Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Deschiderea Oficiala A Magazinului M&c Musical Din Iasi, Luni 02 Martie 2009
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
RBK
Fri Feb 27 2009, 11:16PM
Guest
testiera a scris ...

sa fie intr-un ceas bun!

Nu e ceasul prea bun, ca e criza, si nu cred ca o sa aibe clienti, oamenii prefera sa cumpere de la cei care stiu sa respecte clientii, doar cu garanzia nu o sa convinga oamenii sa cumpere de la el.
Eu o sa mai cumpar de la mcmusic cand ciocnim oua la pastele cailor,
vrea sa para bine intentionat, dar singurul tel e sa vanda.
Morala: Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.

PS In cel mai bun caz o sa vanda chitari, ca si oaspetele de seama e chitarist, la Korg face reclama doar cu garantia, putea sa cheme si acolo un oaspete de seama, daca face reclama pe clape, trebuia sa puna reclama pe chitari.ro nu pe clape.

[ Edited Fri Feb 27 2009, 11:28PM ]

Back to top
andutu
Fri Feb 27 2009, 11:17PM

Registered Member #5
636.gifM&C Musicmall hai sa nu confundam acest site cu un site pt .reclama .De fapt relama agresiva nu cred ca da rezultatele scontate mai ales in aceasta perioada de criza .Cred ca prin seriozitate si calitatea serviciilor si produselor oferite poti sa cistigi mai mult.Cred ca erea mai bine sa auzim de la prieteni ca sa deschis un nou magazin si nu de la proprietar .Am fi preferat sa aflam un sfat tehnic de specialitate niste ritmuri noi tonuri styluri etc de la tine ,nicidecum sa faci o reclama agresiva pe acest site de oameni onesti si seriosi .Ca si un sfat pentru tine daca nu ai vinzari pune o reclama la OTVca ei au un virf de audienta . Probabil acolo costa mai mult ...si sintem in criza ,dar te rog nu ne mai agasa cu astfel de reclame care ne strica dispozitia si ne departeaza de alte probleme mult mai importante pentru noi decit magazinele nou deschise .Oricum sint firme si din tara si din afara mult mai serioase si care au preturi mult mai competitive iar calitatea serviciilor este incomparabil mai buna ,asa ca iti dau un sfat :aici daca ai activitate bine ,daca nu...Lasa-neeee,lasaaaa-neeee 636.gif

[ Edited Fri Feb 27 2009, 11:49PM ]

Back to top
ROMI B.
Fri Feb 27 2009, 11:19PM

Registered Member #342
Eu am testat toate brand-urile si m-am oprit la KORG,insa nu m-i se pare normal sa fie permis ca cineva sa nu faca nimic altceva pe site decat reclama gratuita pentru firma lui.Pe celalalt site de specialitate a facut acelasi lucru domnul CALIN,care ar putea de fapt sa fie de foarte mare ajutor claparilor din ROMANIA.Dar se pare ca el nu face altceva decat sa-si faca reclama si sa numere ledurile arse de pe clapele cumparate de la alte firme,si sa se bucure de necazul omului.Vad ca mai nou s-a mutat cu reclama aici,dar se vede clar ca pierde teren daca nu-si schimba atitudinea si sa numere ledurile arse si de la firma lui.Mai bine s-ar intreba de ce acum cand sunt clape aici la MC music,muzicantii prefera sa faca o tura pe afara sa-si ia clapa sau sa comande prin ramburs unui om necunoscut care s-a demonstrat a fi un om de cuvant cum este IONICA din PASCANI....Asa se castiga piata facand cate un discount ,si intelegand ce inseamna sa fi prestator de servicii.Nu mai tratati oamenii ca pe cei care stau cu mana intinsa ,ca sunteti om de afaceri nu vreun binevoitor care a dat vreodata ceva gratis..... sorry Daca nu te gandesti bine,magazinul tau va deveni muzeul M.C music 616.gif

[ Edited Fri Feb 27 2009, 11:29PM ]

Back to top
miki
Sat Feb 28 2009, 09:52AM

Registered Member #2509
mi se par destul de subiective ultimele comentari,nu inteleg ce e rau ca se anunta deschiderea unui magazin intr-o regiune,eu cred ca e binevenita si in folosul muzicantiilor....personal acest Domn Calin mi se pare de bun simt si a incercat sa ajute cat poate pe baieti.....acum ce vreti sa luati clape de pe afara si el sa le repare sau cum? sunt unii care imediat ce posteaza Calin ceva sunt la gatul lui sa-i ia beregata....eu zic sa gandim constructiv cu toate greselile care au fost si probabil vor ma fi,cine nu munceste nu greseste.....avem nevoie unii de altii.

Back to top
RBK
Sat Feb 28 2009, 10:30AM
Guest
Miki(mihaita), nu e nimic rau, dar reclama nu e gratuita, se plateste sau si d-nu Calin sa uita la cei 100-200 de euro ca si userii care nu cumpara de la el?
Asa mi s-a parut si mie, dar aparentele inseala, nu e cu bun simt, vezi cati nemultumiti sunt de mcmusic, eu am avut si am numai Korg, am si fost de 3 ori client, dar nu o sa mai fiu, VECI.
In loc sa isi ceara scuze ca nu a putut sa onoreze mai multe comenzi in luna noi-dec 2007, m-a intrebat ironic: " Pe ce mare musicant a trebuit sa acompaniez de nu ai putut sa astept pina aducem noi ??!!,
Asta e bun simt?
Miki, tu ma stii pe mine si stii ca nu sar la gatul nimanui, de cateori am putut te-am ajutat si te mai ajut, acest domn Calin cite sfaturi ti-a dat la probleme tale??? Sunt convins ca ZERO.
Acuma sper ca ai inteles de ce am scris asta, nu sa ne facem publicitate noi, ci sa nu ne creda de prosti acest domn (vezi si cum s-a despartit de celalat site, si o sa-ti dai seama de mai multe)
Numai bine si salutari de la Deva.

[ Edited Sat Feb 28 2009, 10:38AM ]

Back to top
andutu
Sat Feb 28 2009, 10:54AM

Registered Member #5
Miki eu personal nu am jignit pe nimeni de pe site dar nici nu am facut reclama gratuita .Noi aici avem de discutat probleme care nu prea au legatura cu magazinele dlui care nu stie macar sa respecte clientii care platesc pt. ce cumpara ....

Back to top
adimatis
Sat Feb 28 2009, 12:44PM
Registered Member #4930
M&C este un magazin serios, are cativa ani in spate si e imbucurator ca a mai deschis un showroom. totusi, eu unul nu as cumpara de la ei, pentru ca preturile sunt cam mari. roland romania vinde (a vandut) un GW8 la 700 euro, tot atat cat si thomann.de, pe cand M&C vinde pa50 de exemplu, cu 100 de euro mai mult decat acelasi thomann.de

si celelalte produse sunt destul de scumpe, doar acum, in criza, se fac reduceri pana la pretul real de fapt... ;( asa ca, cine cumpara isi asuma un cost mai mare, dar imi inchipui ca exista si avantaje (garantia?).

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF