Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Noul Arranger Korg Pa5x |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ursaru |
|
||
Registered Member #7668
cdn a scris ... salut! Am gasit aceste imagini in online. cel care a facut postarea spune ca acesta este interiorul Korg pa5x. putin cam dubios alimentatorul acela prins cu cureluse din plastic ' pacrca o improvizatie intr-un atelier de garaj facuta de un nene electrician". Oare asa sa aiba alimentarea? iar cupla aceea HDMI sau USB ce mama masi o fi, chiar asa sa lucreze mai nou KORG? am rugamintea daca puteti , cei care aveti Pa5x si il puteti desface, sa ne confirmati daca acesta este interiorul clapei de aproape 5000 de euroi. Saru'mana! Cine are curaju să umble în clapă când este nouă? Eu nu cred așa ceva! |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
ursaru a scris ... Cine are curaju să umble în clapă când este nouă? Eu nu cred așa ceva! Sunt oameni care fac bani foarte buni din asa ceva, iau electronice abia lansate pe piata si le bucatesc la propriu sau la figurat. Sunt altii care cumpara cateva telefoane scumpe sau abia lansate si le fac tot felul de teste de rezistenta le arunca pe ciment sau pe diferite suprefete ca sa vada cat sunt de rezistente. Uite cateva exemple, la fel fac cu tot felul de electronice. PS: Scuze pentru offtopic, am incercat sa explic conceptul cu desfacutul / testarea hard a unui electronic nou! [ Edited Fri Jul 15 2022, 11:46AM ] |
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
Registered Member #16489
Cred ca sunt foto din PA4, a fost inlocuita sursa originala. In plus, vedeti rugina specifica. Nu avea timp Pa5 sa rugineasca asa....
|
||
Back to top |
|
||
claaxy |
|
||
Registered Member #13424
Salutare colegi! Eu cred ca sunt foto de PA5X , am desfacut PA4X si stiu cum arata la interior. Referitor la rugina , este oxidarea din jurul suruburilor cand au fost sudate elctric prin punctare. Trebuia sudate suruburile si dupa aia vopsita sau aplicat stratul ala de ce o fi el , parerea mea. Lucruri scumpe sa tina cat mai putin ca in orice domeniu. O zi buna va doresc! |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Nu mai exista calitatea Made In Japan, la nici o firma... Nu doar Korg, ci si Yamaha, Roland, toate sunt facute sa reziste cam cat e garantia. Faza cu alimentatorul in interior, este de pe vremea Korg M3. Am desfacut modulul meu M3 sa ii schimb cardul SD si fix la fel este. |
||
Back to top |
|
||
edighegoiu |
|
||
Registered Member #15449
Are cineva noul korg pa5x si poate sa ne ofere niste pareri dupa un an de folosire?
|
||
Back to top |
|
||
Mihai13 |
|
||
Registered Member #16460
La fel este si la Genos, si nu numai alimentatorul dar si adaptorul de wi-fi la care cei drept au scos carcasa dar au pastrat mufa USB pt conectare. La Genos totusi prinderea este cu niste platbande metalice nu cu <plastic> care imbatraneste. Cu putin efort se pot inlocui cu ceva mai durabil. Una peste alta nu aici e problema. Problema este ca nu face inca ce poate face PA 4x chiar daca sunetul este mai bun. Sanatate! [ Edited Wed May 03 2023, 08:56AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |