Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Sunt mindru sa fiu Roman..! |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
Nu e un subiect nou si nici nu vreau(eu)sa par ceeace nu sint..! SIMPLU spun:eu sint MINDRU ca sint roman..! Criza,saracia,mentalitatea,chiar, nu ma vor face sa-mi schimb impresia despre frumusetea tarii in care traiesc..! Nu e un thread pentru "cetatenia"romana..Toti cei ce traiesc in aceasta tara,indiferent de etnie,ar trebui sa se simta ROMANI..E tara in care ne-am nascut,care ne adaposteste,care ne ofer anumite drepturi..E o tara frumoasa..E tara unde sintem ACASA..! Poate intervine virsta sau nostalgia..Dar n-as schimba ROMANIA cu America..Exista greseli,neajunsuri,interese,schimbari ne-la locul lor,promiscuitate,invidie,ura,..s.a.m.d...Toate astea nu ma vor face sa-mi reneg TARA...!!!! Nu e un thread care se adreseaza etniei romane...ci tuturor celor care iubesc locul in care traiesc,indiferent ca sint maghiari,tigani sau sashi...E vorba despre "LOC"...Despre mindria de a apartine unei natii cu 2000 de ani in spate,spre deosbire de americani care au doar 300 de ani,dar tin mina in dreptul inimii atunci cind se cinta imnul national...Nu vreau sa par"un nostalgic obosit" ci doar un om care-si iubeste tara...Poate nu are rost un thread ca asta in contextul site-ului...Sint convins,insa,ca nu va fi ignorat de cei care gindesc,muncesc,traiesc si...uneori si"pling"pentru aceasta TARA...! Am cunoscut,prin intermediul acestui site,prea multi oameni de caracter si de bun-simt,ca sa nu imi exprim si eu..(ca umil-participant..) o parere si o"insignifianta"durere vis-a-vis de acest popor...! "CIND MERGETI SI CINTATI..BUCURATI-VA..! SI RESPECTATI-VA SI PE VOI INSIVA,SI PEI CEI CE IUBESC VALORILE ACESTUI NEAM"...!!!
[ Edited Mon Feb 09 2009, 08:38AM ] |
||
Back to top |
|
||
VIOREL |
|
||
Registered Member #724
da cum sar spune : ,,saraca tara bogata, de mine esti respectata. daca ar gindi toti asa ne-ar merge mai bine si siti la cine ma refer ,,conducatori,, acestei tari...poate nici in gilimele nu ar merita sa-i pun.... |
||
Back to top |
|
||
Nelutu Muresan |
|
||
Registered Member #20
Tot respectul Vali pt ca ai deschis thread-ul asta.
|
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Bravo Valy asa este Felicitari Orice om de orisice Etnie si credinta trebuie sa iubeasca si sa respecte locul unde Traieste
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
Va respect punctul de vedere, insa ... In America, daca as fi cetatean american as fi si eu un foarte mare patriot, sincer, in Romania patriotismul nu mai are nici o valoare morala. Nu pot sa fiu patriot intr-o tara unde cetatenii nu conteaza, unde rusinea fata de cetatenii simplii nu conteaza ... Cei care ne conduc, ne fura pe fatza, cu tupeu si nerusinare, si pana acum in 20 de ani inca n-am vazut sa se ia vreo masura ... Sincer, sunt scarbit de felul in care evolueaza lucrurile in tara asta ... Asa ca, eu unul nu pot sa fiu patriot. |
||
Back to top |
|
||
leo1 |
|
||
Registered Member #1086
de acord cu admin ..esti mandru ca ce ? ca nu ti se ofera posibilitati ..ca lucrezi ca sa iti platesti facturile ? ca termini o facultate ca sa lucrezi pe santier ..ca stii tu nu e loc de altii ..totul ramane in familie si prieteni si lista continua .. dar pana la urma iti dau dreptate ..Romania e o tara frumoasa ..pacat ca stau romanii in ea |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
Vedeti voi,prieteni..!! In asta consta patriotismul.! A-ti iubi tara nu se refera la formele de relief ci in primul rind la oamenii care traiesc in ea...Rezum doar asa:prieten iti e acela care bea si maninca la masa ta ori acela care merge alaturi de tine cind iti este greu...? Si daca ni s-ar fi oferit,de catre D-zeu alte conditii am fi gasit ,intotdeauna,lucruri mai putin bune in tara noastra..Asa isi pierd oamenii drepturile...dar si identitatea...Acestia sint cei care se cred ca sint deasupra problemelor celorlaltor oameni..Nimic nu se schimba de la sine..Insa preferam sa ne plingem soarta doar,decit sa incercam sa schimbam ceva prin propriile puteri...Nu putem rasturna lumea,dar,fiecare acolo unde ne facem treaba,putem incerca...Altfel tara o sa mearga ca pina mai deunazi,dupa principiul"..Ei se fac ca ne platesc,noi ne facem ca muncim...!"Lamentarile si "supararea"patologica nu ne vor aduce decit un viitor egal cu trecutulsau mai rau...Ramin la parerea mea...Nu sint bogat,nu voi fii niciodata dar asta nu ma impiedica sa ma simt ceeace sint in tara mea..Mai intrebati si pe altii care traiesc departe de locul unde s-au nascut de ce au ales sa o fac si cum se simt...EU UNUL,N-AS VREA SA FIU IN LOCUL LOR...! RESPECTE MAXIME,indiferent de opinii..!!! Pentru ca v-am impartasit asta considerindu-va prietenii mei...E doar o tema de gindire...!
|
||
Back to top |
|
||
PSR-istul |
|
||
Registered Member #732
eu as schimba romania cu alta tara dintr-un punct de vedere-nivelul de trai care este in alte tari ATAT dar asa nu se compara nici o tara cu romania ,la ce traditii avem si ce folclor a-ti vazut si voi cand ascultati o melodie cum se ridica parul pe voi(aici e vorba de cei care simt muzica) nu cred ca americanii sau orice alt popor au aceiasi senzatie care o avem noi la ascultarea unei melodii frumoase |
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
Registered Member #233
,, de la nistru pa'n la tisa tot romanul plansu-mi-sa '' sa fim seriosi . avem o tara frumoasa dar a fi patrioat inseamna sa crezi nu numai in frumusetile tarii . nimic din ceia ce se intampla in romani nu ma reprezinta . asa ca ce sa insemne patriotismul ? sa apar o clica de hoti ? SICTIR PATRIOTISM !!!! |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
..Aveti dreptate..E un thread fara rost...! Chiar imi pare rau ca l-am deschis...Am ajuns pina sa si injuram in alta limba..!("sictir" e in turceste)...RESPECTE...! Considerati subiectul inchis...! |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |