Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Roland G 1000 Floppy-Emulator
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Devylxxx
Sat Nov 21 2020, 08:20PM

Registered Member #782
Joined: Tue Aug 12 2008, 12:48AM
Posts: 173
Buna seara prieteni ! Vin si eu cu o intrebare! Am facut rost de un Roland G1000 nou (pare bizar,clapa e din 98*, nou tipla luat de la un magazin din Austria), desi inainte am mai avut doua modele, insa pe acesta vreau sa-l pastrez in casa, dar vreau sa-i montez totusi un emulator floppy-usb! Care mai aveti modelul, spuneti-mi va rog ce imi recomandati, vreau ceva ieftin si compatibil sa pot comanda de pe site,uri de genul Amazon sau Ebay! Multumesc!

Back to top
sarac.lipit
Sun Nov 22 2020, 07:32PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2452
Orice....ieftin ce are litera R în componența numelui.
SFR1M 44
DE EXEMPLU

[ Edited Sun Nov 22 2020, 07:37PM ]


Back to top
Devylxxx
Mon Nov 23 2020, 01:28PM

Registered Member #782
Joined: Tue Aug 12 2008, 12:48AM
Posts: 173
Mulțumesc frumos!

Back to top
ym_dx21
Thu Nov 26 2020, 07:07AM

Registered Member #10570
Joined: Tue Nov 08 2011, 06:06PM
Posts: 308
Salut si eu toti colegii . Legat de subiect...pentru Korg Triton pro (clasic) , ce emulator usb imi recomandati ?

Back to top
danyrusu
Mon Mar 08 2021, 06:46PM
Registered Member #10679
Joined: Mon Dec 19 2011, 01:35PM
Posts: 57
Legat tot de emulator.Am achizitionat un emulator(culoare alba)SFR1M44-U100K.L-am montat la un Roland E500..JUmperii trebuie pusim intr-iun mod anume sau nu vin pusi deloc.va rog ajutatima.multumesc

Back to top
danyrusu
Thu Sep 08 2022, 11:07PM
Registered Member #10679
Joined: Mon Dec 19 2011, 01:35PM
Posts: 57
Salutare!La rolandul meu G800 am comandat emulator(Gotek SFRKC30.AT2)Am pus jumperul corect(zic eu)ptr ca beculetul verde se aprinde insa cand vreau sa formatez stikul zice ca e eroare(am formatat si cu softul usb flopy emulator 1,4i si tot pe dysplayul orgii imi da cu eroare cand incerc sa formatez.poate ca am bagat un stik de 8 giga si trebue probabil unul mai mic de 2 giga...nu-i dau de cap.ajutatima va rog...multumesc

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa4X Sound live 2022 - Nelutu436 Posted by formmusic on 08 Dec : 10:58
Foarte slab set, bun doar pentru un PA1x


[Content] Salut vreau și eu descarcarii Posted by Marius88 on 06 Dec : 19:34
Salut vreau și eu descarcarii


[download] Vaya con Dios-Neh nah nah Posted by iuliang on 05 Dec : 18:01
Mie imi apare ca nu gaseste fisierul , sau ca este defect


[download] midi populare yamaha Posted by unaidiu on 05 Dec : 16:23
Multumesc utikajunior !!!


[download] Colectie de tonuri tambal foarte bune Posted by formmusic on 03 Dec : 04:42
Am uitat să specific că sunt pentru pa4x





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap