Forums
Clape.ro :: Forums :: Administrativ / Tehnic :: Useri banati |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Useri banati si ce i-a adus in situatia asta |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, dan, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Cristi Audya |
|
||
Registered Member #275
cine nu este OM,nu are ce cauta aici.Clar
|
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
Registered Member #233
acesti oameni cred ca vor fi marginalizati si pe [*****] . sunt si acolo oameni si admini care inteleg faptul ca avem acelasi tel , doar ca cei care am plecat am vrut o replica mai dura adusa nesimtirii .
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
amy are pana luni timp sa studieze regulamentul... si mai ales nu mai are nici 2 si nici 9 download (hmm oare cine le-a lasat pe amandoua ? era trecuta si cu 2 si cu 9) " amy » [14 May : 14:13] da sa fie internationale amy » [14 May : 14:13] daca ai negative tu mp3 ,intra pe i diul meu (uite cum iti iei muted - admin) " |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
cred ca cine nu vrea sa fie membru pe acest sites, e mai bine sa nu mai intre si atat! nu sa vb urat ,pt ca nu rezolva nimic !iar vizavi de regulament , trebuie respectata pt ca este un sites privat si HEAD admin este proprietarul , deci suntem musafiri!(spres sa nu fi deranjat pe nimeni)
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
@ cerbuliviu: - Cont banat pentru incalcarea regulamentului! A facut 2 uploaduri pe site, spunand ca sunt fisiere, insa era aceasta poza: LINK: Click aici !
[ Edited Fri Apr 26 2013, 10:35PM ] |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
Userul"reacor"-a umplut forumul cu informatii tehnice despre acordeoane.Dar...fiecare informatie cu threadul ei...Dimineata am gasit forumul ocupat"full"cu balarii..! Daca aceste info erau puse in acelasi thread...mai mergea.Dar sa deschizi 9 threaduri despre sita acc sau burduful acestuia,cred ca e,intentionat,la misto...! BAN definitiv..!!!
[ Edited Sat Apr 27 2013, 06:40AM ] |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
si userul andy_ubb a primit ban,datorita faptului ca in ziua respectiva avea chef de cearta cu toti,iar intr-un thread a scris urmatorul anunt: "acesta este emailul meu pentru cei care vor sa ma injure"
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
@IONUTZY,cont banat pentru ca a uploadat doua fisiere in sectiunea yamaha sty,si de fapt erau doua fotografii cu pisici si tigrii..:)!
[ Edited Tue Apr 30 2013, 01:57PM ] |
||
Back to top |
|
||
Dorel Cos |
|
||
Guest
|
Userul ady-pc a primit ban pentru numeroase jigniri aduse moderatorilor, de asemenea de foarte multe ori a jignit colegii cu comentariile lui. Daca isi va cere scuze si va promite ca isi vede de treaba la fel cum fac si ceilalti membri va fi primit inapoi. Pana atunci nu!
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
userul Seva a primit ban pentru urmatorul motiv: intr-un an intreg,el a postat pentru prima oara in aceasta seara.a spus pe chat ca i-a fost sters un post,dupa care a spus ca santem de.....tot rasul(stiti foarte bine ce a vrut sa zica) bineanteles,am urmat la rand,cu aceiasi chestie,si anume: te faci de.....ras..eu i-am vorbit civilizat,fara sa-i aduc vreo ofensa.precizez ca nu stiu despre ce stergere de post este vorba.practic avea doar chef de cearta,si nu a vrut sa spuna. [ Edited Fri Jun 07 2013, 11:59PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |