Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Styles interni Roland Bk-9 |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
miki67 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8203
Salutari dragi colegi!am o nelamurire: se pot exporta intr-un fel styluri-le interne de la Roland Bk-9 pentru a le converti apoi pentru korg?sau se pot descarca de undeva.am cautat pe saitul Roland,dar nu am gasit. Multumesc anticipat! |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
ma refer la styluri-le de fabrica. nu este pentru mine ci pentru un italian care a vandut roland bk9 si a cumparat korg pa4x.el ar vrea sa foloseasca styluri-le de la bk9 pentru ca solista lui s-a obisnuit cu acelea. [ Edited Sat, 24 Nov 2018, 09:40PM ] |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
miki67 a scris ... Salutari dragi colegi!am o nelamurire: se pot exporta intr-un fel styluri-le interne de la Roland Bk-9 pentru a le converti apoi pentru korg?sau se pot descarca de undeva.am cautat pe saitul Roland,dar nu am gasit. Multumesc anticipat! cred ca am gasit in manual rezolvarea. [ Edited Sun, 25 Nov 2018, 10:30AM ] |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15598
Pai daca ai BK9, e un pic de lucru dar poti salva toate styleurile care-ti plac pe stick! Le incarci, pe urma le poti salva foarte usor! Nu stiu pe undeva am vazut pe net toate styleurile. Daca le gasesc o sa le incarc pe site! |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
DorelC a scris ... Pai daca ai BK9, e un pic de lucru dar poti salva toate styleurile care-ti plac pe stick! Le incarci, pe urma le poti salva foarte usor! Nu stiu pe undeva am vazut pe net toate styleurile. Daca le gasesc o sa le incarc pe site! Multumesc frumos Dorel pentru raspuns.asa cum am scris mai sus,am gasit cum se face in manualul clapei.acum italianul care vrea sa cumpere korg pa4x,dupa ce i-am explicat cum se face,a salvat cateva styluri si chiar le-am convertit cu style works xt.mai trebuie schimbate instrumentele dupa placul italianului,dar in mare iese bine.oricum,clapele astea cu memorie sampler sunt irosite pentru italieni.majoritatea canta doar cu tonurile de fabrica. uitasem,nu-i trebuiesc toate styluri-le din factory ci doar vreo 30.am mai putin de munca ![]() Sanatate! [ Edited Sun, 25 Nov 2018, 09:59PM ] |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15598
Spor la treburi! Pacat ca nu au pus acele super-tonuri din BK9 si in EA-7! ![]() |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
Mersi Dorel,la fel si tie! |
||
Back to top |
|