Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Tiganii care fura
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
sassari
Thu Feb 19 2009, 12:13AM
Registered Member #6312
mai e si vina societatii pentru actele pe care ei le fac...tiganii nu au o tara a lor,traiesc imprastiati in toata lumea asta,iar cu timpul tiganii siau facut renumele de hoti si alte chestii..asta pentru ca nu nea convenit noua de fetzele lor..astfel toata lumea ii dispretuia...societatea incepe sai respinga..nu mai au parte de acelasi tratament pe care restu il are si uite asa se ajunge sa ai o mentalitate kum trebuie sa dai in cap, k sa fii cineva ..e vina noastra k ei se cheama tigani si k fac ceea ce fac...ceva de genu sa intamplat cu negrii din america..de ce credeti k un negru se poarta foarte diferit de un alb?gesturile ,felul de a vorbi.si altele...incearca sa fie mai "misto" si ca e timpu sa fie si ei mai presus de albi cei cre iau pus in sclavagie...infine credeti ce vreti

Back to top
adi55ht
Thu Feb 19 2009, 12:38AM
Registered Member #57
Cu cat ne prefacem ca nu se intampla nimic, sau ne gandim ca nu trebuie sa discutam despre asta, cu atat o sa se intample mai multe. Trebuie facut ceva. Trebuie sa luam atitudine in vreun fel. Guvernele ar trebui sa faca ceva. O masea care te doare, pana la urma te duci si o scoti, chiar daca te doare. Eu cred ca daca ei nu vor sa se civilizeze, atunci ar trebui civilizati fortat! Bineinteles ca sunt si tigani de treaba, insa atat de putini incat nici macar nu mai conteaza. E ca si cum ai goli o calimara cu cerneala intr-un ocean.

Back to top
Ionutz_pa
Thu Feb 19 2009, 02:29AM

Registered Member #12
Nu trebuie să generalizăm, oameni "de nimic" sunt peste tot indiferent de naţie. E greşit să cataloghezi un popor, luând ca exemplu câteva scursuri...

Back to top
cminor
Thu Feb 19 2009, 08:02AM

Registered Member #55
Dupa cum spuneam, e adevarat ca 80% din infractiuni sunt realizate de ei, dar pentru cei 20% nu trebuie sa fim rasisti si sa-i catalogam pe toti hoti.
mai ales cand cei mai mari hoti sunt romani si stau pe scaune de senator.
acum insa vorba lui qawsed, nici nu trebuie sa intoarcem capul cand vedem ce se intampla.
problema este ca in tara asta nu se poate aplica inca legea, coruptia fiind atat de mare incat, un peste iesit cu fetele la agatat a ajuns sa impuste un politist doar pt ca i-a cerut sa se legitimeze.
ar trebui instaurata legea martiala, dar cum cei care sunt la putere sunt mai corupti, nu se va intampla fara o revolutie.

[ Edited Thu Feb 19 2009, 08:05AM ]

Back to top
victor2008
Thu Feb 19 2009, 08:44AM

Registered Member #64
Vreti sa scapam de infractiuni de genul asta? Pedepsele sa fie mai drastice , legile sa permita intrarea Politiei in forta si sa aiba dreptul la foc de arma si PEDEAPSA cu MOARTEA sa fie legalizata si va asigur ca nu o sa mai vedem asemenea Filmulete CORECT ?

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF