Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
probleme mp3 korg pa3x |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
pustiulica |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #11427
VaseaB a scris ... pustiulica: ai dreptate, de atunci nu mai pun nici un stick in afara de al meu. La cantare cu trupa mea folosim laptop pentru astfel de treburi dar cateodata se intampla sa merg "la bucata" si se intampla ca numai instrumentul meu sa aiba USB ![]() Este de inteles, mai ales atunci cand incerci sa mutumesti oamenii cu care mergi, sa lasi o impresie buna, sa te mai cheme ![]() Doar ca, este bine sa ne si protejam un pic instrumentele, pentru ca daca te lasa o data in cantare, mai ales cei care te-au luat "la bucata" s-ar putea sa nu te inteleaga si atunci risti ca "a fi bun" sa se intoarca impotriva ta. ![]() Sanatate! |
||
Back to top |
|
||
alex80 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6632
mai am o intrebare...trebuie sa incarc si resursele daca imi pun os ?se unde iau daca trebuie incarcate?,ultumesc
|
||
Back to top |
|
||
florian71 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15381
pustiulica a scris ...
Incearca sa reinstalezi sistemul de operare, in mod normal asta ar trebui sa rezolve problema. Sa nu uiti sa iti faci back-up la set, ca sa nu il pierzi! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |