Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
A mea e mai buna...Ba a mea !!!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
Parerea mea este ca cea mai buna clapa este PIANUL! cine stie sa cante , acolo se vede adevarata maiestrie!
|
||
Back to top |
|
||
tncosmin |
|
||
Registered Member #962
Felicitari Dorinel ! ai reusit sa le inchizi gura la toti cu asta. Sigur pianul este cea mai buna CLAPA !!! Acum sigur se vor gasi circotasi care sa spuna : bine, bine dar care pian : YAMAHA, KAWAI, Steinway & Sons, Baldwin, Ibach, etc... 802_smiley-lol.gif |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
sa stii ca am cantat pe o clapa (Kurzweill K2600) care avea cica "piano touch" (contragreutati si sistem de clape inalte tip pian) si era muci. la modul, clapele erau tari si adanci ca la pianina (dadeam in ele de imi sareau unghiile) din acest motiv si sunetul era nenatural). Nu zic, multi exagereaza cu aceste "contragreutati" ca sa dea chipurile super senzatii concertistice... dar nu sunt ca pianele cu coada, cele mai folosite de "greii" muzicii. Alea nu-s asa tari la raspuns si apasare... |
||
Back to top |
|
||
ser_bm |
|
||
Guest
|
cea mai buna clapa este sa ai cap urechi si maini sa executi ce ai in cap si in urechi si suflet bine-nteles ca daca nu-i suflet e mecanica si doare si daca le ai pe-astea ? mai ai nevoie de o scoarta de maxim 3 octave si faci treaba garantat
|
||
Back to top |
|
||
mariansauca |
|
||
Registered Member #3237
Sunt de parere ca KORG este si va ramine inca multa vreme in fruntea celorlalte clape, pt ca, făcând mai multe comparatii intre ele , descopar cele mai multe avantaje la acestea. Si mai cu seama KORG PA 1X! Binenteles, nu vreau sa-i supar pe cei care detin alte modele de clape, asta e doar parerea mea. Dupa cum spunea si dl-Andronescu, pa 1x ramine Number one si fata de modelele precedente de la korg. Si as dori daca imi permiteti domnule Andronescu, referitor la ceea ce spuneati mai inainte in acest thread (,,Stau si ma intreb: Oare mai exista dorinta de a descifra tainele acestui domeniu,ptr generatia tanara?''): D A d-le , sunt sigur ca mai exista oameni care stau cu orele de cap la doar un CV dintr-un ritm, doar pt ca nu se leaga ca trecere dintr-unul in altul sau multe alte necunoscute din acest punct de vedere.Personal, cunosc un baiat aici la Tulcea care s-a implicat foarte mult in lucrul unui korg pa 1x, si am vaz ca se pot scoate chestii noi si ff placute ca de ex.,,ŢEPUIREA''tonurilor mari ca sa mai poata adauga si altele, cunoscind faptul ca pa 1 x are memoria de doar 32 Mbiti, fara a periclita soundul celor existente, deci practic suna la fel ! Si in acest fel omul si-a bagat mai multe tonuri in pa 1x in asa fel incit daca ai fi vrut sa le bagi in pa 2x pro n-ar fi incaput !De la el am multe programe pe care de fapt le-am si uploadat pe site spre folosul celor carora le trebuiesc toate acele materiale.De-ati vedea ce si-a facut baiatul la multe dintre ritmurile din program!...Si-a lucrat ff mutl CV-urile si mai ales FILL-urile de ex la hore, sirbe si multe altele de parca ti-e tot mai drag sa cinti, si nu numai: observ vizavi de soundul acelor ritmuri reactiile ascultatorilor dar si a celor care danseaza, care parca ,,RUP''dansul ! Poate m-o fi luat valul vorbind de ceea ce si-a facut baiatul asta dar , chiar la drept vorbind, asa e !are un program ff variat in ceea ce priveste tonuri si ritmuri, si de aceea spun inca o data ca mai exista astfel de oameni care M U N C E S C din greu, si intradevar, se vede acest lucru ! P.S. : Sper sa nu fi deviat de la topicul thread-ului ! |
||
Back to top |
|
||
Rosca Iulian |
|
||
Guest
|
Pai daca o luam asa si G-ul de la Roland are o clapa extrem de buna.
|
||
Back to top |
|
||
Rosca Iulian |
|
||
Guest
|
Dar fiecare se adapteaza...scz de duble post.
|
||
Back to top |
|
||
EUGENIO |
|
||
Registered Member #4959
parerea mea ca cea ma-i buna clapa este aceia care ti se pune la suflet. stima si respect
|
||
Back to top |
|
||
CLAPARU |
|
||
Guest
|
cea mai buna clapa e aceea care o stapinesti mai bine,important este sa se cinte CU Placere si din Inima, atunci sigur 100% iese ca la carte, chiar daca unii nu au facut CONSERVATORU,sau sa fi avut un ajutor,inafara de el insusi
|
||
Back to top |
|
||
mircea_bursucu |
|
||
Registered Member #8518
In acest thread e posibil sa fim subiectivi...Cea mai buna clapa este aceea pe care in primul rand ti-o permiti, o aranjezi dupa gustul tau si scoti banii pe ea inzecit...Numai bine!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |