Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
YEM: Intrebari; Raspunsuri; Experiente
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Mihai13
Sun Mar 29 2020, 08:44PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 384
Am observat, am reinstalat driverul, cu cele necolorate nu mai apare mesajul de care vorbeam dar cand apas cu mausul pe keyboardrol din Yem tot numai in computer se aude si e normal pt ca cu ecranul de editare deschis la Audio Ouput tot doar o optiune am : difurile calculatorului ar trebui sa mai fie ceva de la clapa la tine cum este setarea de la iesirea audio

Back to top
ionut extreme
Sun Mar 29 2020, 08:53PM
Registered Member #16
Joined: Fri May 23 2008, 12:43AM
Posts: 199
lasa-mi un indiciu cum te pot gasi si vb pe fb..sau la tlf.


Back to top
cminor
Mon Mar 30 2020, 12:44PM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2791
Mai oameni buni.
Pana nu incarci acel ton in clapa, nu il poti edita in ea, auzind tonurile interne.
Deci, se face un pack experiment, unde ori incarci un ton (.uvd de tobe sau .uvn de ton normal), ori dai new normal voice si apare ceva acolo.
Incarci packul in clapa, si abia atunci poate lucra pe acel ton.
apoi salvezi tonul, si reincarci packul cu el modficat in clapa.
Din pacate, pana nu e in clapa, in expansion, lucreaza cu niste sunete din YEM limitate.

[ Edited Mon Mar 30 2020, 12:45PM ]


Back to top
Mihai13
Mon Mar 30 2020, 01:31PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 384
Salut Florin,

Acum, cand spui, pare de bun simt, incerc si eu sa vad ce iese si mai arunc un mic comment pe subiectul asta dupa.

Mersi de interventie
Stima
Mihai


Back to top
Mihai13
Mon Mar 30 2020, 02:24PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 384
Din capitolul experiente:
Dupa cum bine stim nu toti avem samplere noi.
Daca le-am luat dintr-un KMP sau UVN nu are importanta
Am incercat sa <albesc> celebrul ton de T4 Bandon Pro care nu are nici o problema in functionare ca import UVN, decat culoarea.
Din cele 39 de samplere, la incarcarea wave cu wave in YEM al 15-lea si al 16-lea nu se incarca si softul afiseaza mesajul:
<An error occurred and wave data could not be imported>
Pot fi cei 16 biti din salvare dar ce ce nu toate, ceva similar cu punctul de zero de la Korg sau cine stie.
In cazul asta a fost usor sa recuperez tonul dar am avut un UVN cu Strigaturi Dan in care toate wav-urile erau <defecte> deci ori il folosesti ca import UVN (portocaliu), ori nu-l mai ai, ori treci la inregistrari.
Sanatate!


Back to top
ionut extreme
Mon Mar 30 2020, 03:18PM
Registered Member #16
Joined: Fri May 23 2008, 12:43AM
Posts: 199
Fa-l SF2 cu awave sau ESC...apoi importa-l in Yem

Back to top
Mihai13
Tue Mar 31 2020, 09:09AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 384
Salut Ionut,
Am incercat varianta asta candva dar mi-am dat seama ca nu toti (adica eu) suntem la fel de pregatiti pt editarea de sunet, recunosc ca am cam frecat Tambal1 T5V a lui Vasi si n-am reusit sa-l fac sa sune ca cel venit din UVN, din pacate. Intr-adevar la 8 elemente si atatea semplere este cam maximul, pt tonurile simple mai merge.
Marele avantaj al celor venite din UVN este ca pastreaza toti parametri de editare din T4 desi YEM-ul afiseaza cu totul alt ceva (fals)
Un singur parametrul am schimbat(volumul) la un ton din UVN si la salvare, normal, s-au salvat toate balariile afisate de YEM, incepand cu efectele.
O mare parte a setarilor le stapanesc din pacate nu toate, asa este la inceput, si nu numai, este loc de mai bine.
In plus editarea wave cu wave mi s-a parut mai buna chiar daca un pic mai greoaie, avand si avantajul ca pot inlatura wav-urile cu probleme.
Stima!

Back to top
Kmcoio
Sun Apr 05 2020, 11:43PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 746
Salut, Mihai! Sunt nou in lumea Yamaha, insa am ceva experienta in programare, atat de style cat si de tonuri, insa evident, ca tot rumanu', in lumea Korg. Acum detin un Tyros 5 si am instalat packul tau de tonuri si style (megamunca, felicitari si multumiri, numai cine nu a lucrat cu Yamaha nu stie ce inseamna asta) si pe langa as vrea sa mai pun un set pe care l-am gasit aici pe site si despre care am auzit lucruri bune, in speta, cel al lui Florin Pastor de Tyros 4. Problema este ca l-am descarcat si acesta vine cu foldere separate pentru style si tonuri, iar cand il incarc in YEM, pe rand, si apoi in clapa, styleurile nu au tonurile respective alocate. Ce fac gresit? Sau cum pot sa vad ce ton e alocat pe fiecare style, ca se le realoc eu in style record si sa le salvez asa? Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Inca ceva. Prin wireless, daca instalezi un pack, ulterior mai poti adauga tonuri sau sterge din libraria de sunet, fara sa formatezi de fiecare data memoria, ca m-a adus la disperare? Nu am inca stickul wireless, urmeaza sa imi vina.

Back to top
Mihai13
Mon Apr 06 2020, 09:04AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 384
Salut K
In esenta inainte de a face un pack din unul de T4 trebuie verificat in YEM de la sageata de sus, la Change Banck Select LSB daca pozitia 000 este libera (T4 incarca un singur set si prima pozitie este pt el) Daca nu este libera schimba LSB-ul la pack-ul de pe 000 in altceva care este liber ex 010. si abia apoi incepi sa faci pack-ul de T4 care se va duce automat pe prima pozitie libera adica 000.
Daca tot nu merge, salveaza tot ce este in YEM ca PPF; sterge toate pack-urile si incepi cu ce vrei.
Daca tot nu merge il pun eu gata facut.
Mai sunt si seturi T4 varza si coafate din Registration sa mearga, nu asta din cate tin minte.
Si cu placere pt set sau orice altceva.
Sanatate!

Back to top
Kmcoio
Mon Apr 06 2020, 09:43AM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 746
Multumesc mult de informatii, incepusem sa banuiesc si eu ca are ceva a face cu pozitia packului in ordinea de instalare, dar habar nu aveam ca LSB-ul asta inseamna. Totusi, cand am incercat sa schimb pozitia, packurile deja instalate, cel putin unele dintre ele, erau colorate in gri si nu am gasit nicaieri optiune sa schimb pozitia, cum se face? Am sters tot din YEM si le-am incarcat in ordine, acum mi se face PPI-ul, cu setul lui Pastor pe pozitia 000. Sa speram ca merge acum, ca la momentul cand am verificat pozitia unor samplere din styleurile din set, imi apareau in packul tau, care era pe 000, insa pe la pozitii inexistente in setul lui Pastor (gen 193, cand la Pastor sunt maxim 60 sa zic, nu mai retin exact). Acum mi se face PPI-ul, revin cu rezultatul. Stima! P.S. : Habar nu aveam ca T4 poate incarca doar un expansion pack, de acolo m-a zapacit. Aaa. Si inca ceva ce voiam sa iti spun. Registration Memory-urile din packul tau dau eroare toate 4, nu inteleg de ce. Sunt aceleasi cu cele din Colors of Romania, pe care il am de asemenea, si si alea dau eroare.

[ Edited Mon Apr 06 2020, 09:47AM ]


Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] chitara rece - acorduri Posted by korg_style on 26 Jan : 20:18
acorduri mm7


[download] Kit tobe psr9000 wave Posted by korg_style on 26 Jan : 20:13
yamaha psr 9000


[download] Supita 2 G Romanu Posted by korg_style on 26 Jan : 20:13
Supita 2 G Romanu


[download] Cateva...zeci de seturi de tobe :) Posted by korg_style on 26 Jan : 20:09
all kit


[download] Sample Tobe Yamaha Motif Posted by korg_style on 26 Jan : 19:55
motif





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap