Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
YEM: Intrebari; Raspunsuri; Experiente
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Kmcoio
Mon Apr 06 2020, 12:07PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 750
Da, ai avut dreptate, acum merge ok. Multumesc mult pentru informatii. Oare pachetele de grup din setul AD le putem introduce in setul asta? Doua orchestre ar trebui de acolo si ar fi cool.

Back to top
Mihai13
Mon Apr 06 2020, 03:26PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 397
Se poate orice, oriunde, atata timp cat mai avem memorie.
Deci prima varianta, cea usoara, ar fi sa te uiti in setul <SetFolclorMCv8.8> unde sunt vreo 10 orchestre si grupuri sa vezi daca corespunde vreuna. Setul a fost aici si cred ca mai este numai ca eu nu-l mai gasesc. Daca nici tu nu-l ai atunci pun eu un pachet cu orchestre.
Le pun acum.
Si alegerea este o problema, de zona folclorica, dupa ce-o faci sa-mi zici si mie care crezi ca merita.
A doua varianta ar fi sa spui exact ce Grupuri vrei de la AD si sa incerc sa le transfer eu de la Korg.
Cum e setul lui Florin?
Cele bune!

Back to top
Kmcoio
Mon Apr 06 2020, 03:40PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 750
Soundul e relativ ok, insa style-urile sunt incomplete ca variatiuni, breakuri, etc. Nu tin neaparat la un grup anume, insa cred ca ar fi ok daca ar fi in set, cred ca unul sau doua mai sanatoase asa ar fi suficiente. Astept sa vad ce urci pe site si le pun in clapa sa vad.
Nu gasesc nici eu setul ala de care zici tu. E format Yamaha?

[ Edited Mon Apr 06 2020, 03:42PM ]


Back to top
Kmcoio
Sat Jun 06 2020, 03:27PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 750
Somebody help me, ca jur ca dacă prind vreun programator de la Yamaha, îl iau la șuturi ca pe mingea de fotbal. Recent am remarcat ca atunci când încerc sa schimb LSB - ul pentru anumite packuri, unele sunt făcute gri și nu le pot mișca din poziție nici cu rugăciuni. Totodată, am remarcat ca numerotarea în LSB a luat-o razna, în loc sa fie de la 1 la 127 cum e normal, acum am perechi de câte 10 cu cifra 1, cifra 2, pana la cifra 12. Gândindu-mă ca e un bug, zic, ia sa reinstalez eu softul, ca poate își revine. După ce l-am reinstalat, spre surpriza mea, packurile erau TOT IN LISTA (?!?), deși dezinstalasem programul, iar numerotarea era tot d-amboulea la LSB, adică primele zece sloturi cu cifra 01, următoarele 10 cu cifra 02 și tot asa. Versiune YEM 2.6.0, Windows 10 Pro, original. Explicați-mi voi ce înseamnă asta, ca eu v-am spus, dacă prind vreun programator de la Yamaha, dracu l-a luat.

Back to top
Mihai13
Sun Jun 07 2020, 01:24PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 397
Salut Cristi,
Ti-am vazut postarea si te-am inteles perfect.
Asa este cu Yamaha, multumiti de sunet si constructie si nemultumiti de tot ce mai insemna restul.
Sunt doua tipuri de clape PA (profesional arranger) si AP (arramger player) din pacate Yamaha este AP.
Revenind la subiect iata cateva sfaturi.
Cand vrei sa reinstalezi YEM nu uita sa salvezi undeva pack-urile ca PPF sau CPF.
Apoi poti sa le stergi din YEM
Dezinstaleaza YEM-ul vechi si eventual sterge si folderul din C/Program File/Yamaha/Expansion Manager manual.
Reinstaleaza si pe curat creaza un pack nou care se va duce pe pozitia 001, incarca apoi pack-ul in care vrei sa lucrezi si se va duce pe 002 apoi tot ce mai vrei.
In acest fel stergand pe primul si incarcand ce materiale noi mai prinzi ele se vor duce pe 001 deci foarte bine in caz de T4.
Asa nu mai esti nevoit sa schimbi prea des LSB.
Cam asta ar fi succes!
Mihai


Back to top
Kmcoio
Sun Jun 07 2020, 10:57PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 750
Am făcut treaba asta, cred ca YEM are undeva un registry key si un backup ascuns, ca rămâne la fel după instalare. Problema e ca LSB urile mele se vad acum de genul 01 01 01 01 01..
02 02 02 02...03 03 03 03 etc în loc de 01 02 03 04 05 etc cum ar fi normal. Și nu găsesc unde dracu își face backup-ul în folder sa șterg tot ca să instalez pe curat. Asa ceva.. Dar pe de alta parte, ușurința de utilizare în live și soundul...soundul...nu am cum sa regret seria PA.

Back to top
FlorinM
Mon Jun 08 2020, 07:22PM
Registered Member #142
Joined: Fri Jun 20 2008, 10:39AM
Posts: 150
Kmcoio a scris ...

Am făcut treaba asta, cred ca YEM are undeva un registry key si un backup ascuns, ca rămâne la fel după instalare.

Salut, eu intru in User - numele folosit (in cazul meu Florin) - AppData - Local - Yamaha - Expansion Manager. Aici intram eu si stergeam tot ce e aici, si aveam totul la zero!
Numai trebuie mai inainte sa intri in explorer si sa activezi sa nu mai fie ascunse acele ordnere, altfel nu poti intra la ele, dar probabil sti asta.
Eu am Win-ul 10 in germana, sper sa fie aceeasi termeni si in engleza!


[ Edited Mon Jun 08 2020, 07:24PM ]


Back to top
Mihai13
Tue Jun 09 2020, 10:59AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 397
Ai dreptate Florin.
Pt a le vedea:Explorer/View/Options/View/si bifa pe Show hidden files
Rezolvat.

Back to top
Kmcoio
Tue Jun 09 2020, 06:31PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 750
Super. Nu găseam calea, o sa încerc azi. Mulțumesc mult, băieți! Știți totuși de ce unele packuri nu pot avea lsb schimbat, fiind gri?

[ Edited Tue Jun 09 2020, 06:33PM ]


Back to top
Mihai13
Tue Jun 09 2020, 08:00PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 397
In primul rand nu poti schimba decat la pack-ul activ restul raman gri sa nu poti pune in locul lor si sa se dubleze.
La mine merg toate chiar si cele originale, nu am verificat daca si CPF-urile, cele codate, poate astea nu merg?

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] MG Set Korg Pa4x Posted by ionut74 on 13 Apr : 18:24
Te rog dacă poti sa l convertești pentru pa 2,atat cât se poate, mulțumesc frumos


[download] Set korg pa700 Posted by GHEHA on 13 Apr : 16:50
Ceva despre set se poate ?Ce contine ?1618321896 ]


[download] ABX Pa 4X By Marius Alexe Part1 Posted by miki67 on 11 Apr : 01:36
Multumesc pentru apreciere @livyou23 !


[download] ABX 2021 PA4X part1 .SET Posted by miki67 on 11 Apr : 01:30
Ce mai imi place de voi... descarcati asa in tacere. Chiar va este greu sa lasati un coment si un rating?!? de asta nu mai pune lumea nimic bun pe aici. datorita celor care apasa p [more ...]


[download] ABX Pa 4X By Marius Alexe Part1 Posted by livyou23 on 11 Apr : 01:25
@miki67Multumim pentru toate convertirile de pana acum! Sunt si oameni care stiu sa aprecieze eforturile de a ajuta. Eu personal, iti multumesc pentru dovada de altruism si pentru [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap