Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Mesaj eroare...Tyros 4-
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
cozma1969
Tue Oct 09 2018, 09:43PM
Registered Member #6965
Joined: Fri Mar 06 2009, 12:58AM
Posts: 109
Va salut pe toti. Am un nepot in Spania, posesor de un Tyros 4 (cel negru...dar nu conteaza). Zilele trecute s-a pomenit cu mesajul la accesarea Hardului in UTILITY - MEDIA : "...disk error". Eu am avut evident Tyros4, dar nu am avut problema aceasta. Aveti vre-o ideie?....Bineneteles ca, mesajul in sine spune ca Hardul nu mai e bun. Dar, cum bine stiti, clapele pot avea trucuri...motive ascunse in mici secrete de butonare, care le intalnim fiecare dintre noi. Ar fi varianta sa il scoata din clapa si sa-l verifice pe PC?

Back to top
CrysMM
Wed Oct 10 2018, 12:13AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 626
Daca spune clapa disk error, cam aia e. Cu 25 de euro cumpara un SSD de 120 Gb si a rezolvat problema. HDD-ul original este un Seagate de 250 Gb. Pentru suma asta nu renteaza sa-ti bati capul cu teste in PC.

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] SET Romanesc PA600 Posted by cipri on 11 Dec : 17:05
Multumesc.


[download] Set PA600 bebe Posted by cipri on 11 Dec : 17:02
Multumesc.


[download] Set Korg Pa2x 2018 PERSONAL Posted by Grisa on 11 Dec : 12:29
Mersi,sanatate.


[download] Hora Stacato Posted by Grisa on 11 Dec : 12:20
Mersi,sanatate.


[download] Set Korg Pa3x Guta Posted by Puica on 11 Dec : 02:45
Pentru cei ce vor sa descarce "nu va irosit " nu e nmk guță in acest set





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap