Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Voci Yamaha - Asa cum ar trebui sa fie. |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Mihai13 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16460
Salut John, Primul lucru ce trebuie facut in YEM alaturi de fila ta n27 de S670 mai trebuie sa instalezi si una se TYROS 5 sau GENOS. Cred ca de Tyros gasesti si aici pe site. Daca vocile sunt din pack-uri Yamaha (cu lacat pe ele) nu poti sa le auzi in computer dar le poti instala cate 5-6(10) pe rand si decizi. Pt. celelalte, cu fila de Tyros instalata in YEM, dai dublu click pe voce, daca este galben iconul apare intai un mesaj si dai OK, si intri in editare. Aici de la iconul cu roata dintata dreapta sus setezi Audio Ouput placa ta de sunet si apoi apasand pe piano roll asculti sunetele. La plecare nu salvezi. Cam asta este tot. |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
Daca pack-ul nu este cu lacat, e la liber, se poate asculta. Dai 2x click pe instrumentul respectiv, ton, si o sa spuna ca nu e instalat si o sa se auda prin intermediul placii audio. in setari specifici ce placa audio sa foloseasca si ce intrare midi. Daca ai o placa de sunet incorporata, o sa se auda cu intarziere, dar se aude. Insa fara instalare, NU se aude prin clapa. Iar daca e codat, sau inchis pack-ul, nu e la liber, nu se poate deschide tonul/instrumentul sa poata fi editat sau ascultat. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |