Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
S-a șucărit pe mine nea valy barău |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
This thread is now closed |
Author | Post | ||
AEM |
|
||
Registered Member #15697
. Bre nea ăsta, observ că soarta nu te-a înzestrat și cu inteligență. Vezi-ți de lăutăria matale acolo. Nu mă interesează cine ești decât așa ca variație, știe toată lumea cum e cântecul: cântă-mi lăutare ... Nu ? Înțelegi ? Fi și matale deștept și țineți fleanca că știi cum e vorba: dacă tăceai, filozof rămâneai. . |
||
Back to top |
|
||
Kmcoio |
|
||
Registered Member #8319
Can suferi de nesimtire cronica, domnule AEM. Acum am remarcat ce comentariu mi-ai lasat pe pagina personala de la acest pagina, in urma cu ceva vreme, cand ti-am atras atentia asupra derapajelor verbale si comportamentale pe care le epatezi in aceasta comunitate. Esti cam nerusinat si tare am impresia ca vei disparea din randurile noastre daca o tii tot asa. Este inadmisibil sa te adresezi asa unui membru vechi al acestei comunitati. Domnul cantlaclapa poate da lectii multora atat in materie de aranjat clape cat si muzical si este o persoana de bun-simt, spre deosebire de tine. Nu asa inveti de la noi, intrand in razboi cu toata lumea. Eu stiu ca ai ceva probleme, toata lumea a simpatizat cu tine aici, insa comportamentul tau lasa de dorit, iar toleranta noastra are o limita. LINK: Click aici ! [ Edited Thu, 27 Dec 2018, 09:00AM ] |
||
Back to top |
|
||
AEM |
|
||
Registered Member #15697
|||
Back to top |
|
||