Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Medeli, Thomann, Technics, Gem, Ketron, Casio, Solton |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Medeli AKX10 - Prezentare set romanesc | ||
| Go to page << | |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| cminor |
|
||
![]() Registered Member #55
ionut extreme a scris ... Salutare Calin...au aparut 2 modele noi : Medeli AKX10S si Medeli Dante Zen De fapt e acelasi AKX10 dar cu sunetele din pack-ul oficial de expansiune, ingramadite in ROM, probabil printr-un firmware. In rest, nimic nou, sesizabil, in nou "S" adaugat. Dante (modificat de turci), ca si Thomann (modificat chiar prost de nemti, limitat la 256mb memorie sampler) sau KBoard Titan (modificat de brazilieni) , sunt niste editii ale aceluiasi AKX10. Eu sunt dezamagit de Medeli. In afara de includerea acelor tonuri, de alte culori la luminite, nu au nimic in specificatii modificat. Tot 256 polifonie, tot 768 mb memorie (exceptie Thomann AK-X1100 care e la o treime , 256mb) , tot 1 effect insert, adica acelasi AKX10 cu un S in coada... Dezamagire maxima. Ma asteptam la un model superior, macar 1,5GB memorie, ceva iesiri separate audio, ceva nou... Nimic. |
||
| Back to top |
|
||
| lrazvan |
|
||
![]() Registered Member #17560
@cminor ma bate gandul sa cumpar un Medeli AKX10 doar sa ma joc la nivel de hobby cu diferite tonuri si ritmuri de la Korg si Yamaha (inteleg ca softul de calculator oferit de Medeli ajuta mult la conversie). Momentan am un Korg Pa3X-76 pe care intentionez oricum sa il pastrez. Crezi ca Medeli ar aduce ceva in plus? (are ram mai mare, imi place si ideea de portabilitate, boxe proprii si n-as vrea sa platesc aproape 3x pretul pentru un Yamaha SX920).
|
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << | |