Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Inapoi in trecut
Go to page       >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Neuronu Intelectual
Thu Feb 26 2009, 05:08PM

Registered Member #5453
sa ne amintim de gafele, de glumele, de caterinca din viata muzicantilor. intamplarile haioase petrecute de-a lungul timpului. as vrea sa scriu un articol mai lung despre acestea . si cine stie poate si o carte. oricum ideea este ca daca se va face acest lucru va fi peste ani si ani. oamenii in general asociaza ideea de lautar la nunta cu manelismul si subcultura. dar oamenii de rand nu stiu aceste aspecte ale vietii de muzicant, la fel cum nu stiu ca muzicantii ,indiferent de genul abordat au si o viata amuzanta. parerea mea. o viata amuzanta traita de-a lungul cantarilor

[ Edited Thu Feb 26 2009, 05:18PM ]

Back to top
luchiana
Thu Feb 26 2009, 06:20PM

Registered Member #2199
Adica sa te ajutam sa devii celebru....:) Mi se pare corect...

Back to top
boldum
Thu Feb 26 2009, 06:43PM

Registered Member #3471
Nu te supara, dar esti cam pushti pt. acest subiect... Cati ani ai trait tu printre muzicanti ca sa scrii deja amintiri cu si despre acestia ? ../../images/emotes/yahoo/yahoo_surprise.gif

Back to top
Danu2008
Thu Feb 26 2009, 07:29PM

Registered Member #4743
nustiu ce poti sa scrii din viata lautarilor, si mai ales din glumele si poantele ce se intimpla pe la habele, vezi bine, se poate face o parere foarte gresita despre noi, si asa ai acccentuat ca nu prea se stie de viata noastra, dar sa nu se faca o impresie de care in genere nimeni nici nu va vrea sa stie ceva

Back to top
Neuronu Intelectual
Thu Feb 26 2009, 08:12PM

Registered Member #5453
habar aveti voi ce pot scrie eu .dintr-un magar eu fac elefant fara sa ii deformez trompa si urechile. cu tot respectul boldum dar in familia mea doar unchiul meu este muzicant si eu am furat cate putina meserie de la el. am fost si eu pe la treburi. inainte de alarma la inelar am colindat la treburi . si eu am povesti. ma rog, fiecare cu subpunctul lui de vedere. ana daca ma ajuti sa devin celebru facem fifty juma. hai ca tu ca femeie ai putere de convingere. ai puterea cuvantului lol una din intamplarile amuzante ,petrecute de mine a fost cand la o treaba pe langa bucuresti la un palat eu si cu baietii am cantat mai mult de frica , ca s-au imbatat si gagii si romanes si nu prea ne mai ardea nici de gluma dar nici de serios. vroiau rama dupa rama si isi sunau tovarasi din parnaie. eu eram cu keyboardul la returnele. mai era un baiat din gaiesti pe spate si inca un baiat cu tzimbalele. ala batea in tzimbale si tremura de frica . incepusera petrecaretii sa arunce vorbe grele. vocalistii nu mai stiau de ei . minteau mai mult ca ziarul adevarul. si vine un rromanes la mine sai imi zice DOUA PUNCTE mancati-as clapele lu matale ,baga si mie ceva asa doar pt mine , ce vrei sa iti dau sa imi bagi ceva frumos? eu raspund DOUA PUNCTE un foc boss . DE LA ATATIA DRACII NU MAI GASEAM BRICHETA SI STAM DE 10 MIN CU TIGAREA UITATA IN GURA . n-aveam foc si mi-a aprins ala . bineinteles ca a luat microfonu si a inceput ca sa tin cont toata viata ca mi-a aprins tigarea un smecher. intr-adevar omu era unu bazat . cu tot clanu lui dar pe mine altceva ma durea DOUYA PUNCTE cum dracu plecam mai repede de acolo

Back to top
luchiana
Thu Feb 26 2009, 08:26PM

Registered Member #2199
Mda...destul de amuzant... Cred ca faza era mai tare live, ce-i drept....Te pot ajuta doar cu puterea de convingere .....pentru ca in rest nu am intamplari demne de povestit deoarece eu nu cant pe la nunti , taieri de motz, sau ....spalari de picioare....Dar te sustin , deoarece nu pot taia aripile nimanui ,..(tot ar creste, nu?)

Back to top
Neuronu Intelectual
Thu Feb 26 2009, 08:37PM

Registered Member #5453
dar ati trait clipe amuzante cu elevii/ nu? pe la serbari. apropo de taiat aripa. am vazut cu ochii mei astia migdalati ca de pocahontas cum si-a taiat un individ supranatural de dobitoc creanga de sub picioare, la propriu. eram in vacanta de vara la mine la tara in teleoltenia natala si eram prin vizita pe la niste amici rromi sa bem un sprit si sa ne jucam pe clape. si vecinul lor ,un director batran de scoala generala luase un om cu ziua sa ii curete duzii din curte . asta catarat in pomi tot reteza crengi si se mai uita la noi. mai asculta la noi. cand omu a ramas la ultima creanga de taiat noi nu am crezut ca e chiar atat de dobitoc incat sa stea pe ea si sa o taie . nici prin minte nu ne-a trecut. doar il vedeam cu sta pe creanga si tragea din ferestrau. eram atenti sa vedem cat taie si cand l-am vazut ca pica cu tot cu creanga am tampit de ras

Back to top
luchiana
Thu Feb 26 2009, 08:48PM

Registered Member #2199
Traiesc clipe amuzante cu/fara elevi .....ia vezi pe forum la threadu' meu cu ..."romania , patria mea..."...Fiecare ar trebui sa isi faca viatza amuzanta...cel putin eu ...asa fac.... vad ca si tu ....

Back to top
boldum
Thu Feb 26 2009, 10:08PM

Registered Member #3471
Am trecut si eu prin multe faze haioase, timp de 11 ani, cat am cantat la carciuma seara de seara, si la petreceri, dar e mult de-atunci, s-au cam sters detaliile... Ultima mea cantare a fost Revelion 1999 ! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif

Back to top
luchiana
Thu Feb 26 2009, 10:17PM

Registered Member #2199
lasa boldume ca alea vechi is mai bune...doar stii ...cum e cu vinu

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF