Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie samples Korg pa4xpro
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Laszlo
Fri Oct 25 2019, 04:07PM

Registered Member #6012
Joined: Wed Feb 11 2009, 06:37PM
Posts: 178
Dragi colegi! Am intampinat o problema. Am decis saptamana trecuta sa mixes setul domnului AD cu setul meu ca mi- au placut tonurile si unele styleuri si am zis ca fac cumva sa le am pe toate. Am pus setul la direct, si am incarcat tonurile lui si ale mele le am incarcat pe rand si am reglat pe rand toate styleurile mele . Multa munca, dar mi-a placut ce a iesit. In fine, problema e ca eu ma tot uitam la memoria de semple si am ajuns la620 mb. M- am bucurat ca mai am multa memorie insa am incarcat azi un ton si mi-a scris ca numai am spatiu samples. M-am uitat si numarul de samples e 15004. Deci sa inteleg ca degeaba am memorie ram daca depasesc un nr de smaple numai pot incarca tonuri? ce e de facut acum? ms frumos

Back to top
CrysMM
Fri Oct 25 2019, 10:59PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 801
Aia este limita de wave, nu ai ce face. Exact ca la Tyros 4, aveai ram garla, dar limita la nr. de samplere.

Back to top
Mihai13
Sat Oct 26 2019, 03:06PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 362
Salut
Chiar dacă pare un monstru de set dacă faci curățenie în Multisamplerele tonuri sigur scapi de 30 la suta din ele
Revin

Back to top
Laszlo
Sun Oct 27 2019, 12:12AM

Registered Member #6012
Joined: Wed Feb 11 2009, 06:37PM
Posts: 178
Imi spui te rog Mihai cum se procedeaza?

Back to top
Mihai13
Mon Oct 28 2019, 12:19PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 362
Salut Laszlo,
Treaba nu este simpla dar este foarte eficace.
Mai greu este la vocile formate din mai multe sunete gen Orchestra sau solo de manele.
In principiu trebuie sa ai un tabel cu fiecare ton si ce multisamplere din RAM are el pe fiecere oscilator.
Apoi, asa am facut eu, salvezi tonurile pe grupe de instrumente.
Exemplu set acordeoane si deschizi multisamplerele pe rand imediat iti vei da seama care sunt dublate dupa cum suna si dupa nr de wav-uri.
Dupa ce ai identificat dublurile le stergi pe cele care vrei si pastrezi doar unul.
Apoi cu tabelul in fata te duci in sound si la acordeonul X care avea un multisampler sters il pui pe cel oprit si resalvezi tonul.
Apoi stergi acordeoanele originale din set si le pui pe cele prelucrate, bineinteles in aceleas pozitii.
Asta este principiul,
Nu uita ca acordeoane se folosesc si in Orchestre unde desigur trebuie sa completezi cu MS oprit.
Succes!
Daca ai neclaritati, mai intrebi.

[ Edited Mon Oct 28 2019, 12:19PM ]


Back to top
Laszlo
Mon Oct 28 2019, 11:38PM

Registered Member #6012
Joined: Wed Feb 11 2009, 06:37PM
Posts: 178
ms mult.. cred ca e prea mult de lucru... mai bine sterg din setul lui ad ce nu folosesc si las doar ce e esential.. ms frumos

Back to top
Laszlo
Sun May 17 2020, 01:08AM

Registered Member #6012
Joined: Wed Feb 11 2009, 06:37PM
Posts: 178
Nu aveti vre-o informatie in legatura cu numarul de samplere in pa4? Nu se actualizeaza softul in viitorul apropiat? ca nu prea cred ca putem folosi 3gb de sampler cu doar 15000 de multisamplere.. multumesc

Back to top
cantlaclapa
Sun May 17 2020, 07:38AM

Registered Member #10487
Joined: Thu Oct 13 2011, 08:22AM
Posts: 901
László draga . trebuie sa faci curatenie in clapa aia
daca tu te plangi de memorie atunci eu ce sa mai zic cu mirtoaga mea de pa 700? din 128mb am 70 mb ocupati si restul e libera memoria... musai sa faci curatenie acolo

Back to top
CrysMM
Mon May 18 2020, 02:31PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 801
@cantlaclapa - nu este vorba de memorie. Are RAM liber, problema este ca exista limita la numarul de multisampler.

Back to top
cantlaclapa
Mon May 18 2020, 03:22PM

Registered Member #10487
Joined: Thu Oct 13 2011, 08:22AM
Posts: 901
CrysMM a scris ...

@cantlaclapa - nu este vorba de memorie. Are RAM liber, problema este ca exista limita la numarul de multisampler.

interesanta informatie
adica restul de memorie dupa ce atingi nr maxim de samplere este practic neutilizabila?



Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] 2020 GUITAR Posted by sVipper on 01 Oct : 22:07
Mulțumim!


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by miki67 on 30 Sep : 19:13
Mulțumim frumos @angelitto,mare domn!


[download] German styles for Korg Posted by danieltrd on 29 Sep : 22:55
ptr ce model de korg?


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by CrysMM on 29 Sep : 20:26
Multumim frumos @angelito!


[download] Korg pa700 Factory Reset v1.3.0 PKG Posted by angelitto on 29 Sep : 11:46
Da. Revine la OS 130





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap