Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Transpozitie pad-uri
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
claaxy
Wed Oct 31 2018, 08:19AM

Registered Member #13424
Joined: Thu Oct 03 2013, 04:02PM
Posts: 279
Uite cum faci: Apesi RECORD si alegi RECORD/EDIT PAD apoi OK.Cauti padul care vrei sa-l editezi si OK. In primul ecran care ti-l afiseaza la PAD SYNC alegi BEAT. Apesi START dupa cateva secunde apesi STOP si in colt dreapta alegi WRITE PAD si OK . Acum cand prinzi un acord la mana stanga si padul respectiv o sa mearga pe aceiasi nota.

Back to top
romeo77
Wed Oct 31 2018, 09:11AM

Registered Member #1213
Joined: Mon Sep 01 2008, 05:02PM
Posts: 9
Păi am umblat in toate alea de la transpiră și nu da rezultat
VaseaB poate poti sa imi spui cum tre sa fac pas cu pas
Multumesc frumos

Back to top
VaseaB
Wed Oct 31 2018, 07:45PM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 431
Pas cu pas e asa cum ti-am scris! Mai mult de atat nu am cum sa iti spun. Scrie tu aici pasii facuti de tine si eu te voi ajuta.

[ Edited Wed Oct 31 2018, 07:46PM ]


Back to top
romeo77
Wed Oct 31 2018, 08:43PM

Registered Member #1213
Joined: Mon Sep 01 2008, 05:02PM
Posts: 9
Record, record edit pad,ok, am ales padul, menu,pad edit, si aici am incercat la value (ca era pe 0) mai multe variante si nici o schimbare.
Start Tick:001.01.
End Tick:004.01.000
Bottom Note: C-1
Top Note: G9
Execute
Write Pad
Si cam asta
Dar nici o schimbare

Back to top
VaseaB
Wed Oct 31 2018, 08:49PM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 431
La mine a mers, dupa ce am pus la value sa zicem + 2, am dat execute, write pad si am salvat pe o locatie libera. Ce pad doresti sa modifici?


Back to top
romeo77
Wed Oct 31 2018, 10:22PM

Registered Member #1213
Joined: Mon Sep 01 2008, 05:02PM
Posts: 9
Sunt niste returnele de sârbe hore etc
Tu zici ca tre sa il salvez intr-o locație liberă?

Back to top
VaseaB
Thu Nov 01 2018, 08:26AM

Registered Member #49
Joined: Fri May 30 2008, 10:03AM
Posts: 431
Nu neaparat libere, asta daca nu vrei sa pierzi sursa.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 20:40
Salut Nelu,E clar ca ceva din sty-lul respectiv ti-a dat clapa peste cap si dupa nu a mai mers nimic.Am verificat fiecare bucatica din sty si afara de cateva inadvertente dintre CV [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 19:07
Salut Mihai prima data sa intamplat la stylul Gipsy JazzGR pe urma la toate


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 14:50
Salut Nelu,Nu am patita asa ceva, poti sa-mi spui exact ce style a facut asta.Daca ai posibilitatea mai descarca-l o data poate s-a intamplat ceva la dezarhivare incearca cu 7zip e [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 12:16
Am încărcat setul în pa 700 style, user 123 dk 1 și 2 fără nici un global se comporta rău de tot niște sunete ciudate pleacă staylu bine și la câteva secunde [more ...]


[download] set marian ALM -PA800 Posted by Mihai13 on 13 Aug : 21:22
Nu stiu care-i treaba este prima data cand intanlesc asa ceva.Dupa dezarhivare imi arata peste 50MB dar la incarcare nu imi incarca absolut nici un sampler, am incercat si sparat [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap