Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
O noua clapa de la Yamaha: SX600 |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
marius9 |
|
||
![]() Registered Member #14557
A aparut o noua clapa de la Yamaha: SX600 (precursoarea lui S670) LINK: Click aici ! Vine cu 100 MB memorie sampler si ecran color, insa fara touch. Pare interesanta, numai ca la claviatura cred ca a ramas aceeasi ca la S670. [ Edited Fri, 06 May 2022, 12:36AM ] |
||
Back to top |
|
||
marius9 |
|
||
![]() Registered Member #14557
Avem si de la Yamaha: De pe site-ul oficial: LINK: Click aici ! De pe canalul oficial YouTube: LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
![]() ![]() Registered Member #17765
Salutare, are cineva fișierul Instrument Info.n27 pentru acest instrument?
|
||
Back to top |
|
||
ALIN PA800 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #210
Fișierul Instrument Info.27 este un fișier care contine seria clapei respective ! Practic acest fișier îl experți direct din clapa pe un stick . Nu știu exact la Sx600 dar în generale găsește la FUNCTION / MENU / SYSTEM / EXPORT INSTRUMENT INFO ! Chiar dacă îți trimite cineva un astfel de fișier nu te ajuta cu nimic , el are legătură directa cu clapa respectiva !
|
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16489
Poti face pachet de instalare pentru o serie de clape, de ex. SX600. Pentru asta ai nevoie de fisierul n27 de la acea clapa. Cat timp fisierul de instalare nu este codat, va functiona pe orice clapa din acea serie. Cel putin asa era la S770... S970. |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
Probabil vrea .n27 sa poate coda si testa anumite pack facute de el.![]() |
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
![]() ![]() Registered Member #17765
ALIN PA800 a scris ... Fișierul Instrument Info.27 este un fișier care contine seria clapei respective ! Practic acest fișier îl experți direct din clapa pe un stick . Nu știu exact la Sx600 dar în generale găsește la FUNCTION / MENU / SYSTEM / EXPORT INSTRUMENT INFO ! Chiar dacă îți trimite cineva un astfel de fișier nu te ajuta cu nimic , el are legătură directa cu clapa respectiva ! Ba merge pe toate sx600 Mai am fișiere n27 de la alte modele și nu am întâmpinat probleme ca să meargă doar la clapa respectivă din care a fost extras fișierul... |
||
Back to top |
|
||
Mihai13 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16460
Toata lumea are dreptate. Da fisierul contine seria clapei dar este de folos doar pt crearea de pack-uri codate. Daca vrei s-o adaugi in YEM pt a vedea daca un pack se incarca complet si in SX600 atunci merge de la orice clapa dar nu faci decat PPF-uri Pt codare iti trebuie fisierul de la fiecare user caruia vrei sa-i vinzi pack-ul Sanatate! |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
Unele pack-ete sunt doar pentru anumite serii. De exemplu daca ai SX si incarci un pack de Genos, codat pentru Genos, nu merge daca nu ai incarcat in YEM si un .n27 de Genos. Iti va da mesajul : nu exista acest model in lista pentru a putea incarca acest pack. |
||
Back to top |
|
||
Laszlo |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6012
nu vreau sa deschid o sectiune separata pentru aceasta intrebare, poate ma puteti ajuta aici. Cum se editeaza ,,step edit" in sx600? este posibil? am cautat si in manual si in clapa da nu i-am dat de cap ![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |