Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Negative |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Caut 2 negative |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
mussic |
|
||
![]() Registered Member #3499
Cu tot respectul, are cineva negativ la piesele "Buna seara iubite" cantata de Loredana si Ion Caramitru si Teodora Man - "Ale mele vise dragi" ? In perioada asta am foarte multe activitati, de scris foarte multe partituri si multe altele, iar aceste 2 piese imi trebuiesc pentru o activitate in cadrul unui proiect din invatamant....si asta in maxim 3 zile, iar cu timpul sunt certat rau de aprox. 1 luna ! Sper sa le pot gasi....daca nu o sa stau noaptea sa le fac... dar e rau ca trebuie sa le fac la casti , ca stau la bloc ! Multumesc din suflet !
|
||
Back to top |
|
||
redberlin |
|
||
![]() Registered Member #17509
pe primul ti-l dau eu ,lasa-mi un mail unde sa ti-l trimit
|
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Mulumesc redberlin ! Nu stiu daca vei gasi adresa acolo unde am pus-o, si cu scuzele de rigoare fata de domnii admini iti las adresa aici si imediat ce mi-ai trimis piesa promit sa o sterg ! Eu am respectat intotdeauna regulile site-ului !
[ Edited Mon, 02 Dec 2019, 11:58PM ] |
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Multumesc inca o data din suflet redberlin !
|
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Mulumesc redberlin ! Nu stiu daca vei gasi adresa acolo unde am pus-o, si cu scuzele de rigoare fata de domnii admini iti las adresa aici si imediat ce mi-ai trimis piesa promit sa o sterg ! Asa cum am spus am revenit si am sters adresa ! [ Edited Sun, 01 Dec 2019, 10:10PM ] |
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Cu tot respectul , ii rog pe domnii admini sa stearga postarea Si multumesc inca o data redberlin si domnilor admini pentru intelegere ! Am incercat sa sterg adresa din mesajul meu dar nu ma lasa ! Alta data am putut sa fac corecturi sau sterg ceva din mesajul meu !
|
||
Back to top |
|
||
alexm |
|
||
![]() Registered Member #18213
Am nevoie de negative mididsad
|
||