Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Korg PA5x - OS v1.4.1 update | ||
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| abdon |
|
||
![]() Registered Member #1425
Salut băieții, korg a făcut update la sistem LINK: Click aici! [ Edited Wed, 24 Sep 2025, 01:42PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| admin |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1
Se pare că le-a încărcat și colegul nostru ibaradu, aici: Korg PA5x Operating System v1.41, Part.1: LINK: Click aici! Korg PA5x Operating System v1.41, Part.2: LINK: Click aici! |
||
| Back to top |
|
||
| cminor |
|
||
![]() Registered Member #55
A apărut inclusiv la PA5x Oriental. Atenție, e separat de PA5x international.
|
||
| Back to top |
|
||
| abdon |
|
||
Încă nu am ajuns acasă ca să instalez OS-ul, dar am observat ca dintre cei care au instalat, spun ca s-au rezolvat ceva BUG-uri, dar mai este de lucru la soft, nu este definitivat.
|
||
| Back to top |
|
||
| myrcyone |
|
||
![]() Registered Member #289
Salutare!Ieri am avut un eveniment si pot spune ca a functionat 1.4.1 FARA PROBLEME.Stiluri,neg.mp3,tonuri,corectii si salvari "din mers".....absolut in regula.Recomand OS -ul cu incredere.O zi buna tuturor.
|
||
| Back to top |
|
||
| abdon |
|
||
myrcyone a scris ... Salutare!Ieri am avut un eveniment si pot spune ca a functionat 1.4.1 FARA PROBLEME.Stiluri,neg.mp3,tonuri,corectii si salvari "din mers".....absolut in regula.Recomand OS -ul cu incredere.O zi buna tuturor. Ok, super, mersi de informatie! Am inteles de la altii, au scris ca au probleme cu sistemul, si au revenit la 1.3.1!? |
||
| Back to top |
|
||
| CrysMM |
|
||
![]() Registered Member #16489
Ce zice omul aici... [ Edited Tue, 14 Oct 2025, 12:05PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| ibaradu |
|
||
![]() Registered Member #18228
Sincer sa va spun, are foarte mare dreptate, au rezolvat unele bug-uri cu pad-urile desi nu in totalitate, de ce nu in totalitate pentru ca, spre exemplu: daca eu folosesc pe un style de banat miscat niste paduri iar in timp ce cant padurile mergand eu schimb style-ul, ele se opresc si trebuie sa le dau drumul din nou. nu mai zic ca au probleme cu variatiunile in special la style-urile de 2 masuri. cand vreau sa schimb variatiunea A la Variatiunea B, ritmul intra la propriu zis pe 7, nu mai zic ca am vrut sa folosesc functia de copy style si sa il mut in alt bank si mi-a dat freeze. NUMAI si numai probleme. Tot mai bine era cu korg pa4x.
|
||
| Back to top |
|
||