Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Problema Korg Pa5 .. mă puteți ajuta ?
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
Author Post
marianfr8x
Mon, 28 Jul 2025, 09:27PM
Registered Member #18778
Cu tot respectul față de toți muzicanții , și nu numai !
Am o nelămurire în privința clapei Korg pa5. Am achiziționat acum 2 ani un Korg pa4x varianta cu 5 octave , iar colegul meu de formație a schimbat orga acum 3 luni luându-și Korg pa 5 ..
același program cu care cant eu pe pa4 convertit prin programul de convertire din pa5 rulează cu mici “probleme” când schimbă variațiunile cel puțin ne băga pe toți pe 7 .. însemnând ca atunci când trece dintr-o variatiune în alta își dă tempo reset .. și este nevoit să facă trecere exact pe primul timp din măsura , a mai întâmpinat cineva aceasta problema ? Știe cineva cum putem remedia asta ?
Menționez ca are și un program făcut special pentru Korg pa5 și nu se întâmplă asta

Back to top
formmusic
Tue, 29 Jul 2025, 02:38AM

Registered Member #17765
marianfr8x a scris ...

Cu tot respectul față de toți muzicanții , și nu numai !
Am o nelămurire în privința clapei Korg pa5. Am achiziționat acum 2 ani un Korg pa4x varianta cu 5 octave , iar colegul meu de formație a schimbat orga acum 3 luni luându-și Korg pa 5 ..
același program cu care cant eu pe pa4 convertit prin programul de convertire din pa5 rulează cu mici “probleme” când schimbă variațiunile cel puțin ne băga pe toți pe 7 .. însemnând ca atunci când trece dintr-o variatiune în alta își dă tempo reset .. și este nevoit să facă trecere exact pe primul timp din măsura , a mai întâmpinat cineva aceasta problema ? Știe cineva cum putem remedia asta ?
Menționez ca are și un program făcut special pentru Korg pa5 și nu se întâmplă asta

Am avut așa situatii la styluri cu măsura 2/4, s-a rezolvat cu trecerea înapoi pe Korg pa4x 😂

Back to top
marianfr8x
Tue, 29 Jul 2025, 07:09AM
Registered Member #18778
Am înțeles 😂 probabil s-au cam grăbit cu scoaterea pe piață și nu s-au complicat cu îmbunătățirea softului … nu mai zic ca multe funcții lipsesc care le pa4 îți ușurează mult munca

Back to top
Laszlo
Tue, 29 Jul 2025, 08:52AM

Registered Member #6012
a aparut astazi os 1.4 , unde aveti functiile care lipseau si teoretic mai multe probleme sunt rezolvate

Back to top
marianfr8x
Tue, 29 Jul 2025, 12:08PM
Registered Member #18778
Mulțumesc mult o să descarc noua versiune , sper să se remedieze 🙏

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF