Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Cum se decompreseaza un set pe korg pa3?
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
dj_gigi13
Mon Sep 10 2018, 01:10PM

Registered Member #7855
Joined: Mon May 18 2009, 11:45AM
Posts: 100
salutare !
poate sa-mi explice si mie pasii cum se decompreseaza (instaleaza) un set (compresat) pe korg pa3
Multumesc!

Back to top
ValiKorg
Mon Sep 10 2018, 03:24PM
Registered Member #16475
Joined: Mon Apr 03 2017, 03:02PM
Posts: 11
Salut ! Se introduce stick ul cu setul respectiv intr-unul dintre porturile usb ale clapei, dupa care te duci la Media , in partea stanga o sa ti apara HDD sau stick, bifezi stick ,cauti setul pe care vrei sa-l incari apoi dai load. Asta e varianta pentru seturile de korg pa3, Pentru modelele anterioare te sfatuiesc sa incarci fara global . Adica sa stergi fisierul global din set

[ Edited Mon Sep 10 2018, 03:25PM ]


Back to top
dj_gigi13
Tue Sep 11 2018, 01:48PM

Registered Member #7855
Joined: Mon May 18 2009, 11:45AM
Posts: 100
ValiKorg eu vroiam sa stiu pasii cum se decompreseaza un set compresat..
Am instalat un set copresat si nu se aud unele tobe si tonuri (lipsesc), setul are 150mb, eu pe clapa am 256ram

Back to top
Mihai13
Tue Sep 11 2018, 02:08PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 168
Salut Gigi,
Da SOUND/Record/Apasa unde scrie empty si apare lista cu samplere.
Daca sunt gri printre ele nu ai ce sa faci trebuie reparat cumva.
Samplerele compresate au * celelalte nu.
Spune-mi la ce set faci referire sa vad cat de stricat este.
Daca este al tau ti-l pot repara dar un ton o data stricat nu se mai poate recupera prin decompresie.
Eu am PA1000 bine ar fi sa-l repare cineva cu PA3x, altfel trebuie asteptat dupa colegul miki cu PA Manager-ul

Back to top
bits
Wed Sep 12 2018, 05:43PM

Registered Member #62
Joined: Tue Jun 03 2008, 04:04PM
Posts: 119
Instalarea nu e totuna cu decompresarea.Tu practic vrei sa incarci(instalezi) un set care are samplerele deja compresate.
Tonurile(samplerele) lipsa din setul asta nu au legatura cu compresarea samplerelor.Ele pot lipsi chiar si daca nu e compresat.Are legatura cu neglijenta celui(celor) care au lucrat setul in prealabil si au lasat in Sound Mode tonuri incomplete(samplere lipsa).In privinta sampler-elor lipsa nu se poate face nimic.
Ca sa-ti raspund la intrebarea cu decompresarea unui set;
Aceasta se face asa:
1. Exportarea fiecarui KMP din clapa(cand il exporti se face decompresarea);
2. Se incarca pe rand,cate un KMP,plecand de la User1(primul ton);
3. Inlocuirea in Sound Mode pe fiecare ton din Usere.Adica in locul KMP-ului care il ai deja incarcat(comprimat), asignezi KMP-ul cu acelasi nume(cel pe care l-ai exportat deja).Dupa ce lucrezi toate oscilatoarele dai Save la tonul respectiv;
4. Stergi din RAM KMP-urile vechi(cele compresate,alea cu numerele mici) pentru a crea si spatiu de manevra;
PS:Toate permutarile se fac in limita unui spatiu de manevra in RAM.Adica trebuie sa ai spatiu liber deswap. In cazul tau,de la 150MB compresati la 256MB total e OK.

[ Edited Wed Sep 12 2018, 05:44PM ]


Back to top
dj_gigi13
Wed Sep 12 2018, 07:30PM

Registered Member #7855
Joined: Mon May 18 2009, 11:45AM
Posts: 100
Multumesc 'bits' pentru raspunsul corect!
o sa incerc decompresarea setului sa vad daca merge comform indicatiilor tale


Back to top
newoton
Wed Sep 12 2018, 09:28PM

Registered Member #11789
Joined: Sun Nov 25 2012, 12:08PM
Posts: 81
Salut. Din cate stiu seturile se pot compresa in 2 moduri:
1 Se compreseaza tot setul odata. In caset caz nu se poate decompresa fara erori.
2 Se poate comresa ton cu ton . In acest caz se procedeaza asa: Sound Edit->Record->selectezi fiecare wave ->Save-> debifezi compresia si salvezi. Aceasta metoda necesita timp si rabdare.
Bafta.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Dopamine pa 600 v 2.6 set Posted by cipri on 11 Nov : 09:31
Multumesc.


[download] Ritm Pamporea Machedoneasca Posted by cipri on 11 Nov : 09:29
Multumesc.


[download] Tambal NEW pentru Korg Pa2X Posted by Grisa on 11 Nov : 00:32
Mersi,numai bine!


[download] tambaluri si braci Posted by Grisa on 11 Nov : 00:30
Mersi,succes.


[download] Set Valcea Korg pa3x Posted by Grisa on 09 Nov : 23:46
Mersi,succes.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap