Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software

<< Previous thread | Next thread >>
Care e mai bun Nuendo sau Cubase ?
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
igoriokkk
Thu, 12 Feb 2009, 04:41PM
Guest
Multumesc. Am sa tin cont de observatie

Back to top
mihai94
Wed, 18 Mar 2009, 02:23PM
Guest
Eu folosesc cubase si sunt foarte multumit de el

Back to top
cminor
Wed, 18 Mar 2009, 02:30PM

Registered Member #55
Pai sa fim seriosi, toti cei care folosesc Nuendo in Romania il au piratat
LINK: Click aici !
(mai putin avaudiosys ca aia isi permit sa dea 1750 de euro pe el), in rest Cubase.
Cubase 5 este ultimul si costa 555 de euro
LINK: Click aici !

Neoficial, multi folosesc atat Nuendo 3 cat si Cubase 3, dar ca sa fiu sincer, cei care folosesc Nuendo 3 o fac mai mult ca sa nu fie la fel ca restul care au Cubase SX3.
Doar ca ambele sunt invechite. :ppp
Intre Cubase 5 si SX3 sunt deja mari diferente...

Back to top
sarac.lipit
Wed, 18 Mar 2009, 02:40PM

Registered Member #45
igoriokkk a scris ...

pe care sa-l aleg. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_thinking.gif

Gândeşte-te ce anume doreşti să faci exact. Să înveţi începând de azi unul din ele, peste un an poate devii cunoscător. Mai scad o zi două... îl ai pe Cmin aici, îţi mai dă un deget de ajutor.
Mai bine ne explici ce ştii şi ce ai de gând să creezi.

[ Edited Wed, 18 Mar 2009, 03:01PM ]

Back to top
igoriokkk
Wed, 18 Mar 2009, 02:55PM
Guest
La moment cunosc si lucrez in FL studio ( LINK: Click aici ! este siteul firmei la care activez ) tot ce tine de audio e facut de mine . Iata si un exemplu de piesa compusa si facuta de mine in FL Studio LINK: Click aici ! . In principiu ma pricep foarte bine la ceea ce tine de midi insa, eu vreau sa avansez, sa invat unul din aceste doua programe ( Nuendo sau Cubase)

[ Edited Wed, 18 Mar 2009, 02:57PM ]

Back to top
admin
Wed, 18 Mar 2009, 05:56PM

Registered Member #1
Nu vreau sa fiu rau, insa .... sper ca nu te consideri compozitor ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif ... A sti sa lucrezi in FL Studio, este una, a fi compozitor in devaratul sens al cuvantului este o cu totul alta poveste. Nu demult a fost o discutie legata de "marele" nostru compozitor inca in viata, Marius Moga, zis si micul Mozart ( a se citi "Hotzart", dupa cum l-au botezat cunoscatorii de muzica...) ...##SANITISED## width="425" height="344">##SANITISED## src="http://www.youtube.com/v/4-0cQrojeeg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">##SANITISED##>##SANITISED##> Mamaaa ce-am mai ras la Amaruta asta cu "Copy, Paste, Copy, Paste, Copy, Paste, Copy, Paste, Copy, Paste, Copy, Paste, Copy, Paste, Copy, Paste ......... " ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif Auzi raspuns la Anda Adam: "Da ???" ... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif ../../images/emotes/yahoo/yahoo_rofl.gif

[ Edited Wed, 18 Mar 2009, 06:05PM ]

Back to top
DorinelParadox
Wed, 18 Mar 2009, 06:36PM

Registered Member #6316
eu fol Nuendo 3 ,,dar in multe studiouri se foloseste CUBASE!, nuendo are in plus anumite chestii pe parte de SURROUND,sincro audio pt video,

Back to top
igoriokkk
Thu, 19 Mar 2009, 09:42AM
Guest
Draga admine, eu nu am pus acele linkuri pe forum pentru a ma lauda si a arata lumii " ce mare shi talentat compozitor sint " apropo : nici nu am afirmat acest lucru ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif I-mi pare foarte rau ca acest comentariu usor ironic vine chiar din partea adminului acestui site (care dupa parerea mea ar trebui sa-i incurajeze, sa le dea sfaturi la cei care sunt la inceput de drum... ), dar , e parerea ta si ti-o respect . Acolo am postat raspuns la intreberile lui sarac.lipit ... Referitor la micul mozart pot sa spun doar ca foarte multi i-l invidiaza pentru succesele sale ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

[ Edited Thu, 19 Mar 2009, 09:44AM ]

Back to top
NxSound
Thu, 19 Mar 2009, 11:10AM

Registered Member #2689
Eu spun ca Nuendo ajuta un pic la sound cand e vorba de audio.

Back to top
cminor
Thu, 19 Mar 2009, 12:17PM

Registered Member #55
NxSound a scris ...

Eu spun ca Nuendo ajuta un pic la sound cand e vorba de audio.

da???? si cum? asa din curiozitate ...
eh uite weekendul asta o sa fac un proiect si il randez din ambele...
si din cubase SX3 si din Nuendo 3 si din Cubase 4.
sa vedem ce diferenta de sound avem...

[ Edited Thu, 19 Mar 2009, 12:19PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF