Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Setari Korg PA300 |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Gabi23 - cont deleted. Ramane ”IonM”. Fii mai atent la respectarea Regulamentului pe viitor. |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
Registered Member #8203
Se intelege ca omul nu a facut cu rele intentii.doar ca nu a fost atent la regulament.cred ca am inteles toti acest lucru. Mult succes si sanatate la toti! |
||
Back to top |
|
||
cipri |
|
||
Registered Member #10828
Salutare , poate spune cineva cu pa 300 a-ti creat o copie de siguranță la ( sunete , performanță si styluri) prin comanda Media - utility- backup resources sau a-ti folosit save all ptr . a incărca fisierele separat ? Intreb ptr. că am muncit sa aranjez după sufletul meu setul din clapă si nu vreau sa-l sterg din neatenție sau nepricepere ci sa-l salvez pe stick sau in clapă. Va mulțumesc anticipat. [ Edited Thu Mar 14 2019, 08:22PM ] |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
Registered Member #8203
cipri a scris ... Salutare , poate spune cineva cu pa 300 a-ti creat o copie de siguranță la ( sunete , performanță si styluri) prin comanda Media - utility- backup resources sau a-ti folosit save all ptr . a incărca fisierele separat ? Intreb ptr. că am muncit sa aranjez după sufletul meu setul din clapă si nu vreau sa-l sterg din neatenție sau nepricepere ci sa-l salvez pe stick sau in clapă. Va mulțumesc anticipat. Salut Cipri! amandoua optiuni sunt bune.cu prima optiune,asa cum spune si numele,faci un backup la tot ce ai in clapa,iar atunci cand vrei sa te intorci la aceasta actuala stare,nu trebuie sa faci altceva decat -factory resource- Cu functia -Save All- salvezi tot din clapa,creindu-ti un set nou.aici diferenta este ca poti incarca in orice moment doar o parte din acel set,adica un ton,un style,etc. sau tot setul. Sper sa nu fi gresit ceva. Bafta! [ Edited Thu Mar 14 2019, 08:53PM ] |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Asa cum a zis si Mihai, le poti face pe amandoua (si backup si salvare set), dar salvarea setului e mai practica. Trebuie doar ca inainte sa salvezi sa intri in Global/mode preferences/media si sa debifezi protectiile la factory. In felul acesta salvezi si stylurile/padurile/performantele din factory caci multi facem modificari si la resursele de fabrica. Daca ar fi dupa mine, as face backup doar daca as modifica tonurile de fabrica. Caci alea nu se salveaza in SET, decat in backup. Dar daca nu ai facut modificari la tonuri din factory, foloseste cu incredere functia ”save all” (salvare set) caci totul e ok.
|
||
Back to top |
|
||
cipri |
|
||
Registered Member #10828
Mulțumesc Mihai si angelitto ptr. raspunsuri , o să le fac pe ambele ptr siguranță ,backup pe clapă si save all pe stick. Numai bine. |
||
Back to top |
|
||
cipri106 |
|
||
Registered Member #17392
Si mie mi se intampla exact la fel cu sunetul din boxa. Tot asa, am o clapa PA300. Sunet redat in boxa e neclar.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |