Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ajutor Roland E86 please |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
talibans |
|
||
Registered Member #6630
Salutare.Am si eu o problema daca o pot numi asa.Am un unchi care are o orga(eu nu am treaba cu muzica) Roland E86 si as vrea sa ii sterg ritmurile vechi pe care le am in memoria ei si sa-i bag altele noi care sunt "la moda" acum.Poate sa ma indrume cineva ce si cum trebuie procedat?! Multumesc! |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Se vede ca nu ai treaba cu muzica si sculele deoarece ai pus o intrebare la care se poate raspunde numai intr-un fel : Nu se poate asa ceva ! Ritmurile alea sunt bagate de fabrica intr-un microprocesor acolo nu ai ce sa stergi.Sa caute ritmuri mai moderne pe dischete si sa le bage de acolo.
|
||
Back to top |
|
||
VIOREL |
|
||
Registered Member #724
daca e vorba de ritmurile ei interiore vorba lui Matrafox nu ai sa poti face nimic ...eu am avut aceasta clapa 3 ani si o cunosc destul de bine ,daca vrei mai multe informati intra pe mes si introdu id pviorelioan si te ajut cu mare placere...aceasta clapa nu are memorie statica indiferent de ce ritmuri pui pe ea ,,in user,, cind ai inchiso pierde toate ritmurile si trebuie incarcate din nou..
[ Edited Thu Feb 26 2009, 01:43PM ] |
||
Back to top |
|
||
talibans |
|
||
Registered Member #6630
Salutare din nou.Eu am citit ceva pe net despre schema tehnica a clapei si cred ca pot scoate epromul (memoria ei) si ii pot pune unul cu ritmurile dorite de mine.Orga are cam 30 de ritmuri interne iar in momentul cand bag discheta incarca in memoria temporara doar 8 ritmuri.Eu doresc sa sterg mem standard si si o incarc cu cele 30 ritmuri noi.Am crezut ca poate cineva sa ma indrume ca sa-mi fie mai usor.Uite mai gasiti ceva intereseant aici :1 LINK: Click aici ! sau 2 LINK: Click aici ! Multumesc si astept in continuare noi postari. |
||
Back to top |
|
||
igoriokkk |
|
||
Registered Member #611
Si cum ai sa introduci ritmuri in memoria cealalta ? Nu cred ca e posibil
|
||
Back to top |
|
||
CaludiuA |
|
||
Registered Member #21
Simplu..cu un cititor de carduri "CF"..iei cardul de pe placa asta jos si il pui in cititor care e legat prin usb la laptop sau calculator...
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
hăăăhăhă... interesante discuţii. Ideea cu ştersul, introdusul, usb'ul... este genială! Imposibilă din păcate. Foloseşte cele 8 ritmuri... altceva, n-ai ce-i face. Pe respectivul eprom, este scris tot, sistem de operare, sample, ritmuri internale. Cu ce doreşti să-l schimbi? Idealul ar fi unul de E80 în paralel cu 2 de PA-X2Pro şi-n coadă ceva... ce mai încape... de la Ketron. Uite că mi-am vândut ideea genială... ufff taare-s gură spartă! |
||
Back to top |
|
||
pepino |
|
||
Registered Member #3130
Am un E 86 cu HDM montat pe el. Nu pot opera decât în limita celor 8 styl-uri. Ce n-aş da să fie aşa cum visează colegul nostru...
|
||
Back to top |
|
||
ionut bogdan |
|
||
Registered Member #1696
e limitat la ritmuri(memorie)se potface cateva ritmuri depinde cat de mari sunt ritmurile de fabrica nu poti sa le stergi
|
||
Back to top |
|
||