Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ce valoreaza acest set de boxe cu un Powermate 1000 - 2 |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
volodea |
|
||
Guest
|
Rog frumos ce-i ce cunosc aceste boxe "http://www.thomann.de/fr/ev_tourx_tx1122.htm" si "http://www.thomann.de/fr/ev_tour_x_tx1181.htm" sa-si dea parerea. Ce sunet dau cu un Powermate 1000 - 2 la puteri mici si mari. Daca e o solutie mai buna a-si fi interesat sa o aflu. Multumesc anticipat pentru timpul acordat.![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
Volodea...Sint boxe foarte bune cele din linkul tau...Eu as opta totusi pentru Dynacord(boxe)...!
|
||
Back to top |
|
||
Kony |
|
||
![]() ![]() Registered Member #23
Boxele sunt bune , eu le-am testat , numai ca la un Dynacord Powermate 1000-2 ar merge foarte bine RCF Acustica C5215. Acum depinde de fiecare ce boxa ii place . Respect |
||
Back to top |
|
||
marius PA 800 |
|
||
Guest
|
Volodea, eu am Dynacord Powermate 1000-2 si 2 boxe Ev tourx-tx 1152pe care le am de o luna si sunt f multumit de ele.
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Eu sunt de aceeasi parere cu Kony.Daca vrei si prezenta si forta eu recomand boxele Acoustica de la RCF.Sunt din lemn ,sunt fiabile se aud bine in toata sala nu numai in fata daca ai un sub te ajuta si in aer liber unde RCF sunt the best.
|
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
![]() ![]() Registered Member #241
Recomand in cunostinta de cauza Powermate 2 si boxe EV ZX 3 de 600W . Suna impecabil. Un coleg de trupa a cumparat astfel de boxe si suntem mai mult decat multumiti de felul cum suna. LINK: Click aici ! [ Edited Tue, 17 Mar 2009, 09:09AM ] |
||
Back to top |
|
||
tti |
|
||
![]() ![]() Registered Member #7
Sunt de acord cu Dorel si Kony . Cea mai buna varianta este ,, Dynacord Powermate 1000-2 si 2 boxe RCF Acustica C5215'' . am cantat si pe varianta cu boxe EV ZX 3. Suna bine bine si asa , dar parca mai mult prezence si o mai mare acuratete o are varianta cu RCF-urile
|
||
Back to top |
|
||
mondialu |
|
||
![]() Registered Member #2447
eu folosesc FBT max x6 si suna adevarat sunt super multumit
|
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
![]() Registered Member #233
cea mai buna scula depinde tot de urechea celui care regleaza . daca are ureche buna scoate sunet bun pe toate boxele enumerate mai sus .
|
||
Back to top |
|
||
Kony |
|
||
![]() ![]() Registered Member #23
Spun si eu acum ceva, nu cu rautate. Boxa RCF cu soundul ei este peste tot in toata sala si nu numai in sala , si in aer liber suna foarte bine . Am auzit foarte multe boxe , fiecare are cate ceva , dar nu este nici una ca boxa RCF. Respect |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |