Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Wav to pad yamaha tyros5 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
80.istvan |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10776
Buna colegi. Vrea sa fac niste paduri cu strigaturi,.. Le am inregistrat cu microfonul, In format wav. Cum sa procedez...? In ce format trebuie sa fie, strigaturile? Eu le am in wav. Vrea sa pun, in pad strigaturile.. Pentru ca sa poate tine tempoul cu ritmul.. Va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat. |
||
Back to top |
|
||
Mihai13 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16460
Salut Istvan, Poate este si alta metoda dar nu cred. Mergi in YEM fa o voce, denumeste-o cum vrei si aloca wavurile unor key, setaza Fixed Pitch daca vrei sa sune ca in wav. Apoi fa Pad-ul apasand pe clapa cu strigatura dorita. Si cam asta cred ca este. Sanatate! |
||
Back to top |
|
||
Mihai13 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16460
Daca vrei audio multi pad vezi in manualul clapei despre Creating a Multi Pad with Audio files (Audio Link Multi Pad) si nu uita wav file; 44.1 kHz sample rate, 16 bit |
||
Back to top |
|
||
80.istvan |
|
||
Mihai13 a scris ... Daca vrei audio multi pad vezi in manualul clapei despre Creating a Multi Pad with Audio files (Audio Link Multi Pad) si nu uita wav file; 44.1 kHz sample rate, 16 bit Audio link nu vreau sa fac, ca asa nu imi urmareste tempoul pe rytm... |
||
Back to top |
|
||
80.istvan |
|
||
Mihai13 a scris ... Salut Istvan, Poate este si alta metoda dar nu cred. Mergi in YEM fa o voce, denumeste-o cum vrei si aloca wavurile unor key, setaza Fixed Pitch daca vrei sa sune ca in wav. Apoi fa Pad-ul apasand pe clapa cu strigatura dorita. Si cam asta cred ca este. Sanatate! Mihai. Mersi.... Dar te rog mai detaliat unpic... Cum sa intru in yem, si cum sa aloc wawurile? |
||
Back to top |
|
||
Larry_va76 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9944
Uite aici LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
Larry_va76 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9944
Vezi ca dupa ce le scrii pe clapa ca si pad trebuiesc quantizate in Mix Master. Este un program gratis
|
||
Back to top |
|
||