Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Tutoriale

<< Previous thread | Next thread >>
Tutorial ... cum sa faci un tutorial ;)
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
Author Post
cminor
Wed, 04 Feb 2009, 02:10PM

Registered Member #55
pentru leo1
Scrii ce titlu vrei, trebuie sa faci printscreen cu ajutorul tastei "PRT SCR SYSRQ" si paste in paint.
Salvezi save as ca jpeg.
apoi incarci poza cu ajutorul tastei "Browse"
apesi preview si vezi cum arata... daca esti multumit apesi "submit new thread"

http://clape.ro/files/public/1233749438_55_FT0_poze_pe_site_.jpg

Back to top
gigi_marga
Sun, 30 May 2010, 04:55PM
Guest
Imaginile care apar in tutoriale pe site sint prea mici (cel putin pe calculatorul meu) pentru a putea citi ce scrie in ele. Din cauza asta, trebuie sa dau click pe fiecare imagine in parte, ceea ce deschide o noua fereastra unde imaginea e mai mare si pot citi... Treaba asta face destul de greoaie citirea unui tutorial.

Intrebarea mea este: cind creez un tutorial, exista vre-o modalitate de a specifica imaginea inserata sa fie afisata cu o dimensiune de doua ori mai mare? Interfata de upload permite selectarea "dimensiunii imaginii" dar desi am incercat mai multe variante nu pare sa aiba nici un efect in final.

Back to top
admin
Sun, 30 May 2010, 05:39PM

Registered Member #1
Da, deoarece intre timp au fost facute cateva modificari pe forumul siteului. Imaginile acum trebuiesc incarcate altfel.

Click pe imaginile de mai jos:

Astfel va fi creeata o imagine mica pe forum, pe care daca dai click, se va deschide o fereastra noua cu imaginea in amrime naturala.

Sper ca ati inteles ...

Back to top
gigi_marga
Sun, 30 May 2010, 07:22PM
Guest
Inteleg dar asta face foarte greu de urmarit/citit. De fiecare data cind intilnersti o imagine trebuie sa dai click pe ea dupa aia sa inchizi fereastra... Credeam ca exista o optiune pe undeva sa fac imaginile un pic mai mari. Banuiesc ca asta ar ocupa mai mult spatiu pe site...

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

Comentarii noi

[download] SET Picu - Korg PA1000 Latest comment Posted by ionut74 on 09 Dec 2025, 07:33
bun setul ,imi place ,am gasit multe lucruri interesante in el,multumesc

[Content] Buna ziua , și La multi ani cei cu numele Nicolae ! Pe mine m-ar fi interesat sa pot descărca set-ul acela de instrumente etc. ( mai exact acesta : ,,Sunete de instrumente selectate pentru Thomann AKX1100 și Medeli AKX-10, Ketron-Tyros.mpk" ) Doar atâta vreau sa descarc ! Și o să mai încarc seturi ( până acum am încărcat 3-4 midi/set etc. care eu le folosesc , și o să mai încarc ! ) Întrebarea mea acuma este , cam cate set-uri/midi trebuie sa incarc ca sa pot descărca acest set ? Mulțumesc frumos , o zi frumoasă , și astept răspunsul dvs !

admin - valabil atât pentru @Crystyan1 cât și pt cei noi: lucrurile aici nu functionează așa, adică nu înseamnă că dacă încarci x fișiere obții automat drept de download la y fișiere! Până când userii nu descarcă acele fișiere astfel încât ele să fie verificate și testate de către alți useri și mai apoi să aprecieze acele fișiere acordând o notă bună și un comentariu fiecărui fișier, acele fișiere nu contează! Pentru că mulți useri noi au încărcat tot felul de bălării, doar ca să fie "la număr" și să obțină accees la dld!
@Crystyan1: pt cele 8 fișiere încărcate până acum ai primit acces la 2 dlds/zi pt 1 săptămână (~14 fișiere). Ultimele fișiere încărcate de tine nu au fost acceptate și au fost șterse.
Latest comment Posted by Crystyan1 on 07 Dec 2025, 10:12
Buna ziua , și La multi ani cei cu numele Nicolae ! Pe mine m-ar fi interesat sa pot descărca set-ul acela de instrumente etc. ( mai exact acesta : ,,Sunete de instrumente selectat [more ...]

[download] SET StudioRomania 2025, Korg Pa4x - part.1 Latest comment Posted by Denis Pop on 06 Dec 2025, 10:47
@cristikitara: trebuie să descarci și partea a 2-a "SET StudioRomania 2025, Korg Pa4x - part.2" de aici: LINK: Click aici! - fără să ai toate părțile descărcate în același folder, [more ...]

[download] SET StudioRomania 2025, Korg Pa4x - part.1 Latest comment Posted by cristikitara on 05 Dec 2025, 13:35
nu reusesc sa dezarhivez partea 1.Ai idee ce se intampla? imi da eroare.

[Content] Descarcare Latest comment Posted by Crystyan1 on 04 Dec 2025, 17:38
Buna seara,as dori sa vorbesc cu un admin ! Deranjez si eu cu o intrebare ! Am descarcat ieri un set ( pe la 14 parca , nu mai tin minte la ce ora ), am vrut sa mai descarc un set [more ...]

Siteul Muzicantilor

Mobile Theme Setări confidenţialitate

Sitemap