM
Posts: 48
Cred ca discutati despre un programel numit gnmidi ! Acest program converteste midul in karaoke si invers
Respecte

Back to top
hajdujeno
Thu Sep 06 2018, 11:32PM

Registered Member #163
Joined: Mon Jun 23 2008, 08:07PM
Posts: 48
Il pun chiar acum la download , sper sa-l aprobe d-nii admini
Spor si toate cele bune

Back to top
fantastic
Thu Sep 06 2018, 11:49PM

Registered Member #15640
Joined: Sat Jan 16 2016, 10:16AM
Posts: 141
hajdujeno a scris ...

Cred ca discutati despre un programel numit gnmidi ! Acest program converteste midul in karaoke si invers
Respecte

L-am instalat in calculator insa este varianta fara licenta ../../images/emotes/yahoo/yahoo_crying.gif

Back to top
bits
Fri Sep 07 2018, 09:43AM

Registered Member #62
Joined: Tue Jun 03 2008, 04:04PM
Posts: 119
fantastic a scris ...

O problema cu care toti de confruntam. Orice ritm exportat de la Pa4 in format MID nu suna cand il importi in pa600 de exemplu.
O gramada de anomalii, basul suna dintr-un ton, chitara din alt ton.
Stie cineva sa ne explice cum se exporta corect sau cum trebuie prelucrat un MID ca sa il incarce o clapa inferioara clapei Pa4 ?


Anomalia cu trackuri din tonalitati diferite e din cauza ca s-a lucrat dezordonat in Style Edit.Toate track-urile ar trebui scrise din aceeasi tonalitate.In momentul cand exporti in Midi(cu Shift) toate CV-urile si Variatiile,clapa scrie ce gaseste.
Repet,style-ul poate functiona corect in clapa din care il scoti,dat fiin dca sunt asignate corect tonalitatile din care e scris Track-ul,chiar daca sunt diferite.

Mihai13 a scris ...

Poate fara legatura cu asta am incercat o copiere a unei chitari de pe acc3 pe acc5 spre exemplu si numai a chitara nu suna dupa,

Poate Acc3 era in Guitar Mode iar Acc5,nu.Copierea notelor de pe un track pe altul se face sigur,dar nu cred ca si modul.

[ Edited Fri Sep 07 2018, 09:49AM ]


Back to top
Mihai13
Fri Sep 07 2018, 10:09AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 168
Multumesc <bits> voi verifica, cat despre problema cu sty-lurile si eu inclin sa cred ca sty-lul exportat trebuie sa aiba si bulina albastra pusa si toate partile in acelas ton.

<Type 1 files contain separate information for each track. For a Type 0 file, however, all the tracks are merged into a single track, although MIDI channel information is still retained. When a Type 0 file is loaded into a sequencer, it will take each channel’s information and put it on a separate track. So for a typical sequence with one track per MIDI channel, it will normally not matter if the sequence is saved as Type 0 or Type 1.
But if your source sequence has several tracks assigned to the same MIDI channel (for example several drum tracks playing the same program on the same channel, but with an individual drum sound on each track), then it is best to export it as a Type 1 file. If exported as Type 0, all tracks assigned to the same channel will be merged into a single track when the .MID file is loaded.>

Stima

Back to top
elgi
Fri Sep 07 2018, 05:46PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 697
După importarea într-o clapă mai veche, trebuie să intrăm să scriem fiecare parametru pe fiecare CV, respectiv Main, Fill etc. absolut toţi parametrii ca în PA4, altfel să nu avem aşteptări că va suna corect.
Exemplu: în PA4 pe primul Main, CV1, trackul de chitară, să zicem, a fost scris în Re. La export el va salva acea parte de mid în Re. După import în a doua clapă, sigur că trebuie să intrăm şi să-i spunem că nu este Do (valoarea sa default), ci Re. În rest că e Midi foamat 1 sau 0 e frecţie la picior de lemn. Aia se referă la import în PA4; dacă droanga inferioară (PA3 sau uatevăr) nu putea importa acel fişier midi, nu-l lua din prima, scria clar că nu-l poate importa. Deci e vorba de scrierea proastă (mai bine zis neglijentă/haotică) a acelui style în CV-uri. Dacă respectăm toţi parametrii şi în PA4 şi în cea anterioară, sigur vor suna la fel. Totul ţine de comerţ, reclamă, cunoaşterea şi utilizarea corectă a softului intern al droangei şi aproape deloc de performanţele reale ale clapei.
Părerea mea... Nu am Korg... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif

Back to top
fantastic
Fri Sep 07 2018, 07:25PM

Registered Member #15640
Joined: Sat Jan 16 2016, 10:16AM
Posts: 141
elgi a scris ...

După importarea într-o clapă mai veche, trebuie să intrăm să scriem fiecare parametru pe fiecare CV, respectiv Main, Fill etc. absolut toţi parametrii ca în PA4, altfel să nu avem aşteptări că va suna corect.
Exemplu: în PA4 pe primul Main, CV1, trackul de chitară, să zicem, a fost scris în Re. La export el va salva acea parte de mid în Re. După import în a doua clapă, sigur că trebuie să intrăm şi să-i spunem că nu este Do (valoarea sa default), ci Re. În rest că e Midi foamat 1 sau 0 e frecţie la picior de lemn. Aia se referă la import în PA4; dacă droanga inferioară (PA3 sau uatevăr) nu putea importa acel fişier midi, nu-l lua din prima, scria clar că nu-l poate importa. Deci e vorba de scrierea proastă (mai bine zis neglijentă/haotică) a acelui style în CV-uri. Dacă respectăm toţi parametrii şi în PA4 şi în cea anterioară, sigur vor suna la fel. Totul ţine de comerţ, reclamă, cunoaşterea şi utilizarea corectă a softului intern al droangei şi aproape deloc de performanţele reale ale clapei.
Părerea mea... Nu am Korg... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif

Multumesc frumos, un comentariu foarte util.


Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa2x - TaviSte Posted by miki67 on 17 Nov : 22:34
gigibarosLINK: Click aici !daca ai nelamuriri,scrie-mi pe topicul ,,Ajut cu korg pa manager v3.2,,


[download] Set Korg Pa2x - TaviSte Posted by gigibaros on 17 Nov : 13:02
mersi miki67 ptr raspuns...astept parerea tavreau sa te intreb daca nu este setul lui Pravila ptr pa2x fara defecte pe site sau poate il ai tu si poti sa-l descarci


[download] StudioRoPa4x decompresat Posted by Grisa on 16 Nov : 19:46
Mersi de upload miki67,numai bine.


[download] Viorel - Korg PA4x 2019 v2 Conv PA3x SET full Posted by Grisa on 16 Nov : 19:24
Mersi,dar n-m gasit nimic in acest set ca e compresat...,sanatate.


[download] Set ptr.Roland Fantom G6-7 Banat-Serbia Posted by baharan on 15 Nov : 21:36
hi . thank you .





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap