Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Transpozitie pad-uri
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
claaxy
Wed Oct 31 2018, 08:19AM

Registered Member #13424
Joined: Thu Oct 03 2013, 04:02PM
Posts: 278
Uite cum faci: Apesi RECORD si alegi RECORD/EDIT PAD apoi OK.Cauti padul care vrei sa-l editezi si OK. In primul ecran care ti-l afiseaza la PAD SYNC alegi BEAT. Apesi START dupa cateva secunde apesi STOP si in colt dreapta alegi WRITE PAD si OK . Acum cand prinzi un acord la mana stanga si padul respectiv o sa mearga pe aceiasi nota.

Back to top
romeo77
Wed Oct 31 2018, 09:11AM

Registered Member #1213
Joined: Mon Sep 01 2008, 05:02PM
Posts: 9
Păi am umblat in toate alea de la transpiră și nu da rezultat
VaseaB poate poti sa imi spui cum tre sa fac pas cu pas
Multumesc frumos

Back to top
VaseaB
Wed Oct 31 2018, 07:45PM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 431
Pas cu pas e asa cum ti-am scris! Mai mult de atat nu am cum sa iti spun. Scrie tu aici pasii facuti de tine si eu te voi ajuta.

[ Edited Wed Oct 31 2018, 07:46PM ]


Back to top
romeo77
Wed Oct 31 2018, 08:43PM

Registered Member #1213
Joined: Mon Sep 01 2008, 05:02PM
Posts: 9
Record, record edit pad,ok, am ales padul, menu,pad edit, si aici am incercat la value (ca era pe 0) mai multe variante si nici o schimbare.
Start Tick:001.01.
End Tick:004.01.000
Bottom Note: C-1
Top Note: G9
Execute
Write Pad
Si cam asta
Dar nici o schimbare

Back to top
VaseaB
Wed Oct 31 2018, 08:49PM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 431
La mine a mers, dupa ce am pus la value sa zicem + 2, am dat execute, write pad si am salvat pe o locatie libera. Ce pad doresti sa modifici?


Back to top
romeo77
Wed Oct 31 2018, 10:22PM

Registered Member #1213
Joined: Mon Sep 01 2008, 05:02PM
Posts: 9
Sunt niste returnele de sârbe hore etc
Tu zici ca tre sa il salvez intr-o locație liberă?

Back to top
VaseaB
Thu Nov 01 2018, 08:26AM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 431
Nu neaparat libere, asta daca nu vrei sa pierzi sursa.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa700 03.2019 Posted by ionursan on 18 Mar : 15:32
mersi


[download] set korg pa300 Posted by andreipop on 18 Mar : 13:28
multumim frumos pentru gest !


[download] Set Pa3x Titu Cosmin de 256mb compresat pt 128mb Posted by BoboKorg on 16 Mar : 23:03
Ma scuzi modific imediat categoria! Eu postez seturi in ajutorul oamenilor! Va salut cu respect!


[download] Set Yamaha Tyros 3 Lica Posted by BoboKorg on 16 Mar : 22:57
Este de Tyros 4 eu nu sunt expert in Yamaha dar sigur nu se potrivesc!


[download] set korg pa300 Posted by acery71 on 16 Mar : 12:34
Am reusit sa le incarc , chiar acum ! Nu a mai dat eroare ! Sunt postate cu numele de seturi korg pa300 ! Sa le folositi sanatosi !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap