Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg krome set problema |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Titi09 |
|
||
Registered Member #18146
Buna ziua am o problema daca ma poate ajuta cineva am un korg krome workstation am incercat de la niste baieti sa achizitionez un set dar mau avertizat ca ei au pt korg krome ex si pe kromu meu nu ar merge am dat jos de pe site un set de krome mai exact Korg Krome 2015 - (Hantu) setul se incarca informatia denumirea tonurilor dar nu scoate sunet cand apesi pe clapa semnalul se vede pe ecran pe senzoru acela de semnal dar sunetul nu se aude ma puteti ajuta va rog cu o solutie chear nu stiu ce sa fac am incarcat si setul krome balkan dar tot asa
|
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
Registered Member #16489
Vezi in Global daca Local Control este pe ON. Doar tonurile din set nu se aud? Cele din fabrica functioneaza? Din cate stiu eu, EX are ceva tonuri in plus din fabrica. Poate din cauza asta nu merg seturile facute pe EX. In final da-i un factory reset si reia operatiunile. |
||
Back to top |
|
||
Titi09 |
|
||
Registered Member #18146
Deci cele din clapa merg alea din set nu fuctioneaza. oare sa fie setul ce lam dat jos pentru ex si deaia sa nu mearga o sa incerc si o sa verific ce miati spus sa convertesc se poate ? Daca ar fii problema de krom si krom ex iti multumesc pt raspunsuri
|
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
Registered Member #16489
Am avut pe mana un Krome si am patit atunci ceva de genul cu sunetul. Posibil sa nu functioneze set de EX pe prima versiune din cauza tonurilor in plus sau anumitor functii. Aici doar fabulez nu stapanesc exact subiectul, doar imi dau cu parerea. Incearca un factory reset, poate ajuta. De convertit nu am idee daca se poate sau cum se face asta.
|
||
Back to top |
|
||
Titi09 |
|
||
Registered Member #18146
Cand ajung acasa o sa incerc o sa revin cu detali
|
||
Back to top |
|
||
Titi09 |
|
||
Registered Member #18146
LINK: Click aici ! pana la urma am descoperit o solutie exista si un video dar nu inteleg din pacate ce e si ce soft si cum se procedeaza ma poate ajuta cineva va rog ? LINK: Click aici !
[ Edited Sun Feb 05 2023, 10:25AM ] |
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
Registered Member #16489
Ai programul in josul paginii, il descarci de acolo. Dezarhivezi continutul intr-un folder. Sa ai Java instalat in calculator. Mai departe ai acolo instructiuni.
|
||
Back to top |
|
||