Korg (SET, user-program)
Set Studio Romania pentru Pa3x |
|||
| Author | Clape.ro Community | ||
| Description |
Salutari! La rugamintea colegului @Minel,am convertit setul Romania Studio 2019, pa4x in pa3x.(fara manele,altfel depasea memoria) Lasati si voi va rog o parere despre convertire,multumesc! Sanatate! |
||
| Filesize | 167.28 MB | ||
| Date | Monday, 21 September 2020, 13:21:27 | ||
| Downloads | 45 | ||
| Download | |||
| Rating |
|
||
Comments
| Mersi frumos. Este totul ok, in afara de vreo 5-6 ritmuri care blocheaza clapa. Dar iau doar ce am nevoie. Mersi muuult. Doamne ajuta. Reply to this |
| Te rog frumos @Minel, care sunt acele styluri?să incerc înțelege unde ar fi problema. Va rog lăsați un coment și un Rate! Reply to this |
| Sincer, nu mai inteleg nimic. Ritmurile care blocheaza clapa sunt aleatorii. Un ritm de exemplu, daca imi blocheaza clapa, atunci cand revin la el, nu se mai intampla nimic. Adica, odata se blocheaza pe un ritm, si pe urma daca il accesez, nu se mai intampla nimic. Tind sa cred ca se intampla ceva in global prin conversie. Reply to this |
| Salut @Minel,ai incarcat globalul tau sau cel din setul convertit? Ar fi mai bine sa bagi globalul tau. Reply to this |
| Salut Miki. Ai dreptate. Am bagat globalul meu, si totul e ok. Mersi frumos. Doamne ajuta! Reply to this |
| Salut @Minel,ma bucur ca ai rezolvat.cred ca multi colegi au problema asta,de aceea va sugerez sa bagati globalul vostru din alt set,nu din cel convertit.pe viitor am sa fac direct eu asta. Sanatate! Reply to this |
You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup
Comentarii noi
[download] SET Peter PPF complet - Yamaha
Dl. Mihai, dvs. stiti foarte bine ca nu e un pack inutil nici una, poate fii scos tonurile si folosite pentru crearea unei pack propriu, eu nu ma uit la styluri la un pack, ci la t [more ...]
[download] Dini Pack PPF - Yamaha
Din cele 10 styleuri au ramas 5 pt ca sunt dublateUnul cu voci asignateUnul fara voci.
[download] SET Peter PPF complet - Yamaha
Revin cu precizari.L-am pus in clapa.Pustiul(are poza pe icon pack - max 15 ani)nu a stiut cum se fac packurile.Probabil a folosit voci din alte packuri si acum toate styleurile su [more ...]
[download] SET Pastor Genos Yamaha, Part.1
Salut,L-am pus aseara 680Mb cineva si-a facut de cap cu vechiul set T4 probabil a lui Pastor.Am trecut prin toate style-urile si cam atat....Nu as recomanda asa cum este.Doar parer [more ...]
[download] Dini Pack PPF - Yamaha
260Mb - 10 sty din care 3 cardas si unul fara nume(ccc) - probabil UngariaNu cred ca merita dar nu va luati dupa mine - cine stie.Sanatate!

5.5 - 2 votes